"Jag mår bra"

Ikväll kom ångesten och hälsade på. Men jag nitade idioten vid dörren, men fick även några slag själv. Så har hållit mig hemma under en filt ikväll. Där jag har gråtit en flod och skakat fram en vulkan.

Men trots stunder av blindhet, så kan jag se. Klart och tydligt. Jag är expert på det här nu. Rena proffset. Skönt. Sen hade jag även världens bästa grabb här. Som höll i min skakande hand och väntade ut stormen med mig. Vad skulle jag göra utan dig. 

"Döden"

Fy i fan vad less jag är på människor just nu. Alla stolpskott, nötter och idioter. Med noll respekt mot andra. Det borde finnas jakträtt..

"What?"

Är ensam hemma med djuren medans Conny är och kör till Gnarp med lastbilen. Känner mig ensam och halsar oboy. Snart är en liter avklarad. Mår som en överkörd bäver och väntar på att jag ska behöva springa och krama toaletten medans det forsar skit ur munnen.
 
Tänker för mycket och driver min hjärna till vansinne. Känner mig överflödig och obehövlig. Om det ens är ett ord. Men jag har varit duktig idag. Det är ett som är säkert.

"Maybe I'm not that strong"

Försöker vara stark, tappar bort mig och blir indragen i snack om känslor och trivsel, inte mitt bästa ämne. Svamlar bort det och begriper inte själv vad jag har sagt ens.

Har en klump i magen och vet inte vart den kommer ifrån... Konstiga drömmar och överflöd i hjärnan dessutom.

"Never a failure, always a lesson"

God jul i efterskott. Igår betade jag av tre olika ställen. Min julafton började hos familjen Signarsson med gröt och snack. Begav mig mot Hörne och såg kalle anka och åt middag hos pappa. For därefter till mamma och öppnade julklappar. Sen mådde jag så otroligt dåligt att jag gick för att vila vid 21.00, somnade bort från hela firandet och vaknade upp vid 04.30 snåret.
 
Så det hela gick inte som planerat. Men trots det så hade jag en trevlig julafton och jag är nöjd. Jag fick mycket bra paket, men det finns för stunden bara en minnesvärd grej, en återförening med min pappa. Det bästa jag kunde få och fick! ♥
 
Idag har jag varit och kört skoter med Conny och Johan, det väntas även en till tur imorgon. Så jag tar vara på ledigheten. Sofie ska även få gå lös på mitt hår är det tänkt.

"She's fucking you good, but I'll fuck you better"

Hemma efter 90 minuter i backen och med brädan under fötterna. Tillslut frös jag så mycket att jag slet mig mot bilen. Måste lix städa och förbereda det sista inför julafton. Men bor man i vännäs, backen är i vännäs och man har ett säsongskort, då kan man komma och gå lite som man vill. Kanoners.
 
Men det var helt jävla otroligt underbart att stå på brädan igen iallafall, trots kylan och stenhårda backar. Jag har även fått en snilleblixt som jag har haft många gånger förut dessutom, så vi ser väl vad det blir av den den här gången. 

"A girls heart is a deep ocean of secrets"

Jag är inget helgon. Långt ifrån. Jag kan snarare vara en riktig fitta. Men jag är iallafall ärlig. Just nu blir jag så äcklad av så många människor, att jag varken kan behärska det jag säger eller spela obrydd. Därför håller jag mig ett par 100 meter bort, och ännu längre än så.
 
Psyket i övrigt är som ett tuktat fiskenät, fullt med hål och ohållbart. Jävligt stabilt. Less är bara förnamnet.
 

"Som en liten semester"

Då har jag också fått bli ledig. I fem sköna dagar, som kommer att kännas som fem timmar ungefär. Passade på att fara till Hörnefors efter jobbet. Så ikväll blir det bio med mor och syster, övernattning i mitt rum i Hörn och mys med Judas, som dessvärre är påväg att bli uppäten av Hera, som vanligt.
 
Så ser det ut för min del just nu. 
 

"If bitches could fly, this society would be a fucking airport"

Nu är alla julklappar köpte utöver två. Men tolv är bortgjorda och klara och nästan alla är inslagna också. Utöver det är jag fortfarande förkyld som ett svin. Låter som en traktor när jag andas igenom näsan och får mig knappt någon sömn. Min rygg har även gått och blivit så helvetes mycket sämre, så att jag knappt kan bära en BH eller sitta normalt i bilen längre.
 
Saknar Hörnefors varenda dag och ser fram emot ledigheten över jul. Jag har varit 20 år i 20 dagar nu och jag har fortfarande inte varit på systemet, fast vi har bolaget 20 meter ifrån lägenheten. Hera har en tova bakom örat och ser ut som Stig Helmer. Mumin är en terrorist och Sillen bytte stall i förrgår, för andra gången den här månaden. Folk orkar inte med oss längre än så verkar det som.  
 
Jag missbrukar även krämbullar och dricker dessutom alldeles för mycket trocadero.

"Mitt 2012 år"

Mitt år har varit allt och ingenting. Jobbade i 6 månader med ett jobb som fick mig att vilja hoppa från taket - jävla online. Bodde hos Gustav tills det tog slut. Hamnade i Hörnefors igen helt jävla trasig. Fokuserade på Hera. Jobbade nästan ingenting under sommaren - och det är dit jag vill komma.
 
Jag skiter i dom övriga månaderna. Dom drar fram minnen som får mig att gråta, som gör mig arg och besviken. Men sommaren, fy i fan vilken underbar sommar. Sen jag var tolv år har jag sommarjobbat varenda jävla sommar, medans alla andra gjorde roligheter så jobbade jag. Men den här sommaren så sket jag i allting som hade med jobb att göra nästan (det enda bra med att bestämma sitt eget schema).  Firade midsommar i Bjurholm med Conny och fam. Signarsson. Badade, solade och hade det allmänt bra. Gjorde massa galenheter med Sofi, Johan och Nisse. Galet underbara människor. Jag kände inte Johan och Nisse innan den här sommaren. Men jävlar vad glad jag är att jag har fått lära känna dom. Sen Sofi, vi har det i blodet och vi är bara bäst helt enkelt.
 
Sen kvällarna på sandbacka där man gjorde det ena och det andra som man inte borde ha gjort. Men jag gör som alla andra idioter och skyller på alkoholen. Fy i fan. Sen måste jag tacka Online för en grej, hade jag inte jobbat där hade jag nog aldrig träffat min älskade Rasmus. Vi lurade väl halva Online att vi hade halva inne på varandra. Men vi var mer som B1 och B2.
 
Lärde känna bästa Tina. Jag har sagt det förut och säger det igen. Vart har du varit i hela mitt liv? Som en fucking jävla soulmate är du. Jag hoppas på mycket bilutställningar för våran del nästa sommar? Eller vad säger du?
 
Sen har jag fått lära känna så otroligt mycket fler magiska människor. Här i Vännäs, i Umeå och lite överallt. Men vissa sätter större spår än andra. Även fast jag diggar alla som klivit in i mitt liv. Sen diggar jag alla fittor som valde att kliva ut. Ni gjorde större plats för alla andra. Men här kommer lite bilder från sommaren som beskriver bättre än mitt babbel.
 

"ksjgklwjgwljglkfölefkwlkjglsfjweklgkåafwäa"

Ikväll och i natt kan Vännäs lika gärna brinna åt helvete för min del. Vi kan börja med lägenheten. Då plockar man sega på samma gång. För det här är en satans jävla fitt håla. Så om någon vill ha en febrig kokande brud med spänningshuvudvärk, som dessutom vinglar när hon går. Ring för helvete.
 
Är öppen för allting just nu. Så länge det inte är att köra typ 20 mil +. Då har jag kört ihjäl mig efter 1/4... Adios.

"I let myself down"

Känner mig trasig och förvriden. Jobbar mer än vad min kropp klarar av. Gråter mig till sömns. Borde må bra men gör det inte. Jag vet varför. Men vad ska jag göra åt det? Fan för ångest och depression. För mediciner som får än att må sämre. Fan för mig själv som vägrar att äta dom. Grattis. Jag är ett klappträ. Jag förtjänar att vara sjuk.
 
Är ingen förebild längre. Inspererar ingen. Mår bara dåligt och är stark till ingen nytta. Fuck it.  

"Don't you dare leave me"

"Vi saknar ingen men alla är inte här"

Har insett en sak. Jag är 20 år. Äger både en häst och en hund. Har en fast anställning. Har en egen bil och jag har flyttat hemifrån. Det var inte såhär långt jag trodde att jag skulle ha kommit vid den här åldern när jag föreställde mig själv i framtiden som 15 åring.

Men det är med stor hjälp av mina föräldrar. Så tack mamma, pappa och Johan. Ni är bäst.

"Det lär vara dött ett tag till"

Vårat internet funkar inte och appen på telefonen vägrar öppna sig. Så de blir inga inlägg här. Jag är i stallet, jobbar och vägrar bolaget. Slutade dricka redan i höstas. Men har haft två påtvingade fyllor när kompisar har fyllt år. Men that's over now. Ser inte vitsen i det och det är inte roligt. 
 
Ligger nu och lyssnar på Hera som snarkar och väntar på att klockan ska bli 08.45 så att jag får se julkalendern. Sen far jag och rider hästen min och jag ska även rida en av Ann-Christines. Perfekt söndag. Ska även försöka hinna en sväng till Hörne och min kära mor. 

"19921204 - 20 år"

"Black jeans only"

Jag är en sådan som endast bär svarta jeans. Så nu har jag köpt ett par lite roligare iallafall. Fortfarande svarta i grunden, men med läckert inslag. Otroligt sköna och på mig satt dom som en smäck.
 
För dom som är intresserade så finns dom på nelly för 499 kronor.

"Det blir en tuff dag idag"

Det är dags för Hera och Mumin att lära känna varandra och Sillen ska flytta till sina nya vänner. Jag kommer att trivas jätte bra där. Jag hoppas att han ska kunna göra detsamma. Sen ang Mumin och Hera, det ska inte vara några problem bara dom får lite tid. Sen att jag har fått ögoninflammation, fuck that....

RSS 2.0