"En vanlig dag på jobbet"

Sålde bland annat tidningen Amelia på jobbet igår till passiva kunder. 5 nya nummer och två biobiljetter för 99 kr.

Kund
- Hon kan inte ta emot samtalet, men jag är hennes förmyndare som läser tidningen för henne.
Jag - Okej, men då kan jag dra erbjudandet för dig istället.
Kund - Nae, jag slutade att läsa Amelia för henne för att jag tyckte den var så femenin. Nu läser jag en tidning om traktorer och bilar istället.
Jag - Okej, men ni går aldrig på bio tillsammans då?
Kund - Nej. Hon får inte gå på bio för att hon dregglar ner stolarna.

Ehm...jah?

"Otroligt roligt"

Alltid lika roligt att få ett kladdigt hundben gömt bland sina nytvättade kläder.... damn you Hera......

"Hard work work"

Just kommit hem från jobbet. Hann pussa lite på Gustav innan han stack med Daniel till Skell för att hämta en båtmotor. Så nu ska jag bara ta det lugnt, se lite serier, äta mat, mysa med finaste Hera och sedan förbereda mig för jobb på Umeåopen.

Hera den stackaren hostar jätte mycket, så jag låter bara henne göra sina behov och sedan får hon vila. Hon är inte supernöjd över det. Men tänker inte låta min älskling bli sjuk igen. Så nu ska vi göra spagetti och köttförsås, och Evelina.. det är tyvärr på burk... öppnad sedan förut och efter den ska jag bättra mig!!

"No pain, no game.."

Kom att tänka på hur långt jag har kommit i livet. Hur mycket jag har vuxit i mig själv. Hur bra jag mår i jämnförelse med förut. Trots återfall. Men dom har jag tagit med en till två klacksparkar. Saker rör mig inte om ryggen på samma sätt längre, samtidigt som obetydligheter rinner av som regndroppar på gummi.

Jag har fortfarande dagar då livslusten inte är speciellt hög, då ångesten kommer som ett nackskott och tårarna rinner tills ögonen skriker. Men till skillnad från förut så vet jag att det kommer att bli bättre. Även fast jag stundtals glömmer bort det. Att kunna titta tillbaka på åren där varje dag var en kamp för överlevnad gör mig glad. Jag är inte ens tjugo år gammal än och jag har redan klarat av 8 år i helvetet.

Med erfarenheterna jag har så lär jag aldrig behöva hamna där igen. Jag är fan grym och till alla sjuka individer där ute, fortsätt att kämpa. Jag tror på er.

"No one will ever mean to me as much as you do"Dags för en promenix med Hera. Sedan ska jag städa rummet innan jag beger mig till pappa på middag. Det blir även buss in till staden ikväll. Hera ska med och hon lär vara överlycklig för att få åka "långbil". Det är inte bara en busschaffis hon har sprungit över i all iver för att komma in. Hon är helt crazy bananas.

Så vi far till Gustav så att jag lättare ska kunna ta mig till jobbet torsdag och fredag morgon. Jobbar även på umeå open på fredag kväll/natt och kanske även lördag. Awsome.

"Home again"

Är hemma i igen och har aldrig blivit så glad över att ha blivit översprungen av Hera. Hon har en förmåga att bli lite för glad. Men idag värmde det endast mig. Nu ska jag hoppa in i duschen och bädda ner mig i min renbäddade säng i väntan på Gurgel.

Men jag saknar redan Evelina så otroligt mycket. Även Seppa och Björn. Blir förbannat bra omhändertagen och har alltid förbannat roligt. Älskade älskade Evelina. Tack.

"Så fort jag har pengar över kommer detta att beställas till Hera"

"Jag passar bättre är"

Är fortfarande i ström men lär behöva fara hem imorgon. Vilket svider när jag trivs här och älskar Evelinas sällskap. Men då vet ni.

"Det är inte fullt lika charmigt längre"

;) om "Amerikanska flaggan":
om ja skulle kyssa dig på fest va skulle du göra då :O ?

Svar: Jag har pojkvän vilket framstår tydligt i min blogg, så du hade fått en rak höger och ihopknövlade bollar.. Skulle du kunna börja stå för vem du är möjligtvis?

"Amerikanska flaggan"


Tröja / Rut mfl 260kr - Halsband / Rut mfl 170kr - Klocka / Ur&pen 150kr (ord pris 499kr)

Det här är vad jag köpte i staden i onsdags med Sofi. Det blev även ett par strumpbyxor och en ny kofta, den jag köpte på new yorker i uppsala har det blivit ett stort hål i armen på. Tror att Hera kan vara boven i det fallet. Så jag hittade en billig likadan för endast 150kr. 

Men nu ska jag packa det sista innan jag far in mot Umeå för att sätta mig på bussen till Strömsund. En äventyrsfull helg väntas med min finaste Evelina och även grabbarna grus troligast. Så det kommer att bli awsome. Har saknat min flicka.   

"Hittade två älskade par lurvisar i mitt rum"


"May your tears come from laughing"Gårdagen spenderades med Sofi på stan. Åt lunchbuffée på Eurasia och slösade pengar. Hon skulle köpa nya jeans och det var fan i mig ingen lek. Jag trodde att hon överdrev när hon sa att hon har svårt att hitta ett par som passar och sitter bra. Men det hela var fan en underdrift alltså. Hon höll på att drunkna i jeans i det där jädrans provrummet.

Fick migrän på kvällen i all ära dessutom. Så det blev en tidig kväll för min del igår. Som ett skott i nacken höll även skiten i sig till ikväll. Så jag sitter fortfarande med huvudvärk och ska snart mysa ner mig hos pojken min. Så efter jobb och firande av pappas födelsedag ikväll så känns det som att mitt huvud har blivit överkörd av en pansarvagn.

Någon som är intresserad av att se mina fynd på stan förresten?

"Något ni kanske inte redan visste"

 • Det första jag gör när jag vaknar är att bädda sängen, ifall inte Hera är otroligt nödig eller Gustav ligger och brer ut sig.
 • Ålderdom skrämmer skiten ur mig.
 • Jag har ketchup till näst intill alla pastarätter.
 • Jag går aldrig ut på sjöar eller hav när det är vinter. Jag är livrädd för isar.
 • Jag älskar klockor, har runt 8 stycken som jag använder och varierar mig med. Har väl runt 5 till utöver det som är trasiga eller utnötta och endast ligger i en låda. Skulle aldrig kunna ha för många.
 • Jag tycker att fötter är bland det äckligaste som finns.
 • Jag skulle vilja fejka min begravning endast för att se vilka som skulle dyka upp och så vidare. Haha.
 • Jag har blivit halvbesatt av amerikanska flaggan.
 • När jag skulle lära mig att sluta suga på tummen som liten tejpade min pappa ihop mina tummar med mina pekfingrar...
 • Jag älskar att inreda.
 • Mitt mest använda plagg är min morgonrock.. räddningen på allt.

"Hur kom vi dit vi står idag?"

Har lust att rabbla upp ett extremt högt antal med fula ord just nu. Tänker fan inte nämna något mer. Det är hög risk att jag gör något jävligt dumt nu. Fan. Bra att jag drar till Evelina på fredag. Lämna fitt Umeå ett tag.

Klappträ som Jonten hade sagt...

"Look like you mean it"


 
Är helt jävla slut och kom precis hem från jobbet.
Så jag kröp fort som fan ner i min onepiece. Ska ta mig lite mat och sedan knulla kudden tror jag. Sillen fick även tandläkarbesök idag. Så nu är det fritt jävla fram att brumma havremoped för min del. Lyckan som uppstod minst sagt.

Skönt att få veta att bettet jag har kärlek för fungerar som handen i handsken på honom dessutom. Hade avlidit ifall det hade varit kaos. För han går så mjukt på det. Men ligger det fel i munnen och sliter på några tänder är det bara att dumpa skiten, men jag fick good news.

Räkningen lär dock inte vara lika skön....

"Love is handing somone a gun and letting it point to your head, believning that he won't pull the trigger"


"Mitt liv är inte roligare just nu"

Halkade och slog halft ihjäl mig när jag och Hera var ute och sprang. Hon skulle jaga skotrar och jag hann inte ritkigt med...

Annars har jag städat, skrubbat och skurat. Nu ska jag ta den efterlänktade duschen och sedan dra till pappa och bomba. Självklart ska vi se sons.

Avslutade precis ett 40 minuters långt samtal med Frida i telefonen dessutom. Saknad brud det där. Vi hade inte snackat på någon vecka och då blev det genast tusen miljoner saker att ta igen. Älskade brud.

"My day"

Dags att städa rummet som ser ut som skit, sedan blir det en löpartur och efter det en efterlänktad lång jävla dusch med hemma spa.

Men jävlar vad jag vill köra skoter egentligen....

"Nu kom jag på det"

Hahahaha, Tenny i BB skrattar som Kenny Starfighter. Så länge som jag har försökt komma på vem han är lik och nuu jävlar satte jag huvudet på spiken.

Hahahahaha, looove it.

"Like the dust in the air"


Man ser vilka bilder syrrans mobil har fotat och vilken min mobil har fotat, min nedersta har liteeee bättre kvalla. Hehe. Ni ser även min hittade hjälm där uppe till vänster. Hallelujah.

Idag blev det en skoterdag i Hörne. Åkte pulka för första gången på tusen år. Då hade vi även tryckt in Hera med mig som ni ser. Hon njöt som fisken i vattnet och satt och kollade på utsikten. Väl framme till vårat mål var det bara till att brumma iväg på egen hand. Hade syrran bakom mig som hoade och höll i sig för allt hon var värd, hela hennes armar skakade efteråt.

Hade sagt till henne att hon bara skulle knacka mig på ryggen om det gick för fort eller något annat. Hon vågade aldrig släppa handtagen så det blev svårt. Men hon log så jag antog att det var någorlunda okej iallafall. Stötdämparna är lite halv stumma bak, så hon lär ha varit en studsboll. 

Sen gullade hon med pappa om att få testa köra. Det fick hon och kom sedan tillbaka 15 minuter senare med ett trasigt drev och en skoter som lät som att hälften av delarna släpades. Då har hon lagt in backen när inte skotern står stil och gjort pulver av allt. Lätt hänt för en gröning när skotern sedan tidigare dessutom är hårdkörd av andra skäl. Men ett helvete för mig som skulle köra imorgon, det funkar inte riktigt nu...........

"Dog update"

I brist på annat i väntan på att få köra skoter lär jag Hera lite nya tricks. Hon kan nu "vad säger hunden?" och hoppa framåt på två ben. Sen kan hon sitt, ligg, give me five, vacker tass, rulla runt, godis på nosen, slalom mellan benen, dansa och så massa andras små tricks från tidigare. Det roliga är när man kör med klicker, vilket jag alltid gör, och väntar på att hon ska göra något åt rätt håll till vad man vill, får hon inte godisen tillräckligt fort så blir hon fruktansvärt frustrerad och kör igenom hela registret. Det flyger runt tassar, hon ligger, hon rullar, hon hoppar, dansar och allting på några få sekunder.

På så vis är det förjävla roligt att jobba med henne, hon är så sjukt taggad och alltid arbetssugen. Nu ska hon få åka pulka efter skoter för första gången. Men med tanke på att hon älskar att åka bil, båt, buss och så vidare lär det inte vara några problem alls.

"Svaren på frågestunden"

Bästa minnet?
Jag har ett och ett halft. Även fast det var 6 år sedan jag köpte Sillen minns jag allt ifrån när jag provred honom. Hur det klickade och hur jag insåg att jag skulle kunna gå igenom eld och vatten för honom. Det är fortfarande så. Skulle aldrig vilja se mig själv i ett liv utan honom när jag älskar grabben med hela mitt hjärta. Jag minns så väl när han tittade över boxen han knappt nådde över och det enda man såg var en gigantisk mule och en affrolugg.

Sen är dagen jag köpte Hera ett minne för livet. Men jag minns det inte på samma sätt. Jag minns inte lukten i luften när jag klev ut från bilen, jag minns inte vädret på samma sätt. Men känslorna är densamma och jag älskar båda så att det gör ont. Men Sillen är min man och Hera är min bäbis.

Favorit mat?
Haha, dålig fråga till ett matfreak som gör allt för en bit mat. Men det är helt klart pannkakor, kebabrulle och spagetti med räksås. Hehe.

Sommar eller vinter?
Förut hade jag sagt vinter rakt av, när jag var runt 12 till 14 år och älskade snowboard och hatade myror överallt annat. Men jag är fortfarande en vintermänniska när det närmar sig vårkanten. Det är lagomt varmt. Fortfarande mycket snö. Man kan bära skinnjacka. Inga insekter. Bra skoterföre och härligt ridväder. Sen det fina med sommaren är bilsäsongen. Alla jänkarträffar och miltals långa turer till V8 mullret. Heaven. Sen är det trevligare att vara djurägare den här säsongen. Men jag är en vintermänniska trots fördelarna med båda säsongerna.

Första kyssen?
Allt jag gjorde innan Tobbe räknar jag som slabb och dreggel. Så min första riktiga kyss var med honom. Minns den så väl när båda var så nervös och vi lyckades nocka varandra på vasaplan..

Vart fick du jobb?
Jag jobbar på Online och får bestämma mitt eget schema och hur mycket jag vill jobba. Trivs som fisken i vattnet och säljer riktigt bra. Alla arbetskamrater är guld.

Mår du bra annars?
Det gör jag. Jag har jobb, finaste pojkvännen, världens bästa vänner, älskar min familj och livin the life. Är halvsliten fysiskt och känner mig som en kärring i kroppen men det är en annan femma. Hehe.

Hur mår Hera?
Hon mår lite för bra nästan, haha. Klättrar på väggarna och bombar allt trevligt hon ser. Judas aka nisse, katten för dom som inte vet, lever ett tufft liv. Alla hon får för sig att hälsa på riskerar att flyga som vantar. Hon är riktigt crazy banana men samtidigt världens mysegris och bästaste skedarn. Hon lever livet fullt ut minst sagt.

Kär å galen? ;)
Det kan du räkna med Angelica, hehe. Alltid galen och nog fan är jag kär. 

Vad är det galnaste du gjort?
Jag är en galen människa, så förjävla mycket galet och dumt har jag utfört. Det är väldigt mycket jag skämms över och inte vill skriva ut på bloggen när jag inte vet hur många skumma människor det är som läser den. Så jag tar en lite halv rolig grej som jag utförde när jag bar mindre trosor och inte ens ägde en BH. Vi var i stockholm - jag, mamma, Frida, Yvonne, Maria och Amanda. Mamma och Yvonne satt och drack kaffe på en uteservering. Vi hittade något som vi såg som en förbjuden pool, en önskebrunn.

Klart som fan att jag hoppar i och simmar runt i den, inte nog med det så tog jag upp alla pengar också. Med hjälp av Maria, Frida och Amanda som pekade ut vart dom låg. Ger inte det en dålig karma så vet jag inte vad. Det måste ha varit en del som undrade vart våra spån till föräldrar var.

Har du haft 3 kant??
Nej. När jag tänker mig själv i en trekant så ser jag mig själv med två killar, är lite för hetro för att kunna köra med en tjej. Men jag tycker det räcker med en snopp, tycker inte att dom är så pass charmiga så att jag vill ha två snoppar som flänger runt omkring mig och vill att jag ska göra något med den. Ja ni fattar. Jag koncenterar mig helst på en människa. Haha.

Funderar du på att flytta till stan eller vill du stanna i hörne??? :)
Jag är ingen stadsbo.. det är inget skoterföre och finns dessutom inga leder, det finns noll ridvägar och det är svårt att hitta några bra ställen att ha hunden lös på. Jag är en skogsbrud som trivs med att inte träffa människor precis överallt, vilket man gör i en stad. Jag vill kunna gå till havet och sätta mig där, eller vandra runt i skogen i timmar och fortfarande ha nära hem. Inte behöva köra bil för att komma till en gran som är omringad av andra granar.

Vill jag bo i staden kan jag alltid utnyttja dig Frida och Gustav såklart. Hehe. Jag får mina doser som teg brulla ibland. Det räcker mer än väl. Något morfar inte vet är att så fort jag har tillräckligt med pengar så vill jag hyra hans lägenhet i andra hand. Han är alltid med Berit hur som helst. Så med kortare ord så kommer jag att bli kvar i hörne. Jag har mina hundvakter och en billig stallplats här.

"Frågestund och jag svarar på allt"..eftersom att jag har tillfört med dålig uppdatering och ointressanta inlägg. Så ställ frågor, vad fan ni vill, jag svarar på allt och jag svarar ärligt. Så är det någonting ni undrar över är det bara att skicka iväg en kommentar. Jag hoppas inte att ni bangar och skiter i det hela. För det här kan bli roligt, hehe.

Så kör på för fan.
Jag svarar när jag anser att det finns tillräckligt med frågor. Tills dess uppdaterar jag ingenting, bad ass som jag är. Lär dra på olles istället och halsa en öl eller något. God morgon.

"The gypsy"

Som vanligt städar jag Gustavs svinstia. Så nu har han inget annat val än att fara ut och äta på resturang med mig och fira att jag har fått jobb. Typ Eurasia lunch buffé. Nam nam.

Det är bara att invänta att han kommer hem igen efter något möte, har ingen telefon så att jag kan ringa honom heller..

Men jag vill ha mat. I Gustav och Orres kyl ekar det tomhet.

"Gasa tills det rasar och hoppas på det bästa"

En vis man sa till mig en gång - "har man inte en skrikande träningsvärk efteråt så har man fan i mig inte kört skoter". Jag har kört ordentligt. För min tumme och mina ben fungerar inte överhuvudtaget idag. Men roligt hade jag igår med Amanda, Markus och Alex. Rastade pappas betong gris och kom hem överaskande nog helskinnad igen. Venturen går riktigt bra men väger som en elefant typ. Så jag gasar tills det rasar och hoppas på det bästa. Citerar Markus - "men så är det väl med allt du gör?".. det är ju faktiskt sant...

Hade min fösta dag på jobbet idag. Kände mig lite vilse. Men jävlar vad jag kommer att må gott när det rullar in pengar på kontot i slutet av månaden. Ska bara komma på min kontokod så att jag har en användning av dom.

"Haha, vad menas?"

BlåbärLjus om "Thank you":
Googlandes ett enda litet ord och jag snubblade över din blogg. Ögna igenom mars och februari, hittade din hemort Stöcksjö. Bara 215 personer, då är väl trängseln minimal men lappsjukan kanske härjar istället.
För övrigt, Jenny Lundberg var den enda på hela Internet som använde ordet, det är intressant. Frågan är, kan jag också använda detta ord? Nu när ordet är ”godkänt” av ingen mindre än J.L.


SVAR: Nu måste jag totalt jävla dumförklara mig själv och fråga, vilket ord? Hänger inte med över huvud taget, men hela texten fick mig ett gott skratt alltså. Vad i hela friden menar du roliga männsika? Haha. Jag ligger just nu bakom flötet och fiffilurar.

"Thank you"

Vill tacka den anonyma människan som har kommenterat att jag är vacker två gånger, samt att jag har läcker kropp. Varje gång jag har sett mig själv i spegeln har jag velat spy över hela skiten. Självförtroendet har inte varit på topp på slutet, men du har gjort en skilnad. 

Tack det värmer verkligen och jag önskar att jag visste vem du var, så att jag kunde visa min tacksamhet bättre. För jag har blivit halv generad och glad varenda gång.

"A little piece of heaven"

"I'll rip that scandalous bitch in two"

A Day To Remember - The Plot to Bomb the Panhandle

You'll get what's coming to you
You're blinded by your instincts
I'm not your fucking game
I'm not so easily beat..

"I'm not gonna beg"Fredag kvällen började med att jag och Maria spelade fyra i rad och några omgångar vänd tia. Vi hade planer på att ta det lugnt och bara snacka skit. Men det ändrades ganska fort när Adam ringde och tyckte att vi skulle hänga med ut.

Sagt och gjort så mötte vi upp sex vinglande grabbar i sina bästa stunder. Alkoholens charm. Blev bjuden på någon shot och snackade skotrar. Några timmar senare for dom och raggade småtrosor medans jag for hem och dreglade på kudden.

Maria lämnade oss någon timma innan igår, men det tar vi igen idag. Dags för pizza på tre kronor för våran del. Peace.

"Jaha, nu då?"

Det var några månader sedan jag använde mitt kontokort, uppenbarligen.. skulle spendera mina sista 14 kronor idag och insåg att jag inte ens minns koden..

Förjävligt.

"I'm the frost killing hour"Har en konstig känsla i magen och jag gillar den inte. Så bilden på mig beskriver mig rätt bra. Oskärpt. Vet inte om jag ska le eller behålla det allvarliga. Lever suddigt och sånt.

Men var på en arbetsintervju idag och fick jobbet. Så det känns förjävla bra rent ut sagt. Men glädjen sjönk en del när jag fick veta att min crosshjälm inte befinner sig på den där öjäveln syrran snackade om. Så nu är det bara för henne att hosta upp pengar och betala en ny åt mig. 

Det är priset för att sno andras prylar och slarva bort dom. Sjukt jävla respektlöst. Sen hur den fattig lappen ska ha råd med det skiter jag fullständigt i. Är förbannad.   

"Grattis världens bästa Johan på din dag"

Startar morgonen med ett samtal om en arbetsintervju. Kanske börjar det att rulla in lite pengar på kontot snart. Mina 14 kronor känner sig lite ensamma. Så just so you know, det är inte värt att råna mig för jag är luspank.

Sen har jag städat huset, iallafall dammsugat. Varit en sväng på bibblan och lämnat igen lite böcker. For på ICA och köpte tårtmaterial. Min extra pappa som fyller 45 år idag. Så stora grattis till honom. Frida bakade tårtan och jag ritade en bandaroll och satte på huset. Så han möttes av ett GRATTIS JOHAN när han kom hem från jobbet, och en Jenny som ballanserade på en pall för att klistra upp skiten.. kattfan rymde och mitt schema blev lite senarebelagt. Men det är tanken som räknas har jag hört, jag fick ju se hans min när han beskådade skönheten.

Nu är det dags att bomba min pappa som släppte lös jenny spermien och se lite sons iallafall. Skål.  

"F.E.A.R. = Fuck Everything And Run"

Ååååh, skulle ta en kvällspromenix i skogen för att Hera skulle få lättare att hitta ett ställe att göra nummer två på. Annars ska hon gå och balansera på snövallarna i tusen år innan hon kan sätta sig ner och dumpa lite skit.

Hinner gå 60 meter innan hon ställer sig och skäller rakt in i skogen. På två röda hann jag skita tegelstenar och springa hem som om livet hängde på det...

Jag är inte mörkrädd. Jag är rädd för vad fan som kan gömma sig i det. Typ en köttätande älg eller Michael Jacksons lik..

"I walk against the stream"

Whitin temptation - Lost

She's lost in the darkness
Fading away
I'm still around here
Screaming her name
She's haunting my dreamworld
Trying to survive
My heart is frozen
I'm losing my mind..

"Get your leather on"

Ey kompis, det går bra nu. Nä men ärligt. Gillar livet. Skoterförarbeviset är taget. Nu fattas bara ett jobb och ett nytt körkort.

Spara pengar så att jag kan börja tävla med skoter nästa år. Sen köpa lite nya kläder så att jag slipper gå naken. Vill även se mer live musik. Black sabbath i sommar tillexempel. Skulle kunna döda för det. 

Så är det någon som vet ett ställe där dom behöver en redig kvinna i arbete, typ jag. Tipsa mig, är desperat.   

"Känner mig som en 100 åring varje gång jag ska gå upp för trappen"

Tar tag i bloggandet när jag har blivit frisk. För det här suger getballe. Men god mat i Stöcksjö blev det i kväll hos Gustavs päron iallafall, alltid gott.

"Like a flower in the wind"Gustav snarkar så att det låter som att han ska dö. Jag ser supernatural samt äter godis och Hera ligger utslagen på golvet efter morgonpromenaden.

Min hals tar död på mig och jag vill bara bli frisk. Tagit det lugnt hela helgen för att inte göra saken värre. Det gjorde att jag missade fest med Evelina bland annat. Blir galen. Det är inte alla dagar hon är här direkt och jag missar det roliga. Fuck that.

"Så fort jag har pengar så kommer jag att genomgå en hårförändring"

"I miss you"

Okej.. jag har fått enorma tovor i håret, jag har svettats som en gris och rullat runt som en halv idiot i sängen och det har gett ett förjävligt resultat. Drar mig för att duscha och få ut dom jävlarna. Förstår inte hur jag ska bära mig åt när hela håret står ut som en skatbo. Har volym iallafall även fast det inte är en snygg en sådan. Jaja, får knarka en hel del balsam.

Saknar mig pojke på G. Är så fruktansvärt jävla uttråkad. Har legat upp och ner i soffan och sängen i fyra jävla dyng. Inte satt min fot utanför ytterdörren utöver den där gången igår när jag åkte 700 meter i volvon.. Ätit glass med fruktcocktail och lär få en sockerchock snart. Sett repriser på tvn tusen gånger om. Pillat navel och funderat på hur man skulle kunna göra om pappas hus, slå ut en vägg där och lite här. Städade halva pappas hus igår i brist på något att göra, höll på att hosta ihjäl mig och kröp runt i kramp. Men jag var desperat.

Klarar inte av att ligga såhär längre. Ge mig min Gustav och låt mig köra skoter.
RSS 2.0