"Det känns ännu sämre nu"


Min vecka har gått ut på att ligga i soffan och variera mellan att sova och se på solsidan. Hera har hållit mig sällskap. Aldrig behövt vara ensam. Tagit någon liten ridtur och pussat på Sillen.

Svimmat två gånger på fyra dagar. Äter bara för att jag måste. Fick hit Camilla en sväng. Världens bästa. Pratade ut ordentligt och åt bullar. Laddar nu upp för en galen helg. Blivit befodrad på jobbet. Länktar efter sommarens bravader. 

Fara till Liv i Gällivare. 
Fara till Evelina i Ström. 
Fara till Jonten i Falun.

Sen är det en massa annat planerat här lite runt omkring. Dock känns allting så långt bort.

"Bye for now"

Förlorade en del av mig själv i natt. Jag mår inte bra. Inte bra alls. Jag gråter stup i kvarten och kroppen darrar konstant.

Så jag lägger ner bloggen ett tag framöver. Ska försöka hitta någon väg tillbaka till mig själv. Just nu står jag vilsen och ensam. Kan inte förklara känslan. Men det gör så fruktansvärt ont. Så jag vill inte skriva en massa deppiga inlägg.

Så vi hörs sen.

"Life goes on"Ny dag och nya möjligheter. Jag är på ett bra humör och är sugen på att göra en massa grejer. Började dagen med ett grym powerwalk i sand. Det tog och det var skönt. Sen har jag dagens planer planerade och kommer att spendera dom med Maria. Sen ikväll så ser det ut som att Sandra kommer hit och håller mig sällskap. Det blir rajtan tajtan äventyr som vanligt. Ska se om jag får med grabbarna grus på det också. Så nu är det slut på att vara ensam. Tänker inte sitta och vänta även fast det är allting jag vill göra egentligen. Vänta på den där famnen som inte verkar vara min i helgen.

Så istället så kör jag mitt race. Med två oerhört saknade brudar. Jag älskar er och det har jag alltid gjort. Tack för att ni alltid finns där!! ♥

"Du ger mig inte ens en chans"

Har blivit lite less på att vänta på ett sms som aldrig kommer. Hoppet har näst intill dött inom mig. Hjärtat skaver och hjärnan terroriserar mig. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det. Jag har inte gjort något alls på slutet. Ingenting. Så jag begriper inte.

Så jag förtjänar det inte. Kan för första gången säga det och faktiskt tro på det själv. Jag. Förtjänar. Det. Inte. Ska nog se film och serier hela natten. Jag har ingen lust att sova och låta dumma drömmar överta mig. Är less på det nu. Verkligheten är ett tillräckligt problem i sig bara.

"Snart är du min älskade jacka"

"Jag gråter bara i regnet"

Jobbat hela dagen och hela kvällen. Ätit dåligt och det resulterar i att fröken Jenny bryter halvt ihop. Mensen underlättar inte ett skit. Så ska äta upp halva kylskåpet samt skafferiet nu och vänta på bättre tider.

Hane hujj.

"Some random things about me"

Jag är en sådan som älskar när min pojkvän kramar om mig bakifrån och kysser mig på halsen.
Jag är även en sådan som älskar att få gå hand i hand med honom och visa hela världen att jag är den lyckligaste.

Jag älskar att se honom sova.
Jag älskar när han skrattar.
Jag älskar att veta små saker om honom som andra inte vet.

Jag är en sådan som vill göra saker men sällan tar mig tid till det.
Jag är en sådan som har många planer men inte vet vart jag ska börja.
Jag är en sådan som älskar att sova men hatar att förlora tid.
Jag är en sådan som stressar fast jag egentligen inte har någon anledning. 

När jag var liten tyckte jag att monster under sängen var ballt. 
När jag var liten var jag alltid uppe med tuppen och gjorde hyss. 
När jag var liten sprang jag vart jag än skulle. 
När jag var liten var min största hobby att rida runt på en käpphäst. 

Jag har aldrig åkt fritt fall.
Jag har aldrig åkt en "riktig" bergochdalbana. 
Jag har aldrig varit ett fan av karuseller. 
Jag har aldrig kunnat laga mat. 

När jag var liten levde jag på gröt och flingor. 
När jag blev äldre levde jag på gröt och flingor. 
När jag blev äldre än så levde jag på micromat och flingor. 

Jag är en dålig förlorare men en bra vinnare. 
Jag tycker inte att dans räknas till sport. 
Jag tycker att tävlingar där domare bestämmer vem som ska vinna är orättvisa. 
Jag har sällan något tålamod för dataspel, sällskapsspel eller tvspel. 

"För Hera är det redan badsäsong""Men ett nackskott skulle passa bra nu"

Fy i hela helvete. Varje gång jag går in i en ny mensvecka så förstår jag varenda gång varför jag hoppar över flera månader. Så tacka fan för för p-piller ändå.

Men samtidigt, just nu vill jag bara dö. Det känns som att det simmar runt tusen knivar i min mage.......... Fosterställning, ja man tackar.. Tur man har serier på datorn och en hund som skedar med ens knäveck, det är lite mysigt trots smärtan. 

Min älskade mor kommer hem idag också. Deala till mig lite taxfree lakrits av henne. Så, pingviner kom till mamma.  

"Nu säljer jag lite saker jag endast har använt en eller ingen gång"

Intresserad av något? Mejla Jennyvem@hotmail.com eller lämna en komentar. Jag står inte för frakt men möter gärna upp folk som bor nära. Har ni några frågor är det endast att höra av sig där med. Alla skor är i storlek 37 - 37,5.


Endast använd en gång och i är i storlek S. Jag tycker att den är lite för kort i ärmarna. Annars dö snygg. 500 kr i nypris.


Aldrig använda. Nypris 350 kr.


Använda en gång och råkade ramla i en trapp. Slutresultatet är en liten skada på ena klacken. Nypris 700 kr. Säljes för endast 100 kr pga skadan.


Endast använda en gång. Nypris 450 kr. Rätt stor i storleken och kan även användas av en mindre 38.

"Home sweet home"


Hemma igen. Äntligen. Sjukt seg kväll, sjukt sega kunder, segt - segt - segt. Har gått sista promenaden med Hera. Krypt ner i min onepiece, ska fixa lite fika, starta ett grey's avsnitt och gå igenom lite bilder på dattan.

Sen kryper jag ner i min oslagbara säng. Fast dagens bästa var ändå en kund:
Jag - Jo, jag ringer från allt om trädgård och ville bara..
Kund - JAG SKA BETALA, JAG LOVAR. HAR BARA GLÖMT BORT DET, MEN JAG SKA BETALA. DET SKA JAG GÖRA.

Jag som bara ville bjuda på ett litet paket. Men nae, skit i det då. Det var alltså en tidigare kund som inte hade betalat sina räkningar, livrädd att vi var ute efter henne. Ägd.

"Back to work"

Starten på en ny jobbvecka.. det suger varenda gång.

"And another thing"

Som ni märker är jag dålig på att uppdatera. Folk slutar att titta in och jag tycker att det suger. Jag gillar mina läsare. Vill inte förlora er på grund av att jag är i en dålig period. En stressig sådan där jag prioriterar annat som gör att jag mår bra.

Det är en svacka. En som kommer att gå över. Så länge det är dålig uppdatering här så är det bättre på min instagram @ jennyvem. Så följ mig där kära vänner. Så tappa inte hoppet om mongot. Jag lever fortfarande.

"Little moments"

Bland det jobbigaste som finns:
1.
Människor som ställer tusen frågor om saker som inte angår dom.
2. Folk som kommenterar anonymt.
3. Bussar som är varma och luktar illa.
4. Tantflockar som ställer sig och blockerar alla gångar i affärerna, med rullator..
5. Bilister som har tappat gasen när man själv har ett bra flow.
6. Att allt som är roligt kostar pengar.................
7. Att tandkräm ska svida när man slinter med tandborsten rakt in i ögat.
8. Att Veronica Maggio ska spelas överallt. Det borde vara olagligt att spela något så dåligt.
9. Regn. Endast mysigt om man kan sitta inne i en hel dag. Men jag är en hundägare. Jag måste gå ut och det suger när det blir kallt och blött. 
10. När man sitter och väntar på ett sms, får ett och det är från fel person.
11. Att sola när man har myrfobi. Gräsmattor är inte ett alternativ och vi har ingen studsmatta längre. Den ägde. Endast flygmyror tog sig dit.  
12. Barn som skriker, gråter, snorar, luktar illa och stirrar.
13. När man får för sig att göra pannkakor och är sjukt sugen, sen märker man att det inte finns några ägg i kylen..

Är ensam. Sover med en halvtom säng i natt. Såg nyss en dålig skräckis. Själv. Utan en famn. Då har man rätt att klaga lite. Faktiskt. Borde nog sova. Hera har redan bäddat ner sig.

"Back were I come from"Igår spenderades dagen i pontiacen med Gustav och pappa, rocka billy som utfördes av pepita slappers och bilträff på det. Träffade Alex efter tusen år, som spelade ståbas i pepita. Vem kunde ana. Ett antal år av noll kontakt kan ändra mycket, tydligen. Han har gått och blivit en halv kändis som skriver autografer, medans jag står kvar på samma plats.

Och Gustav kände sig vilsen medans jag kände mig som hemma. Vi är rätt olika, men jag tycker om honom ändå.

"Life is a highway"Jag och Liv tog en tur till havet. Sillen var på ett jävligt hett humör och låg och hetsade hela turen. Liv klarade av alla galopper där Sillen stack i pass och där Helga försökte hänga med. Men när vi ska skritta av lyckas hon ramla av. Snacka om att stupa vid mållinjen. Hahaha, dog lite av skratt.

Nu ser jag fram emot grillat och maaaat i magen.

"Jag ger snart upp"

Det skulle vara skönt att för en gångs skull inte vara den som känner mest, vill mest och vara den som står högre upp.

För övrigt så sög hockeyn. Jävla skit satan. Men roligt för Finland att göra mål vid 8 sekunder kvar mot USA. Varför kunde inte Sverige göra något liknande mot Tjeckien? Men det var gott med pringles och cola iallafall. Så tack för det. 

Och i morgon är det en ny dag med nya tag. Jag ser fram emot det.  

"Stupid world"

Man känner sig lite misslyckad när folk som inte ens har gått ut skolan har fått ett bättre jobb än sig själv, skaffar lägenhet och har större framgångar än sig själv.

Känner mig jävligt liten och jävligt kass ikväll faktiskt. Jag lär bo hemma föralltid och jobba på online tills jag hoppar från taket av lesshet.   

"Äntligen har jag hittat min (snart) nya bikini"


Jag är otroligt kräsen när det kommer till underkläder. Men äntligen har jag hittat något jag gillade direkt jag såg den. Ska bara få lite pengar så hamnar den här i min garderob. Jag äger endast en bikini, den är två år gammal och sliten. Jag har aldrig brytt mig förut när jag ändå inte har haft tid att sola och bada.

Men i år så bestämmer jag mitt arbetsschema själv. Så jag ska bli brun och jag ska bada. Dock så kommer jag att ta bort ringarna på trosan. Dom var inte i min smak. Annars tror jag att den här kommer att bli grym mot en brun hy. Har aldrig ägt en färgglad bikini dessutom. Så jag satsar stort i år.

God natt.

"Då var det dags igen"

Har en del grejer att fixa imorgon:
♦ Boka tid hos sjukgymnasten.
♦ Boka tid hos läkaren.
♦ Boka riskettan.
♦ Boka uppkörning.
♦ Boka teori.

Men just nu. Hoppa i säng innan spänningshuvudvärken tar död på mig igen. Den kom, den gick, den återkom. Fuck that.

"Bound to you"Jag och Gustav "firade" 6 månader igår. Inte så mycket att fira kanske. Eller för min del, att han har orkat med mig så pass länge, kanske, typ. Så vi passade på att mysa framför bioduken. Battleship blev det samtidigt som vi tryckte popcorn.

Sedan åkte jag på hans styre hem till Teg. Jag var livrädd och var säker på att jag skulle förlora mina ben. Eller krossa muttan på framhjulet..

For hem med 11.00 bussen idag. Sov bort min spänningshuvudvärk. Städade det värsta ur fagen. Är man rastlös så är man. Liv och Niclas kom förbi med godis och piggelin slush för att få mig att må bättre. Vilka hjäääältar. Så dom hängde här ett tag och gjorde min dag, underbara människor. Diggade pojkens tattoo på arslet också.

Är så förbannat glad för Livs skull som har hittat sig en bra karl dessutom. Loveeee it.

"In the heat of the night"

Jag är hel igen. Med lite ärr. Men det är inget man inte kan förbi se. Så jag är glad. Livet kan vara rätt härligt ändå. Dock gör regnet mig lite bitter. Jag punktar upp och gör allt svårt att läsa och begripa.

Så jag skiter i resten och går och lägger mig nu. Måste börja vända tillbaka mina dygn. Är uppe halva nätterna. Tittar upp i taket. Räknar brädor. Burrar in mig bakom Heras öron. Tänker lite. Dränker mina läppar i lypsyl tusen gånger om. Tänker lite till. Tittar in i mina garderober som alltid står öppna. Följer glittret längs väggarna som min lavalampa skapar. Tänker ännu mer. Försöker somna. Vrider och vänder mig. Tycker att det är varmt. Kliver upp och öppnar mitt fönster lite mer. Lägger mig igen. Vrider och vänder mig. Spelar lite spel på mobilen. Försöker somna igen. Kan inte.

Och så fortsätter det, tills jag inte har många timmar kvar att somna på....

"Inga ord och endast en famn"

Tur att ingen sa att det skulle vara lätt.

Dags att sova om man ska upp klockan fem kanske. Inte för att jag tror att jag kommer att få någon sömn hur som helst. Och vad fan hände med hockeyn ikäll? Sämst match med mycket fula ord. Domarna sög och ryssarna kunde lika gärna börja med italiensk fotboll..

Jävla skit och stackars Franzen.. jag hoppas den där mongo ryssen med sina jävla filmningar och svinerier blir avstängd..

"That's what she said"Plåtningen för rapunzel of sweden gick kanoners idag. Bilderna blev grymma och det ska bli kul att se dom på hemsidan sedan. Sen att även få dom själv. Dock så bjuder jag bara på två kassa mobilbilder på frillan nu.

Efter det for jag och Amanda på stan. Vandrade runt lite innan jag for till Teg. Såg lite OTH och väntade på Gurgel. Har äntligen fått pussa av mig lite.

Dags att sova. Har en fullspäckad helg framför mig.

"Det finns fortfarande lite hopp kvar"Världens bästa Liv och hennes labbe Zack kom förbi idag. For till banan och motionerade Sillen. Hera sprang brevid hela tiden helt överlycklig. Liv skrittade av honom.

Vi for in till stan. Handlade godis på ÖB. Så jag hade lite resurser på jobbet så att säga. Klarade mig rätt bra. Satt på MAX med Mickis en stund. Är nu hemma, nyduschad och ska sova. Ska vara hårmodell för rapunzel imorgon. Dom ska fota och visa upp sina nya bal och bröllops uppsättningar och så vidare.

"Maby this is best for you, but not for me"

Jag har alltid varit öppen med att jag saknar folk. Varit noga med att dom ska få höra det. Men det är inte fören den här veckan, som jag verkligen har insett känslan man bär när man verkligen saknar någon.

Det gör ont, man känner sig liten, paniken, ångest och tanken på att det kan förbli så. Så allt är bara fel i veckan. Det är fel, fel, fel, fel, fel. ALLT är fel. Allt är verkligen upp och ner, in och ut, snett och vint. Jag vill inte ha det så. Jag mår dåligt.

"Jag har mått bättre förr"

Som sagt, längsta veckan hittils där dagarna är som tio år. Men två jobbkvällar till där tankarna springer iväg. Sen hålla ridlektion för Angelica. Rida imorgon med Liv. Sitta hårmodell på torsdag. En galen fredag med Sandra. Tävling i skell på lördag. Matilda på söndag. Så jag håller mig sysselsatt.

Då kan jag inte tänka allt för mycket. Vad är det dom brukar säga, no pain no game. Fuck that.

"Som jag aldrig har älskat någon förut"

"Welcome to my hell baby"Då har man utfört veckans första kvällspass. Tog mig igenom den med grymma arbetskamrater och mycket skratt. Vann i vändtia mot en lulebo. Träffade Mickis som jag inte har träffat på tusen år. En av höjdpunkterna.

Mötte sedan upp Liv på max, köpte en miniburger, sen drog vi på shell innan det bar av hem till mig. Där åt vi polarbröd, drack juice och snackade skit.

Det är obegripligt vad jag älskar mitt andra Liv. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är alltid den som får mig på bra humör, no mather what. Hon sätter ord på känslor jag har, men inte kan namnsätta själv. Hon läser mina tankar och är som jag. Det kan inte bli bättre, TACK! ♥

"Bad dream darling?"

Hoppar i säng och hoppas innerligt att jag inte drömmer om massmord på kattungar igen. Det hemska var att det var jag som sprang över dom. Endast en överlevde. Utan kropp och endast med ett huvud.

Jah...som Tobbe sa - "du är inte frisk". Men, det insåg jag för länge sedan. God natt.

"Orden som gav mig hopp för länge sedan, dom gör det igen"

"What did you say"

Header uppe, dock utan Gustav i den. Fanns ingen vettig passande bild i samma stil. Så det får fixas sen. Den här lär inte ligga där så länge, bara en "för stunden" header. Tills jag har bilder att fixa den riktiga.  

"Let's do this"

Dags att börja röra på fläsket och få lite struktur på dallret. Drar på en intervall runda med grym musik i öronen och en hund som försöker bita än i vaderna. Bättre motivation kan man inte få.

Sedan blir det att duscha Hera. Hon stinker och behöver en grov renovering hela hon. Man vill inte riktigt ha en hund som rullar sig i kadaver skedandes i sängen.

"Hon springer med tindrande ögon, springer på taniga ben"

Det kommer att bli en fruktansvärt lång vecka. Håller andan och ber. Ber till luften jag andas. Faller allt så kommer jag att ligga döende. Jag kommer att vilja dö. Men jag kommer att komma till en punkt där jag börjar plocka upp bitarna av mig själv. Sakta med säkert och lär mig att leva med det.

Men jag vill inte lära mig. Jag vill inte ligga döende. Jag vill vara hel. Hel på heltid. Så jag tänker fortsätta att hoppas. Fortsätta att kämpa. För jag hörde en gång - "hoppet är det sista som lämnar en människa". Jag vet vad jag vill och jag är inte redo att släppa taget om det.

"Some changes"

Fick för mig att göra en mer neutral design. Istället för en rosa skrikande sak. Men.. har letat bilder i två timmar utan resultat. Så en ny header får komma någon annan dag. Eller så tar jag samma bilder som jag hade på den förra, men gör en annan ton på dom. Vill egentligen göra om hela alltet. Men har lärt mig från dom gånger jag har raderat allt och sedan suttit där i flera timmar utan något nytt.

Men ska heva i mig en sömntablett nu och hoppas på att jag får en bra natts sömn iallafall. För i två veckor i rad har jag vaknat flera gånger per natt, kallsvettig och livrädd. Satans fitt drömmar. Ska bli skönt att slockna, slippa vakna och tänka, vill bara sova. Då lär jag inte märka att jag ligger alldeles själv heller, med endast en hund vid fötterna.

"För mitt hopp är en skadsjuten kråka och jag är ett springande barn"Så här såg min gårkväll ut. Pussade på kattbäbisar och spöade Maria ordentligt i Othello. Är såklart dom vita och även Maria trodde att hon var det. Så om hon bidrog till mina vinster vet jag inte.

Ingen av oss var speciellt klara i skallen nämligen. Jag spillde även ut ett glas över halva bordet. Bonga the dog kom och tryckte upp en converse i näsan på mig och jag cyklade hem i regnet runt midnatt.

"I need a hero"


Far till pappa och äter soppa, trycker i mig mariekex och ser på sons. Ska nog diskutera lite lärlings platser med honom också.

"Första gången jag sover själv på länge och det känns onaturligt"

"I know that it would make sense"


They say love has all the answers
To the questions
Well baby, I’m still lost
‘cos I don’t
understand

So you can tell me that you love me
A thousand times
But for you to show me
You couldn’t even if you tried..


Jag älskar hennes röst. Jag älskar texten. Jag älskar soundet. Jag älskar hela jävla alltet. Den ger mig gåshud och musiken räddar mig från allt. Har städat rummet och ska snart bege mig till Maria. Sen får vi se vart benen tar oss. Har deala lite med Ädam.  

"I'm still alive"

Sista tiden har varit rätt tuff. Har fuckat upp saker och ting ordentligt. Men jag jobbar på det. Allt ekonomiskt är ett rent jävla helvete och har mått sjukt dåligt psykiskt. Vilket har gått ut över fel människor.

Så bloggen hamnar efter och jag försöker styra upp mitt liv. Skål på det.

"Let´s run"

Dags för att fara till agilitybanan här på ön. Har alltid varit helt insnöad på det och Hera tycker att det är dunder roligt. Snart kan vi alla moment och ska bara få ett förjävla bra flyt på det. Det är väl gungbrädan som kan bli knepigt..

Jaja, sen blire att laga lite middag innan jobbet. Bajs för det. Sen då, Jennyvem på instagram. följ den som har lust.

"Vi tränar olika"

Jagat och fångat varenda jävla dammråtta nu och efter två timmar är jag klar. Lägenheten är skinande ren. Jag passade på medans Gustav och Hera for på löpträning / fotbollsträning. Så medans dom sprang i skog och mark så blev jag skitig och svettig på andra sätt.

Men jag fick min belöning när pojken och flickan kom hem.
Han hade kömt med sig apelsinjuice med fruktkött hem, godmorgon juice. Det bästa och min nya drog. Skål.

"Lite fylle bilder från mobilen från årets valborg"


RSS 2.0