"Children of the damned"


Fått en fråga hur jag redigerar mina bilder, här har ni en före och efter bild. Jag fixar bara kontraster och kurvor så att det blir ett bättre ljus. Så då vet ni. Mobilbild från igår dessutom.

For in till stan igår kväll och hämtade upp Sandra och Sofia på MAX, ah fast Johan körde. For till Sandbacka till någon Oskar. Mycket trevligt med alkohol, skoterprat, sågning av fotboll, nostalgi på Dr mugg och så vidare. Så jag drack från elva i går kväll till runt tio i morse. Fick skeda med Lunne man, sov inte ett skit när allas käftar gick nonstop, älskar min kompis Sandra och hade en rolig kväll samt natt. Sofia tappade vi bort på kvällen, men vi hittade igen henne vid tallkotten imorse.

Skönt att inte behöva köra två dagars den här helgen dessutom. Jag mår som jag förtjänar och gick från Sandbacka till centrala Umeå i sockar. Fuck högklackat. Ska köpa nya tygskor jag inte skämms över och ska efter det aldrig mer använda något som har en sula på över 2 cm. Amen. Det blev även backis mat med Sandra på subban. Sillen är körd till överboda och jag har sovit bort hela dagen efter det.


Kommentarer
sandris

hahaha he va en förjävla ruuuli en kväll :)

2012-06-10 @ 00:57:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0