"Pretty little liars"

Vaknar med dåligt humör. Hinner bara ringa ett par samtal på jobbet innan en kärring jävel som bröt på finska bad mig dra åt helvete. Jo fan, detsamma surfitta. Men du verkar redan vara där. Jajhsjhgskjghwejhgkj....

Dags att sova, förhoppningsvis så väntar en bättre dag på mig imorgon.

"You're scared of the truth, I'm tired of the lies"

"Happy birthday to my sis"

Har det jag gör.. Har fått sålt min extrasadel till skåne. Så söker efter fraktkostnaderna, men det var lättare sagt än gjort.

Syrran fyller även hela 17 år idag. Så städar huset och inväntar tårtdags. Har även cyklat en sväng till statiol och pratat lite med en bra pojke som stannade en sväng med lastbilen, det är trots allt ett måste när han har vägarna förbi.

"But now it's time to get out of the desert and into the sun"

"So what we get drunk, so what we smoke weed, were just having fun, we don't care who sees"

Min midsommar var fin, stabil och kontrollerad. Spenderades i en stuga i bjurholm. Var tänkt att jag skulle till skäret på lördag. Men har man ingen hundvakt så blir det svårt. Så jag blev kvar där även på lördag. Vilket var hur trevligt som helst.
 
Så det bjöds på grillat, bastu och bad, kortspel, öl, skratt, skämt, musik, sol, stugliv och fyllesnack. Det är bara en liten del av kakan dessutom. Men mer än så delar jag inte med mig av. Kul hade jag och minnessvärt var det. Tack till alla medverkande.

"I heard you were a wild one"

Hemma igen efter en grym helg. Lever och mår. Hera är slutkörd. Jag är slutkörd. Jag har myggbett överallt. Jag är solbränd. Jag lyssnar på bra musik. Jag ska sova och tänka lite granna.

Det känns som att jag inte har gjort det på ett bra tag nu. Jag bara kör på i en jävla fart och inser väl inte riktigt vart det tar mig. Men det är inget negativt. Så jag startar fläkten och kryper ner i sängen med en överbelastad hjärna.

"Ha en trevlig midsommar"

Sitter och väntar på min skjuts. Sen kommer jag att sätta fötterna i en stuga i Bjurholm ikväll, eller utanför, något sådant. Hera tar jag med mig, och ölen såklart. Så det lär bli rätt mysigt.
 
Skål för fan.

"What the...?"

> Om man var sugen på något, sen var man inte det, har man blivit avsugen då?
> Hur bra är egentligen en god natt saga ifall det är tänkt att den ska få dig att somna?
> Ett gott skratt förlänger livet, men hur kan det göra det när tiden går fortare när man har roligt?

"Were the river goes"

Klev upp tidigt i morse för att fara till Överboda och rida min älskade häst. Han var laddad och pigg som ett as. Dom stora hästarna fick kämpa för att hålla hans tempo. Haha. Tackar mamma för skjutsen fram och tillbaka.
 
Väl hemma igen drar jag ett nytt försök att steka på alltanen. Nytt rekord, 90 minuter. Är rätt stolt faktiskt. Drar en snabb dusch innan jag sätter min röv på ett tåg. Möter upp Sofi på stan och köper en massa nödvändigt skit. Äter pizza och snackar massa gojja.
 
Nu ska jag sova så att det blir midsommar och öl snart.

"Fake ID"

"I'm in mouse(?) pain"

Om jag någon gång skaffar mig en karl som får för sig att han vill ha barn, då kan jag titta tillbaka på den här kvällen och berätta om..
 
...kvällen då fröken Jenny får för sig att ta kärringhojjen ut i skogen och motionera Hera på alla dom söta små stigarna. Utan linser och jävligt blind. Där hon lyckades köra på alla stubbar och rötter som existerade. Förstörde muttan och blev steril.  
 
God jävla natt.  

"Life is pretty damn good"

 

"Holding out for a hero"

Åtta timmar i telefon och man får lust att aldrig prata med någon igen, nästan. Men det går över tio minuter senare. Drog en middagsdejt med Rasmus på Rhoodos innan kvällspasset. Satt sedan i samma rum som någon Sebbe, fick pappers figurer av honom som skulle föra med sig tur under kvällspasset, men det gick åt helvete iallafall. Men söta var dom. En groda, en svan och en fjäril.
 
Det var ett bra tidfördriv för grabben dessutom. Han hade lärt sig en massa olika djur på någon flygresa tydligen. När väl kvällen var slut hade jag Rasmus och Anna som sällskap. Tacka gudarna för det. Har dessutom planerat in världens bästa helg. Så jag går runt med iver i kroppen och väntar på en fredag, eller kanske till och med en torsdag kväll. Underbart och mysigt kommer det att bli. En grym midsommar med andra ord. Halle-fucking-lujah.

"Some die young"


Lite av dagen.

Sen har jag aldrig förstått hur vuxna kan dömma hur vi ungdomar lever idag. Dom levde likadant själva. Utöver att det hölls hemligt och inte skrevs i tidningar. Jag kan berätta om ett flertal gånger då jag har kommit hem och mötts av för fulla föräldrar. Det är dom som ska vara ett gott föredömme. Men när man själv lyckas komma hem lite för full i 19 års åldern då man ska testa gränserna, då blir det ett jävla liv.

Det är inte precis som den gången jag kom hem och en random snubbe låg i soffan och berättade hur många armar han hade brytit av på folk i taihland. Medans mitt så kallade föredömme låg helt jävla avdeckad i sin säng på övervåningen. Eller när jag kom hem och skulle gå på toa och mitt föredömma har somnat där sittandes och spytt på golvet.

Jag har aldrig varit så. Så jag tänker fan inte bli kallad för skammen i familjen för att jag testar gränserna medans man ska det. Medans dom jag ska se upp till fortfarande spårar sönder vid 45-50 års åldern. Det är pinsamt. Så gå och ge någon annan ett dåligt samvete istället.

"But I'm not reckless with other people's hearts"

"En fin kommentar av en fin människa"

"måste säga att dina texter inspirerar mig varje dag. vet inte vad som hänt mellan dig och din pojkvän, men då jag blev dumpad för över ett halvår sedan och han har ny flickvän nu, så känns det som att dina inlägg peppar mig till att skita fullständigt i honom och bara göra vad jag vill och känner för. ville bara tacka för det. keep it up."

"Don't let trouble get in your way"


Drack för mycket alkohol på för kort tid. Blev full. Dansade. Sjöng. Var ute och gick med strumpor när det regnade. Såg 14 suger med Jens. Sov lite. Sandra for hem.

Mötte Maria och åt pizza på haga. Gick tillbaka. Såg film med Jens och Orre. Hängde och slängde. Sov en stund. Hade det bra. Jobb. Sen dagens, samt kvällen höjdpunkt. Vem kunde ana att en snabbvisit i vännäs kunde vara så bra. Så jag kom hem senare en tänkt. Men det var det värt det.

"You haven't seen the last of me"


Suttit på riskettan kurs hela jävla dagen Tur dom bjöd på bullar. Nu har jag lyssnat på den där skiten två gånger, aldrig mer säger jag bara. Efter det mötte jag någon brulla på stan som hade tatuerat in ett kors i pannan. Jätte snyggt.. Blev upphämtad av mamma och hamnade på OBS. Gjorde systemet osäkert och gick sedan vilse på parkeringen... Hade totalt glömt bort vart fan vi hade parkerat bilen.

Nu blir det att dra en snabbdusch innan det blir norrbyn med grabbarna grus. Fotboll och öl står på schemat. Dock så skiter jag fullständig i fotbollen.

"Little with curch"


Dagens död var helt klart att jag har lyssnat upp alla mina timmar på min spotify.. måste uppgradera skiten till en premium. Det förstår ju jag det.

Annars har jag städat hela jävla huset. Toan kan man knappt gå in på längre, för du blir blända av all renhet. Har även legat en timme ute i solen och redan fått en fin rand. Med mitt tålamod är det underbart att ha så jävla lätt för att bli brun. Jag förstår inte hur folk kan ligga som strandade sälar i flera timmar och flera dygn i rad.

Kvällen har spenderats med fast and the furious - tokyo drift. Glass och karameller. Är inte bara lite sugen att gasa runt som en halvdåre nu och maxa ur bilar. Men nej. Jag ska vara en nybliven ängel när jag väl har tagit om körkortet. Så det blir inte av. Nej nej.

"Busy woman"

"Instagram"

Postat av: :D   
brukar du använda instagram,vad heter du där =)
2012-06-14 @ 09:06:27    

Svar: Ja det är klart att jag har. Jennyvem heter jag även där. Dock måste du följa mig för att kunna se mina bilder. Men jag hoppas inte det är något problem.

Åh god morgon förresten.

"What the hell?"

Fyra stycken nya på tre dagar som har lagt till mig på bloglovin, sweeeeet.

Vad vill ni läsa mer om? Just nu är jag sämst på det här. Som så många gånger förut. Men det är kul att skiten jag skriver uppskattas. Även om ni är haters eller av någon konstig anledning gillar smörjan jag lägger ut. Hehe.

"Me and my vallipalli"


Får leva med att jag ser ut som en drogmissbrukare i ögonen. Jävla sol som skiner rakt in ju.

Det blev en tuff dag på jobbet, ringde till alla mensfittor och surkukar i hela sverige tror jag. Inte glada människor. Surast av dom alla är Umeborna. Hur tragiskt är det inte egentligen, och här bor man.

En brud i rummet mitt emot satt och smekte brösten hela kvällen. Jag diskuterade blondiner, körkort, idioter och adoptivbarn med Sigge och Simon. Förlorade stenhårt i vändtia på rasten. Fick sällskap av Rasmus efter jobbet, han bjöd på pringles och var social. Man tackar.

Nu har jag tagit helg iallafall och den ska solas och supas bort.

"Good luck dude"

Blev erbjuden skjuts mot sex... ah fast nae, det går bussar. Drar på kiorran och köper glass med Christine istället.

Sen blir det sista arbetspasset i kväll innan jag tar helg. Sen efter en tvådagars fyllefest lär det blir tufft med söndagspasset. Men what the fuck. Vi kör.

"Don't stop me now, I having a good time"

Blir jag förbannad kastar jag sönder något. Super bort mina hjärnceller på helgerna och spårar hej vilt på sidan av. Har rätat ut mina vingar för att se om jag fortfarande kan flyga solo. Kör för fullt. Jobbar i massor för att kunna fly fältet när det passar mig. Lyssnar på musik som gör att hjärtat tar ett dubbel slag och får kroppen att knottra sig. Gör det jag känner för och ingen stoppar mig

Så nog fan mår jag bra. Det är nu jag lever.

"Wishmaster"

Jag har mina svackor. Stunder då jag faktiskt kan påverkas av andra. Jag faller inte för grupptryck. Men jag kan påverkas av vad folk säger och gör mot mig. Inte ofta. Men är det någon jag bryr mig om så kan det faktiskt ta.

Jag är färdig med att stå upp för människor som inte ger mig någonting tillbaka när jag själv behöver det. Jag tänker inte göra det längre. Åter igen kommer jag att skita i människorna som tar mer energi än vad dom ger. Som baktalar och smyger runt som skrabbrävar.

Men jag måste ge poäng för smygandet. Folk tror att ni är oskyldiga. Grattis era jävla nötter.

"Brave new world""How selfish of you to believe in the meaning of all the bad dreaming"

"I don't need sex, because life fucks me all the time"

"Hit the floor"

Det visade sig att Rasmus skulle till Hörne och bomba Jonte efter jobbet, så jag passade på att åka med honom. Hann krubba på MAX medans han hämtade bilen. Hinner bara till Hörne så bjuder Jonte på mat på vägkrogen också. Så nu är jag mätt och belåten. Det måste vara fint att jobba på ett sånt där ställe. Kunna äta hur mycket man vill... heaveeeeeen!!

Det är ett par fina grabbar det där iallafall. Dom gjorde helt klart min kväll bättre. Så tacka fan för det. För det gick inte bra för mig på jobbet ikväll, fick dom suraste mupparna i luren hela tiden. Varför svarar dom om dom ändå ska vara så mensig? Idiots. Ni förstör ju fan mitt humör också.

Äsch. Det är bara att börja om från början imorgon.

"Hello Mrs. Einstein"

Man känner sig grymt intelligent när man går till sin tre år yngre syster och hennes pojkvän och frågar hur fan man räknar ut procent.....

Jag och matematik alltså...... vi har aldrig gått hand i hand, utan vi är sånna där som puttar varandra ner för stup och skriker fula ord när vi korsar varandras vägar.

I övrigt går jag back to work ikväll. För det övrigt x2 så vill jag tatuera mig, NU. Men det är bara att invänta hösten I guess.

"Children of the damned"


Fått en fråga hur jag redigerar mina bilder, här har ni en före och efter bild. Jag fixar bara kontraster och kurvor så att det blir ett bättre ljus. Så då vet ni. Mobilbild från igår dessutom.

For in till stan igår kväll och hämtade upp Sandra och Sofia på MAX, ah fast Johan körde. For till Sandbacka till någon Oskar. Mycket trevligt med alkohol, skoterprat, sågning av fotboll, nostalgi på Dr mugg och så vidare. Så jag drack från elva i går kväll till runt tio i morse. Fick skeda med Lunne man, sov inte ett skit när allas käftar gick nonstop, älskar min kompis Sandra och hade en rolig kväll samt natt. Sofia tappade vi bort på kvällen, men vi hittade igen henne vid tallkotten imorse.

Skönt att inte behöva köra två dagars den här helgen dessutom. Jag mår som jag förtjänar och gick från Sandbacka till centrala Umeå i sockar. Fuck högklackat. Ska köpa nya tygskor jag inte skämms över och ska efter det aldrig mer använda något som har en sula på över 2 cm. Amen. Det blev även backis mat med Sandra på subban. Sillen är körd till överboda och jag har sovit bort hela dagen efter det.

"Vilken jävla start på dagen"

Fy i hela fan. Går ut med Hera den jäveln som först rullar sig i ett fågelkadaver.... Hinner bara gå 100 meter till så fångar hon en liten pippifågel som hon halvt tar ihjäl.

Sjkgjswglksjgsjgkjwejg, idiot hund....

"You know there ain't no comin' back"

I don't want to live
To waste another day
Underneath the shadow of mistakes I made

I don't want to fall and say I lost it all
'Cause baby there's a part of me to hit the wall
Leaving pieces of me behind
And I feel like I'm breaking inside

I won't be the last one in line,
I finally figured out what's mine..

"Don't lose who you are"Yes. Alla dessa ryckten som cirklar runt och runt. Tillslut vet ingen vad sanningen är längre och man kan inte lita på någon. Jag kunde inte ha brytt mig mindre egentligen. Så fortsätt ni. Det är ändå inte min grej att följa strömmen.

Jag börjar dessutom att begripa det här med bredband, är omringad av grymma människor och älskar chockladen i kaffeautomaten. Men jag ser fortfarande ingen anledning att stanna i Umeå. Efter sommaren kan jag lika gärna vara en idiot på resa.

"Jag vill läsa om roliga grejer.."

Åh, facebook suger just nu. Det är bara en massa balbilder överallt. Riktigt överskattad skit och det flesta tjejer ser ut som vandrande bakelser..

"I'm not that girl dude"Yes. Det här är min kärlek till håret. Kids balsam spray, hehe. Har dock stått överallt i mitt rum under tiden jag har sprayat håret. Så nu kan jag åka skridskor här. Helvete så halt. Speciellt brevid sängen när jag har den i en lådan i nattduksbordet. Rent av livsfarligt. Har halkat och slagit svanskotan tre dagar i rad nu.

Sen era jävla idioter som tror att ni ska få ligga med mig och kommer med kassa raggningsrepliker, använd den här sprayen på eran petterniklas. Det kan behövas om ni ska lyckas glida in i saharaöken mellan mina ben. För så pass intresserad är jag att jag knappt skulle få in en tampong under tjejveckan.  

Är så satans less på alla kåta idioter som inte begriper ett skit. Jag ligger inte med vem som helst. Ser jag ut som en sådan så är det fel information ni får. Jag har försökt att avvisa er snällt, men det har inte fungerat. Men ni får iallafall fortsätta med att runka eller hitta någon annan. God kväll.

"Close your eyes, clear your heart and let it go"

Folk som gillade min blogg när jag låg i träsket. Utan flytväst och höll mig uppe med dumma ord som ingen begrep. Jag har nog en fot inne på det spåret igen. Jag kan hålla med om att skadade, sårade flickor som lever i ett mörker är rätt vackra. Dom säger inspererande ord. Låter vettiga och skriver djupa fina saker.

Men ingenting är så fucking jävla oklart som det är just då. Så den tiden andra anser är vackert är personens egna helvete. Ett helvete där hjärnan är satan och hjärtat är sönderbränt. Under en tid har jag varit den tråkiga flickan, med ett ointressant liv och ord som inte glittrar. Jag har tyckt om det och jag har lärt mig leva med det, att jag inte inspererar människor längre och att jag inte får fina mejl av flickor som dyrkar mig. Det var fint, men det är inte värt att leva resten av sitt liv på.

Nu är jag smått trasig, djup och komplicerad igen. Men med ett antal fler livlinor. Jag ser fram emot det livet har att erbjud. För jag har hört att allting startar här. Sommaren kommer att bli underbar. Jag har insett vilka mina vänner är och att jag klarar mig själv.

Förvånas alltid över hur stark jag faktiskt är. Så fortsätt med era försök att förstöra mig, innan ni vet ordet av det har jag redan knäckt er nämligen. Mina spelregler fungerar så.

"Det är bra att du ser upp till dig själv när ingen annan gör det"


Vissa brudar klarar jag inte av. Kan ingen såga av deras attityd och låta dom landa på jorden snart, såga gärna av ett av deras ben också och låt dom balansera på det andra resten av livet. Vissa hoppar verkligen på mina nerver och spottar mig i ansiktet. För lite sömn och för glapp käft på fittorna och jag kommer att vara i slagsmål snart.

Mitt tålamod börjar ta slut och jag har en del agg att ta itur med. Har hanterat det bra i några månader nu och jag är stolt över mina framsteg, men snart brister det..

"While your lips still are red"


Jag och sandra sov med kläderna på i natt. Vi orkade inte ens bädda fram sängen. Inte efter att vi sett the woman in black och tryckt godis iallafall. Sen startade vi den här morgonen med en promenix till stranden. Sen drog jag på jobbet. Åkte i en minibuss som tar 26 pers. En lärare kom med en hel klass som stank svett. Dom fyllde hela bussen och skrek så att hjärncellerna skakades runt i huvudet. Ett nackskott hade varit mycket lämpligt på dom idioterna iallafall.

Men jag måste erkänna att jag tycker att det är rätt roligt att fara till jobbet nu, så befodran var verkligen på sin plats. Tummen upp till grymma arbetskamrater, bredband och bra pengar.

"White trash beautiful"For in till stan och grattade finaste Gustav, nu är han 21 och har inte speciellt mycket klokare än tidigare, hehe. Så vi tryckte i oss rullkebab och snackade skit. For hem och mötte Sandra på tågstationen. Cyklade som en dåre till kiorran med Sandra stutsande där bak. Nu har vi godis, ska ladda hem en bra rulle.

Vi skulle egentligen fara och ta första doppet i havet, men vi bangade och spontan färgar mitt hår för stunden i stället. Nu blir jag rödhårig igen. Blond wasn't my thing. Skål, med cola.

"Not your girl next door"Bland det bästa filmerna som finns, för Reilly Dolman är så fruktansvärt satans snygg. Så det är bara att glo och dreggla.

"What shall we do with the drunken sailor?"


Vad jag har lärt mig under helgen:
1.
Har jag klackar måste jag alltid dra upp ena benet till magen och visa det. Annars tror dom alltid att jag är dyngrak..
2. Lyssnar man på metal blir man bjuden på drinkar. Det är tydligen sexigt om man är brud.
3. Sätt en sändare på din kompis så ni slipper tappa bort varandra.
4. Ha alltid på dig mobilen.
5. Dra aldrig på en utbildning dyng bakis. I hela åtta timmar sitter du och funderar hur du lättast ska få ett slut på lidandet. Att gå och lägga mig på e4an var ett av mina alternativ. Ligga där och vänta på att bli överkörd. 

Det känns fortfarande som att hjärnan har sprängts i småbitar och simmar runt i skallen. Något så fruktansvärt alltså. Helveteee. Får lust att säga aldrig mer, men nästa helg sitter jag nog liks förbannat och ölar någonstans.  


"Broken frames"

Jah.. drack till halv sju imorse. Sen vacklade jag hem med magsår och kunde knappt stå upprätt. Men jag orkar inte bry mig. Snart börjar jag och Christine om igen. Då blir det till att göra five osäkert.

Fan vad livet verkar oklart just nu. Men jag hade trevligt för det mesta igår. Jag, Christine och Camilla åt pizza och drinkade. Sen for vi samt Appe, Alex och Stefan till fåren. Mötte lite mer folk. Jag och Camilla rev ett träd med våra bara muskler. Med rötter och allt. Behöver man ved så behöver man. Sen började det regna, vi hamnade 9 pers i Appes friggebod på 9,9 kvadrat. Trångt, kvavt och varmt. Det var väl det. Typ.  

"I en annan värld någonstans"

Det ser ut att vara "hej vi steker idag" väder. Vet dock inte vart jag ska parkera mitt hästarsle någonstans. Johan bygger en ny alltan och gräsmattan är rena myrvärlden. What to do?

I övrigt vill jag bara lägga mig under täcket egentligen. Men det blir till att knäppa första tidigt idag med Christine. Vi ska äta pizza och snacka skit. Sen blir det till att festa till det med grabbarna grus. Jag ska även tvinga med Camilla. Det kommer att bli great.
RSS 2.0