"Hearts on fire"Jag har fått några frågor utanför bloggen om vad jag tycker om hackamore. Jag har inte ridit med det tillräckligt mycket för att ha någon större åsikt om det. Men man blir väldigt "begränsad". Vilket jag tror många skulle behöva bli. För det krävs otroligt mycket sätesridning, eftersom att det inte alls går att böja hästen på samma vis. Så när jag red idag använda jag endast tyglarna för att reglera tempoväxlingarna. Resten skötte jag med ben och röv. 

Jag tycker att Sillen gick otroligt bra i det. Han var avslappnad och hade inte alls samma spänning från mun till hals. Nog för att högern fortfarande var styv. Men det tror jag snarare kommer ifrån "tiderna" han stretade emot och drog åt vänster. Så det blir mycket mjukgörande.  

Det ska bli spännande att se hur han utvecklas med hackamore. Sen att han har tappat formen under vilan och takten i tölten, det hade jag väntat mig. Annars är han lika fin som när jag ställde av honom. Min älskade, älskade häst.

"We will rock your pants off"

Drar och tar första ridturen med Sillen efter hans långa vila. Det ska bli spännande med hackamore. Han har aldrig blivit riden med det och jag har inga större vanor av det heller. Så det kan bli kaos och fartfyllt.

Bara att hålla i sig.

"She's so fluffy I'm gonna die"Efter att hon har sprungit efter skotern igår, rusat igenom hästskit och ätit fil med halva huvudet så kändes det lägligt med en dusch.

Sen små tassben har hon alltid stått still i duschen och inte rört en fena. Men man ska inte luras av det, för det är efter att man har släppt ut henne ur badrummet som helvetet bryter lös.

Så det första hon gjorde ikväll var att rusa till min sängen och rulla över min öppna laptop. Så det är över vattenfyllda tangenter som jag skriver det här. Det är vad jag kallar uppror..

"Think I'll lose my mind if I don't find something to pacify"

Jag - Pappa, hur grymt är det inte att Black Sabbath spelar med orginal uppsättningen i sommar?
Pappa - Hur grymt är det inte att jag kommer att vara där och se dom?
Jag - Tar du inte med dig mig så kommer jag aldrig mer att prata med dig!!!  

Jag menar det. Han kommer att ångra sig bittert i resten av sitt liv ifall jag är kvar här, medans han är där och ser deras spelning. På fullaste allvar. Nu jävlar alltså. Det är krig. Jag ska se dom. Jag har velat det så jävla länge. Dom är gudar och jag kommer att döda för det. Over and out.

"Some small reasons why everybody should have someone like Gustav"

1. Sättet han kollar på mig. Trots att jag är nyvaken och ser ut som att jag har blivit överkörd.

2. Hans varma famn när jag fryser.

3. Hans söta min när han inte riktigt hänger med i samtalet.

4. Hans omfamningar bakifrån och pussar i nacken.

5. Att han håller mina händer och leker med mina fingrar.

6. När jag har ont i magen och ligger i fosterställning så ligger han alltid och håller om mig.

7. Hans tålamod när jag är trött, hungrig och inte världens roligaste.

8. Han bryr sig om Hera och gör allt för att hon ska trivas hos honom också.

9. Han ställer alltid upp för mig. Mer än vad jag förtjänar ibland.

10. Jag är hans och han låter mig höra det.

"Live for the small moments"Gick och la mig inatt med en sprängande huvudvärk. Men jag vaknade upp och mådde prima som en ballerina nästan. Så när Gustav lämnade mig i nästet vid tolv snåret för innebandy, så började jag att städa lägenheten. Ville överraska honom.

Så när han kom hem igen så såg det ut såhär. Fast det var betydligt mörkare ute, för bilderna togs tidigare idag. Toaletten och hallen städades också, men det är ingenting att se.

Har även tagit två sköna längre promenader med Hera idag. Hon ligger avslagen på golvet nu. Sötan.

"If you love me you have to show me"Den fina klockan jag fick av Gustav och en mysig Hera i baksätet. Middag på Rhodos med Matilda och Daniel. Gustav har dragit till Vindeln och jag och Matilda står och sminkar oss. Dags att sprätta första och put the hands up in the air. För nu kör vi en förjävla grym brudkväll.  

"Happy birthday on your sweet eighteen"Min älskade Fanny Björklund fyller 18 år idag. Så det blir att dansa med henne på krogen ikväll. Världens finaste tjej och hon är singel. Förtjänar det bästa och alla borde gå in på hennes blogg och skriva grattis. Det är bara att klicka -> här <- så kommer ni till den.  

Många pussar till dig Fanny.

"I don't care if the whole club is dead 'cause the party is in my head"Det blir utgång med min pärla till vän imorgon. Jag ser fram emot det. Bara du och jag. Alkoholen. Dansgolvet och musiken. Plus ett antal andra fyllon. Men det är du och jag mot världen imorgon, inga pojkar som står på sidan av oss och kräver uppmärksamhet.

Nog för att jag tycker om våra pojkar. Men det är dags för oss att flippa ur igen. Like old days! ♥

"Don't play games with a girl who can play them better"


Har inte fotat på väldigt länge. Speciellt inte bilder på mig själv. Så ni får nöja er med some old shit. Saknar det där håret litegranna, det var rätt häftigt.

Just nu sitter jag på Teg hos Gustav. Hera ligger på golvet och pojken spelar LoL. Jag har suttit och skrivit CVn och personliga brev så att fingrarna glöder. Men det är skönt att ha fått det bortgjort nu. Äntligen.

Annars har vi sprungit runt på stan idag. Vi var bland annat 45 minuter inne på expo där Gustav gjorde av med 850 kronor. Han köpte en stor, avlång new york tavla med frihetsgudinnan på. Sen blev det ett par sängkläder, vinröda bland annat. Samt lite annat smått och gott. Vi lämnade även in en guldklocka som jag har fått av hjärtat mitt. Så nu ligger den på ett urmakeri för batteribyte och fix med spännet. Plus några ärenden till. 

Sen styrde jag upp med pannkakor till middag åt mig, Gurris, Matilda och Daniel. Så jag är inte helt värdelös i det här hyreshuset. Så nu ska jag gå ut med Hera. Skicka iväg lite CVn och sedan bänka mig framför  några avsnitt av Chuck med en popcorn skål på magen. Det förtjänar jag.  

"Another brick in the wall"

Hoppet som dog inom mig när Gustav valde fotboll på TVn över nattliga äventyr med mig... Sad but true..

"So easy to begin and yet impossible to end"Det är dags att bli mörkhårig igen. Typ sådär. Nästan. Jag trivs i det. Rött blir så fult direkt och jag har inte råd att underhålla det. Sen är jag the lady in black. Uriah heep ni vet.

"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending"Ny start. Ny början. Nytt kapitel. Det börjar jag med en bild på Hera, helt utslagen efter sin första julafton. Känner mig ungefär likadant just nu. Helt slutkörd. Så det ska bli gott med tjockpannkaka till middag och skönt att få skeda med Gustav ikväll.

Header och kategorierna börjar jag med efteråt. För just nu ska jag göra så lite som möjligt en stund.
RSS 2.0