"Fick veta att jag fått tillbaka mina sista grejer - bröt ihop totalt"

Bara ett halvår senare..

Gråter som ett barn medans syrran försöker trösta mig.

Jävla fredag. Men har som sagt syrran på besök. Äter gott. Skiftar pass om vem som ska få ha Mumin i knänet. Sover en snutt. Imorgon far jag till hörnefors och hämtar Sillen och Hera iallafall. I can do this....

"Mitt nya tillskott i familjen"

Här ligger han i min famn, mitt nya tillskott till min lilla familj. 

 

Jag for dit för en helt annan katt, men kommer hem med honom. Medans alla andra sov utförde han en massa rackartyg i min famn samtidigt som han kurrade. Det sa klick och han valde mig. Precis som Hera gjorde. 

 

Folk tycker att jag är galen som for 43 mil tur och retur och att vi dessutom betalade de vi gjorde för honom. Men jag är så jävla lycklig, hans personlighet och charm hade jag kunnat fara längre och betala mer för. Som jag nämnde tidgare är han en blandning på norsk skogskatt och main coon! ♥

"Svaret på en fråga"

Postat av: Anonym
Har två frågor! 
Hur ska man vara för att ha chans på dig? vad är det du gillar hos killar?
2012-11-25 @ 21:27:55
 
 
Svar: Börja med att skriva denna kommentar. Men du skriver även in ditt namn den här gången. Då svarar jag på den här frågan. För jag vill ha någon som står för vem dom är och som visar lite stake när dom "raggar". Haha. 

"Imorgon hämtar vi hem denna lilla pälsboll"

Den gråa tigerfärgade lilla honan hämtar jag och Linnea i Sollefteå imorgon. Hon är en blandras på norsk skogskatt, main coon och brittisk korthår. Hon är en lite tidig födelsedagspresent från Conny. Har även lagt ut en slant själv. 
 
Hon ska få heta Freya. När Hera blev en grekisk gudinna fick denna lilla dam bli en nordisk. Var inställd på en hankatt från början som jag skulle döpa till Herkules. Men när den gula redan var tingad så stod hon på tur. Så det var ett självklart val. Hon är lik Busan, min älskade saknade katt som jag fortfarande gråter över allt för ofta. Underbarare än hon fanns inte.
 
Men det här bli bra. Det ska bli så spännande att hämta hem henne imorgon, även fast det blir en bit att köra. Vi har en djuraffär under oss. Så jag har redan varit och shoppat lite. Även Hera blev bortskämd. Älskade lilltjejen.

"...."

Det är inte fören nu, en månad efter min flytt då jag har bestämt datum för sillens flytt, som min flyttångest kommer.. Flyttflyttflytt.. Blir av med min stallplats i Hörne och det ger mig mest ångest. Om jag vill flytta tillbaka då?.. Då är jag utan stallplats.

Och jag saknar Hörnefors, jag saknar mamma. Jag saknar Johan och syrran. Jag saknar Judas. Jag saknar alla kompisar. Jag saknar mitt rum. Jag saknar mitt samhälle. Jag tycker inte om Vännäs någonstans. Bara människorna i det och läggan som är världens mysigast.

Fan. Men det går nog över.

"You told me that you loved me - liar"

Jag sov bort hela fredagen, spenderade hela lördagen på IKEA, har styrt runt allting i lägenheten tusen varv idag. Fixat en ny stallplats åt Sillen när den första jag fixade sket sig. Så nu ska han få stå i Tväråbäck i stallet sunnandalen med fem andra islandshästar. Jag får köra en mil till honom. Men hellre det än att han ska stå med några halvblod och vantrivas utan flock i Vännäs. 
 
Så det har varit full krut hela helgen. Alltså inte många lugna stunder. Så jag har redan bäddat ner mig i sängen och förbereder mig mentalt för en ny arbetsvecka. 
 
Och just ja, har även gått och blivit med en Iphone. Så nu är jag kontaktbar igen (har samma nummer). Har dock förlorat en hel del nummer, har nämligen sparat det flesta på gmailen och jag är för dum för att förstå hur jag ska överföra dom. Dagens teknik alltså, ett IQ test varenda jävla satans gång. 

"Svar på en fråga"

Postat av: MR X
Får man fråga varför du verkar vara så ledsen hela tiden?
Ps Bästa bloggen
2012-11-23 @ 17:25:46
 
Svar: Just nu är det i största allmänhet en tung period för mig. Jag har fuskat med mina mediciner som håller mina värden i chack. Medicinerna som ska förhindra att jag hamnar i en till depression. Har dock fått veta att jag har det kroniskt. Så det är lite berg och dalar hela tiden. Händer det något så kan bägaren som redan är full av en jävla massa skit rinna över.
 
Annars är jag bara en väldigt djup person. Men det är inte så många som märker av det. För det är ingenting jag skyltar med och jag skämms inte för det heller. Men folk tror att jag är ytlig och bitchig. Men i själva verket är jag bara instängd i mig själv och grubblar en massa. Skriver alltid dikter i huvudet tillexempel och skriver ibland ner dom på papper. Jag är som en liten filosof, men visar det inte. Men det kan verka deperimerande. Men det håller mig flytande.
 
Tack för komplimangen. Tycker dock att jag suger för stunden. Haha.

"Det är dags nu"

Det är rätt underligt hur vi människor fungerar när det kommer till ånger, ångest och saknad. Istället för att fokusera på dom vi har så tänker vi på dom vi saknar. Istället för att tänka på det negativa och gå vidare, så tänker vi på det positiva som fanns där någon gång och stannar kvar. Det är klart att vi inte kan gå vidare. Vi sollar bort det vi borde fokusera på. För att kunna gå vidare. För att kunna må bra.
 
Varför sakna någon som valde bort oss? Varför jaga någon som inte vill bli fångad? Varför inte lägga ner ALL energi på dom som valde oss istället?
 
Det är så logiskt. Men det är så svårt att lägga det in i sina handlingar. Vissa människor har vi inte kvar av en anledning. Det spelar ingen roll hur mycket dom betyder. Dom gick. Det borde vi också göra. Det är så enkelt egentligen - när man tänker efter. Men fan vad det ska vara svårt.
 
Men jag är glad över dom jag har. Dom vänner som har gått saknar jag inte. Det är inte så jag menar. Men människor som man har älskat och älskar - som väljer att gå medans man själv fortfarande skulle bestiga berg och korsa hav för dom, det är dom som gör det svårt.
 
Fittor och falska människor har aldrig rört mig om ryggen. Ni är mer än välkommen att fortsätta springa, långt ut i helvetet. Er har jag inga problem att gå vidare ifrån. Är snarare glad att ni gick. Vill inte ha sånna människor i min närhet. Ni äcklar mig som tror att det fungerar sådär.
 
Nä en dusch på det här och sen fin främmande.

"Do you believe in regrets?"

- No
- Good for you

"What do you want?"

Bryter. Strax. Ihop. Har redan gråtit flera gånger idag och nu ska jag fara och ta livmoderhalscancer sprutan. Som pricken över det där satans i;et. Lär dö i en ångestattack med skräcken i vitögat.

"I'm not afraid of the dark"

Efter ett pass på 10 timmar på jobbet, en fika med Amanda på café stationen, en varm lång dusch och middag med Conny, Linnea och Jeppe. Så tänker jag döda kudden med en skallning.
 
Är så fruktansvärt död i kroppen så sängen känns som en välsignelse.
 
 
 

"Fuck it and run"

Som sagt. Fuck allt. Speciellt allting som har med medeciner, mobiler, jobb, stallplatser och pengar att göra.
 
Har klöst sönder alla naglar. Gråter direkt någon frågar hur jag mår. Psyket existerar inte. Stressar som en jävla jubelidiot och mår som en överkörd bäver. Jag vill bara gå och lägga mig under en jävla sten och ruttna bort. Ångesten knackar på varannan minut och kör över mig som en bulldoser. Jag kommer att fira den dagen då problemen börjar komma ensamma. Nu ska jag skalla kudden och dränka mig i täcket. En dag med övertid väntas imorgon och min rygg kommer att hata mig.

"Fuck it and run"

Som sagt. Fuck allt. Speciellt allting som har med medeciner, mobiler, jobb, stallplatser och pengar att göra.
 
Har klöst sönder alla naglar. Gråter direkt någon frågar hur jag mår. Psyket existerar inte. Stressar som en jävla jubelidiot och mår som en överkörd bäver. Jag vill bara gå och lägga mig under en jävla sten och ruttna bort. Ångesten knackar på varannan minut och kör över mig som en bulldoser. Jag kommer att fira den dagen då problemen börjar komma ensamma. Nu ska jag skalla kudden och dränka mig i täcket. En dag med övertid väntas imorgon och min rygg kommer att hata mig. Men livet är fint stundtals. Bor i en fin lägenhet med en fin sambo, har fina djur och fina vänner.

"You don't know me"

Jag och Linnea fick besök av Tina, Jeppe och Micke igår. Tina stack hem alldeles för tidigt tycker jag. Men I know the feeling med att kliva upp tidigt för att jobba och sen försöka stanna uppe länge på en fredag kväll.. Resten ölade iallafall.
 
Riktigt trevligt med sällskap och Hera blev matad med tusen bullar, så hon var också nöjd. Efter en ångestfylld morgon av noll anledningar, så ska jag släpa upp mitt jävla arsle ur sängen och göra mig frunch. Dagen är ännu obestämd. Men det känns som att en Hörnefors visit skulle vara grymt. Ska även bomba Signarsson.

"..."

"I can feel the pain"

Under tiden Conny är och kör lastbil i Finland får jag Linnea som inneboende. Så nu har jag handlat, Hera har fått skita kvällsskiten, jag ska städa lite och sedan hoppa in i duschen. Eller snarare glida in i smärtans våg. Min rygg är en real pain in the ass. Det gör så jävla ont att jag ibland inte kan låta bli att gråta.
 
Så sen när Linnea väl har landat på gräddhyllan. Så kommer vi att göra tacos. Sen ska jag inte göra mer än vad jag måste. Min plan är att ligga framför tvn, starta en rulla och äta kesella vanilj med hallon. För jag är så jävla less i hela kroppen och knoppen så att det känns som att någon har slagit mig i bakhuvudet med en stekpanna.
 

"Sleeping sun"

"Nu går det framåt även i sovrummet"

"Glatt umgänge jag har ikväll""All your love is a lie, You're one-night butterfly"

Sätter mig ner och varvar ner. Vägrar känna efter. Låter det vara lite sårigt. Har varit en pain in the ass på slutet. En dryg fitta. Nonchalant. Det är inte den personen jag vill vara.
 
Så det här med att det som inte dödar det härdar är bullshit. Det drar fram det värsta ur mig.

"I brist på något annat"

Du heter:
Jenny Lundberg
Smeknamn:
Har inget.
Låt som när du är ledsen sörjer till?
Hinder - Better than me
Beroende av:
Kontroll
Vad tror folk om dig?
Jag vet inte. Det är upp till dom att tro. Så länge jag vet vem jag är så spelar det ingen roll.
Stämmer det?
I don't know.
Vad får du oftast komplimanger för?
Min rumpa och mitt hår.
Hur imponerar man på dig?
Det är svårt och beror på vilket humör jag är på.
Brukar du skratta för dig själv?
All the time.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
”Nej inte en enda. Alla for igår."
Var bor du?
Vännäs
Trivs du där?
Det går upp och ned. Saknar Hörnefors varje dag.
Har du haft sex idag:
Nej.
Hur svarar du i mobilen:
Beror på om jag känner människan eller inte. Antingen "Ja hej det är Jenny" eller "men tjenixen".
Vem ringde du senast?:
Conny
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Mamma frågade ifall jag hade hämtat bilen.
Antal timmar sömn inatt:
7 timmar.
Sov du ensam:
Nej, är hundägare. Jag sover aldrig ensam  
Brukar du komma i tid:
Oftast.
Hur känner du dig nu:
Tankspridd och ångestfylld.
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart och vitt.
Vad tycker du om fötter:
Jag hatar fötter.
Vad saknar du:
Stugan och fjället.
Hade du en bra kväll igår:
Tyvärr så slutade det i spykalas och smärtsam nacke.
Favorit dryck på morgonen:
Chai latte.
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Mellan 22.30 - 12.00
Är du blyg?:
Nae, det är nog mitt minsta problem.
Sysslar du med någon idrott:
Inte för stunden. Saknar innebandyn dock.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej. Jag tror inte på kärlek över huvud taget.
Har du spytt offentligt:
Igår. Tre gånger.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Testa rida en häst, måste kolla om bollarna klämms.
Är du nöjd med ditt liv:
Stundtals. Har mycket andra 20 åringar inte har.
Är du bortskämd:
Nej. Jag får kämpa för det jag vill ha. Sen har jag blivit bortskämd och får mycket av det jag vill ha. Men det är ingenting jag kräver.
Vad gör du i morgon:
Jobbar. Kör bil. Tränar.
Vad är det värsta du vet?:
Folk som dömer, uttalar sig om saker dom inte vet, folk som inte vet vart gasen sitter på sina bilar, folk som är tuffa bakom datorskärmen men inte vågar säga ett piss in real life.
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Nog har jag det. Älskar dom.
Vad är det finaste du fått?:
Sillen. Jag fick honom av mamma när jag fyllde 12. Vet inte hur jag skulle ha klarat av tonnåren utan honom.
En speciell dag du minns:
1/7 -2005. Dagen Sillen blev min.
Du samlar på:
Klockor.
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Jag ringer inte. Jag drar ut och springer. Svär. Sparkar och kastar saker.
När grät du senast:
Igår.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Dra till USA och importera en fet amrikanare.
Vill du gifta dig:
Nej.
Vill du ha barn:
NEJ.
Är du musikalisk?:
Nae. Kan knappt vissla.
Vad dricker du helst när du är törstig:
Oboy..
Bor dina föräldrar tillsammans:
Nepp. Dom är skilda.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja allt för många gånger.
Biter du på naglarna:
Nej. Det var flera år sedan jag slutade med det. Men har världens sämsta kvalitet på naglarna nu istället.

"Are you serious dude?"

Det är klart att när dagen som man har taggat hela veckan kommer, så startar man den med att ligga dubbelvikt över toaletten och spy.
 
Jävla fittmediciner.

"Jag är redo för maskeradparty imorgon"

"Har jag flyttat ut från vänskapen eller?"

Visst. Jag är jätte glad över att ha flyttat. Jag tycker bara att det är synd att mina kompisar inte är glad för min skull också. För är det inte så det borde vara ifall man har en kompis som flyttar hemifrån? Att man hör av sig och säger grattis och frågar när fan inflyttningsfesten är.
 
Den enda som har hört av sig till mig är min bästaste Evelina. Hon bor 30 mil bort och har inte ens möjligheten att komma på någon fest. Men hon brydde sig tillräckligt för att ringa, säga grattis och fråga hur stor den är, vart den ligger och så vidare. Hon har inte ens någon jävla aning om vart Vännäs är nästan.
 
Sen har vi Tina, som har hjälpt mig att shoppa och som dessutom är as laddad för bullfika. Plus Linnea och Stina som också bor här och har hjälpt mig att städa och måla. Men resten då? Folk som har känt mig hela livet tillexempel. Jag har inte hört ett jävla ord ifrån er.
 
Hade det varit så att jag hade flyttat till en lägenhet i Hörnefors så hade varenda jävel hört av sig. Bara för att det är ett till ställe det finns möjlighet att festa på.
 
Fuck that och jag är fan bitter. Hur svårt hade det varit att skicka iväg ett sms med texten - "Vad fan, grattis till lägenheten, jag hoppas att jag är bjuden på inflyttningsfesten ;)". Eller vad fan som helst. Är man inte kompisar längre bara för att jag har bytt samhälle och inte har cykelavstånd längre? Hahaha. FU.

"Önskelistan - födelsedag och jul"

1. Presentkort på skinart. Drömfångaren ska fan dit snart.
2. Ett årskort i vännäsbacken, kan jag inte köra skoter som jag vill så kan jag lika gärna mata snowboard lika mycket som förr i tiden.
3. Den här att ha i baksätet på fagen. Hera kommer att ligga jätte snyggt på den. Oja.
4. Pengar och presentkort på klädbutiker. Så att jag kan unna mig saker utan att få dåligt samvete.
 
Sen är det väl lite små saker och sådära. Damn you som ger mig alkohol på min 20 års dag iallafall. Det är något jag kommer att kunna köpa själv efter 4 December.  

"I miss the feeling when I'm not feeling anything at all"

Trots att jag sjunger med fel uttal, sjunger fel ord och ibland svamlar till det, så vill jag lägga upp den här videon igen. Den är 14 månader gammal och fan vad jag saknar att sjunga.

"Someone like you"

Hamnade hos mamma och Johan efter jobbet. Tittade på gardiner, packade och tog med mig lite mer grejer. Så nu ligger jag i feberfrossa hemma i Vännäs (känns fortfarande konstigt att säga) och mår som en riktig mutta. Så jag ligger under en filt i vardagsrummet medans Conny har serverat mig med glass.
 
Nu är dock han och Hera på vift och jag är home alone.
 

"Vänder upp och ned på allt"

Att förändra mitt hår i olika färger är förändringar som jag klarar av. Men det här med att byta samhälle, byta kommun, flytta hästen, inte bo med familjen, inte bråka med syrran varje dag - det ger mig lite kalla fötter och jag har rätt ofta gråten i halsen. Trots att jag trivs. 
 
Jag kan inte ens kasta bort mina löpardojjor som jag har haft i 6 år, trots att dom har tappat sulan och är helt oanvändbara, Bara för att det är en vana att ha dom, Så ni kan ju bara tänka er.... 
 
Min största hobby är inte att klippa av navelsträngar om vi säger så. Så på mindre än två veckor förändrar jag allt och jag fattar ingenting.

"You make me feel dark inside"

Jag skiter i halloween. Like a sign på de så klev jag i hundskit med endast sockarna på. Jäkla fan. Trotsade irritationen och började slipa sänggaveln med Pontus hjälp. För att sedan måla på grundfärg, hann halva gaveln innan färgen fick för sig att den skulle ta slut. Jaja. Det var party. Skål. Fan. God natt.

"Mobilinlägg"

Tack Linnéa och Stina för en förjävla fin brudkväll igår. Ni gör Vännäs miljarder gånger bättre och jag känner mig inte som en lika stor utböling längre. Haha. I övrigt kan jag bara säga en sak, gangnam style.

"Svaret på en fråga"

Postat av: Anonymt
Vem är det du menar med han hela tiden? Vem är det du är så ledsen över och vad var det som hände mellan er som du verkar vara så ledsen över? Tycker det är tråkigt att du ska må så dåligt över nån som uppenbarligen inte förtjänar det eller är värd att bry sig om då han inte verkar bry sig om dig heller? Hoppas du får må bättre snart och jag menar det verkligen!
2012-10-31 @ 12:17:21
 
Svar: Mitt ex Gustav och nog bryr han sig. Tror jag iallafall. Men har bett honom att inte höra av sig till mig. Men jag blev dumpad. Från en dag till en annan. Några dagar efter att jag hade fått höra att jag var det bästa som hänt. Så fuck that shit. Man ska inte lita på någon annan än sig själv. Och att släppa in någon, låta dom ta delar av sig själv, det är som att be om att få hjärtat krossat. Så aldrig mer.
 
Tack för den fina kommentaren. Det värmer i höstmörkret och nog mår jag bra. Men jag har mina stora svackor som kan vara som berg och dalar. Jag känner mig bara jävligt överkörd och hur mycket jag än kämpar så kommer han alltid att finnas där som ett kliande jävla ärr.
RSS 2.0