"Jump baby jump"

Dagen har bestått av att äta smultron ur landet. Byggta agilityhinder. Hoppa med Hera. Busa lite. Äta varmkorv. Springa sig svettig. Måla hinderna vita. Läsa jag är Ozzy. Skratta.
 
Och nu ska jag äta tjockpannkaka och har jag tur får jag sniffa på en valp ikväll. En liten golden vid namn Alice. Mys.

"Väntar med spänning"

"Den gamle Kiss-trummisen Peter Criss ska berätta historien om sitt liv. Självbiografin "Makeup to breakup" kommer att berätta historien om en liten pojke från Brooklyn som skriver Kiss hitlåt "Beth" och tar över världen, skriver The Hollywood Reporter. Criss ska skriva boken tillsammans med författaren Larry "Ratso" Sloman."

"Sommaren när den är som bäst"

"Det är som att bli förlamad, hjärndöd och blind. Man lever inte och det är redan skymning."

Jag har kört mitt eget psyke genom en mixer, slagit min kroppe mör och låtit inälvorna ha ett slagsmål.
 
För jag har under en tid pressat mig själv trots att jag inte mår bra. Varit på alla tillställningar. Supit som ett as. Jobbat som en idiot på ett jobb som jag inte trivs på. Alltid umgåtts med folk. Försökt att vara alla till lags. Inte glömma någon. Inte andats. Inte stannat. Bara "sprungit". Den skiten har slagit bakut totalt nu. Min kropp orkar ingenting. Jag har magsår. Konstant huvudvärk. Hela jag är ångesfylld. Kraftiga humörsvägningar. Konstant trött. Gråtfärdig. Sömnproblem. Jag känner inte för att göra någonting. Jag tvingar mig själv till allt jag gör. Med mycket övertalning och dealning med hjärnan.
 
Så jag fortsätter att pressa mig själv. Till allt. För att göra mamma nöjd. Mina kompisar nöjd. Mina chefer. Kort sagt, jag pressar mig för alla som har förväntningar på mig. Men jag då? Jag har också förväntningar. Jag har fått känna glansens dagar efter flera år i sjukdom. Jag tänker inte riskera att förlora den ur sikte igen. Glömma bort hur det känns och åter igen inte veta vad jag kämpar för.
 
Jag hade världens bästa psykolog på BUP när jag precis hade blivit diagnoserad, - "Jag har aldrig sett någon med så mycket glädje, energi, kämparglöd och vilja som du har med den där sjukdomen på axlarna. Låt aldrig någon annan styra dig".
 
Så nu säger jag fuck you all. Jag tänker köra mitt race. Jag tänker börja med att stanna upp och verkligen känna efter. Trots att det kommer att bryta ner mig totalt. Sen ska jag ägna min tid till dom jag älskar mest och som drog mig upp ur skiten förra gången, mina djur. Jag ska fokusera på ridningen med Sillen och börja köra ordentlig lydnad med Hera.
 
För det är inte försent. Men jag står och vandrar på en tunn jävla fucking lina igen. Jag har varit nära på att tippa ett flertal gånger och jag tänker inte låta det hända. Jag har redan ett mående som skulle bryta ner en "vanlig" människa totalt. Men jag är härdad. Jag har vanan. Jag är erfaren. Men jag tänker inte pressa mig själv något mer, jag tänker inte riskera att jag går in i ett jävla mörker igen där jag inte ens inser att jag är trasig. Det är som att bli förlamad, hjärndöd och blind. Man lever inte och det är redan skymning.
 

"Run this town"

Helgen i nordmaling bestod av världens bästa Sandra, god öl och goda drinkar. Bra musik och roliga pojkar. Fittigt drama och cykelturer. Förfest hos några moppepojkar som bjöd på baconchips. Krig med ridspön och oförståndiga brudar. Bakispizza och marknad.
 
Inget står i ordning. Allt är en röra och jag kunde inte ha brytt mig mindre. Sovit bort hela dagen för att slippa vara vaken och har tagit ledigt från jobbet för en tid framöver. Har en del att ta tag i.  

"Dom få bilderna som togs i helgen"

"Smått ostabilt och osammanhängande"

"Ett handgrepp fattigare och några helveten rikare"

Sitter hos Sandra som är i duschen. Beger mig snart tillbaka till Hörnefors och det känns bättre än någonsin. För vad fan hände igår? Begriper fortfarande ingenting och det påverkar mig ändå. Hur fan hanterar man det.

Fick precis tillbaka delar till mitt liv som jag inte vill vara utan. Sen fuckas det upp på mindre än 5 minuter... På någonting jag inte begriper och på något jag inte har varit delaktig i. Fuck that shit. Blir att lägga sig i sängen sen med Hera och serier. Där trivs jag och dom enda problemen jag behöver hantera är när ett avsnitt tar slut och jag måste starta ett nytt.

"Never back down"

Har haft en otroligt dålig dag. Fittigt humör och endast motgångar. Så jag har sett på serier. Haft en jävla huvudvärk. Druckit ett flertal trocadero glas. Kluddat bilden ovanför och överbelastat min hjärna. Kommer inte fram till något vettigt heller.
 
Så jag ser fram emot en helg med världens bästa fruga. Att bara få släppa loss och bara vara. En sista helg innan min bästa vän drar till Falun. För ett år framöver. Nog för att jag följer med henne ner till en början, i någon vecka. Men sen då, när jag kommer hem. Då har jag Evelina i Ström. Liv i Gälka och Sandra i Falun.
 
Som pricken över i;et så kom Sofi för någon dag sedan och säger att hon kanske flyttar till Lycksele. Vad fan är det här för skämt? Snacka om att jag kommer att bli en ensam kvinna. 

"Better to do the fucking than to get fucked"

Sitter här och är lika förvånad som alla andra gånger du har kört över mig totalt. Du är en av dom få som kan säga näst intill vad som helst och jag tror på det. Varenda jävla gång. Jag sväljer skiten med hull och hår. Varenda jävla gång vi träffas av slumpen, så gör vi en fin återförening. Varenda jävla gång så är det över lika fort som vi slutar dricka alkohol och Du blir nykter igen.
 
Men det här får bli sista gången nu. Adios amigo.

"Against all odds and metal hearts"

Efter att ha lämnat Hera i Vännäs igår så satte vi fart mot Åsele. Köpte med mig världens äckligaste baugett från konsum i vännäs. Nisse körde som en dåre. Det resulterade i ett par tuktade tänder som krigade med ölflaskan i guppen. Satt som en tyrannosaurus rex med armarna mellan biffarna Johan och Johan. Medans Sofi satt och glänste i framsätet. Som ni ser bidrog inte jag med lika mycket skönhet.
 
Väl framme övertygade Sofi mig att åka en mördar karusell. Hon bjöd och hon sågade alla mina bortförklaringar till att inte åka. Jag som hade åkt den förut och visste vad som komma skulle satt och skakade redan i starten. Dåligt påhitt och pizzan var motbjudande efteråt.
 
Sedan bjöd kvällen på fylla, saknade människor, nya människor, öl, goda drinkar, drama, skitsnack, slaggis, riff raff ruff, skratt, saknad Anton, prat, alkohol krig, telefon terror, kramar, nya vänner och fler minnen. Så jag tackar alla som medverkade till att min kväll blev kung. Trots ett par hjärnceller fattigare och tusen blåmärken rikare, hehe.
 .

"För alla oss"

Nedrans. Har legat sängliggandes hela jävla dagen. Är så jävla less på att ha det såhär, det kan inte vara normalt att vara ständigt sjuk. Skulle ut med min älskade Camilla ju.

Har iallafall försökt städa lite och tagit en lång promenad med Hera. Så nu kallsvettas jag som en idiot och världen snurrar. Grattis till mig. Ska ta en dusch när jag väl kan stå på benen igen, sen blir det att se lite freaks and geeks.

"Fredag den trettonde"

"Den här måste jag ha utan att överdriva"

"Medan lögner håller stånd värms blodet upp att hålla köld"

Ibland är det lättare att putta bort istället för att släppa in. Titta ner istället för att titta upp. Säga nej istället för att svara ja. Inte för att vara en sådan egentligen. Men jag har nog varit lite så på slutet. Periodvis. Gör utan att säga emot. Undviker utan att veta varför.
 
Så vad hände med att ha båda fötterna på jorden och ett rensat huvud? Puttsveck, tada.

"Det känns bra"

Jobbat som ett as nu hela veckan för att få en någorlunda lön med mig till dalarna.

I övrigt gjorde jag bort teorin igår, nu är det bara uppkörning kvar så har jag körkort igen. Hallelujah.

"Hard rock hallelujah"

Det första som händer när jag och Sofi kommer till vännäs är att snutjävlarna häller ut våran alkohol. Då brast det för mig och jag var förbannad ett bra tag. Men vi sponsrade hotellet och blev till fyllan på dyra drinkar ute i dugget.
 
Det blev inga karuseller för mig i år och tur var väl det. Så jag vinglade mest runt och snackade med roliga människor, drack och åt korv ute på en kartong. Sov hos Conny när mamma inte ville hämta oss mitt i natten. Fyra stycken i ett litet rum, plus en stor fet jävla vägskylt Henke kom dragandes med. Men jag hade trevligt och människorna som syns på bilderna är människorna jag delade den mesta av min tid med.

"Carpe diem"

Dags för en dusch. Så att jag får bort skammen, ölen, ångesten, svetten och sminket som inte sitter där det ska längre. Men jag hade en bra natt och kväll. Trots att vännäs alltid ska försvåra saker för mig.

"Fade into darkness"

Mår inte jätte bra. Så skiter i det här med att blogga idag. Jag och Sofi ska röjja jävel ikväll iallafall. Skål på det. Hane.

"Stupid mother fucker"

Är så piss less, kan knappt skriva på dattan.. spillde ut en halv tallrik med flingor och mjölk över min dator igår, tangenterna sitter fast i varandra och det är ett jävla krig. Mellanslagstangenten är ett ufo och jag har även lyckats sparka fram en spricka vid camen.

Satan.

"Hard work work"

Far och jobbar dubbelpass trots att jag egentligten bara vill lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet. Jävla skit satans fitt dag. Men jag får träffa en massa sköna människor och lär bli på bättre humör. Så det gillar vi. Tacka fan för det.

"Var och fixade klorna på nailzone idag"

"Kvar i något jag borde ha lämnat för länge sedan"

Jag förstår inte varför folk frågar hur man mår, när ögonen visar klart och tydligt hur det står till. Det var ett tag sedan jag kunde titta mig själv i ögonen, jag undviker speglar och undviker vad dom visar. Jag vet inte hur länge jag kommer att orka springa. Eller vart jag kommer att stupa i slutändan.
 
Folk som har tappat bitar av sig själv tidigare vet mycket väl att det inte riktigt går att hantera det. Inte på ett bra sätt iallafall. Även fast jag alltid har gjort det innan. Men för första gången känner jag mig förvirrad på vart jag ska börja att reparera mig själv. Eller vart mitt nästa steg borde landa någonstans.
 
För skorna känns för stora. Stegen för korta. Stigarna för buckliga och vägarna för grusiga. Så det är nog dags att dra i lite rötter och sopa lite vägar. Innan det är för sent och jag snubblar på fel ställe.

"Vem lämnade vem"

RSS 2.0