"Svar på frågestunden"

När ska vi ha lite kärleksmys?! sen tänkte jag även fråga en sak jag länge undrat, ligga? ;)
Svar: Camilla, just call me and I'm yours. Det vet du, hihi. Nä men ärligt. Vi måste boka något snart. PUNK TILL DET SLUT.
 
När kommer du och hälsar på mig? en fråga jag ställt mig själv länge nu..
Svar: Min älskade Liv. Så fort jag har pengar och inte lever på andra. Love you and miss you like hell.
 
Kan du visa lite olika bilder på hur ditt hår sett ut senaste tiden?
Svar: Absolut. Det ska jag ordna. Du får ett inlägg senare idag. För jag måste dra fram min externa och leta fram några bilder först, och på den är det kaos. Haha.
 
Kan du visa lite av dina favoritkläder och kanske börja med dagens outfit eller bara visa någon lite då och då?
Svar: Självklart. Försökte faktiskt fota mina favorit kläder igår, så att du skulle få se dom nu på direkten. Men det var aldeles för mörkt och jag tycker inte om blixt. Så jag fixar det idag istället. Då kanske jag kan ta hjälp av min syster ifall hon har tid. Hatar nämligen att kriga med självutlösaren.
 
Sen är det självklart att jag ska börja fixa outfits inlägg ifall du/ni är intresserade av det. Är dock väldigt bekväm av mig, sminkar och klär aldrig upp mig ifall jag inte ska ut på något lite mer speciellt. Så jag är mest boendes i min leopardmönstrade ziperall, haha.
 
Visa vilket smink du använder?
Svar: Jag kan fixa en video på det. Men jag använder dock inget speciellt egentligen. Så förvänta dig inget spexat, haha.
 
Musik du lyssnar på?
Svar: KISS och gamla Nightwish med Tarja i sång är något som alltid kommer att ligga mig nära hjärtat. Men annars så är det dessa låtar som går väldigt varma i mina högtalare just nu.
 
Five finger death punch - far from home
Limp bizkit - My way
Eluveitie - A rose for epona
Tarja Turunen - Poison
Green Day - A working class hero
Hinder - Better than me
Sonata Arctica - Caleb
 
Jag har perioder. Just nu är det mycket metal och hård rock. Annars är jag mycket i rocken och i power metaln och rör om. Det beror helt på vad jag är på för humör och vad jag har för känslor inombords. Men jag ska bli bättre på att lägga upp min älskade musik på bloggen. Då får du lyssna om du känner för det.
 
Vad gick du för linje på gymnasiet?
Svar: Jag gick media på midgård med inriktningen journalistik och reklam. Så jag skrev även där. Dock så hoppade jag av när jag hade en termin kvar. Jag var så pass sjuk att jag klarade inte av det. Började med att jag förkortade schemat med 50 procent. Men det var tungt bara det. Så jag tog aldrig studenten.
 
Du skriver så himla fina texter. har du testat att skriva en novell någon gång? om inte. PROVA
Svar: Nej. Ingen novell. För jag har ingen fantasi att skriva något påhittat. Jag kan endast skriva från hjärtat. Så jag jobbar faktiskt på en verklighetsbaserad bok. En bok som liknar en självbiograf, nästan. Med mina synpunkter på livet och hur det är att hamna i depression som 10 åring. Hur du tar dig ur det. Åsikter på alla förutfattade meningar på hur man borde leva. Svårt att förklara. Blir den någonsin klar och publicerad så får du läsa. Men det går trögt, även fast jag jobbar mycket från inlägg på mina olika bloggar. Det är svårt att sätta ord och meningar i något som ska bli kapitel. Men jag jobbar på det.
 
Ha en bloppis här på kläderna du ska sälja?:)
Svar: Okidoki. Det fixar jag Sofie.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0