"Svaret på en fråga"

Postat av: Anonym På inlägget: "Världens finaste hund och ack vad jag älskar dig"
Superfina bilder på en vacker vovve! :) 
Har du någon speciell "favoritras", och varför köpte du just Hera?:) nyfiken bara!
2012-10-14 @ 23:48:12
 
Svar: När jag var mindre så hade vi en schäfer. En tokig jävel. Men så förbannat charmig. Så jag har alltid varit en schäfer människa på grund av det. Sen började mamma snacka om australien shepherd och om hur lik dom var schäfern i beteéndet. Så jag vart väldigt nyfiken på dom. Speciellt när dom har bättre anlag till augility och är i en betydligt mindre storlek.
 
När jag sedan bestämde mig för att köpa en hund och såg blandras anonsen långhårig schäfer, aussie och rottis så blev jag helt kär. Då fick jag båda raserna istället för att behöva välja en av dom. Helt underbart. Sen har jag alltid tyckt att rottisar är så otroligt vackra i deras stabila kropp. 
 
Sen var det Hera som köpte mig kan man säga, haha. Jag hann knappt sätta mig på golvet i Marias kök i Luleå innan jag hade Hera som en knubbad säl i knänet. Dom andra valparna hade ingen chans. Hon hette Tazmanska djävulen då. Sen fanns även Holger och Lasse. Jag som endast har haft erfarenheter av hanar innan var väldigt tveksam tilll en tik i början. Mamma försökte dessutom få mig att välja en av hanarna till en början. Men jag var helt såld. Så vi har gått hand i hand sedan dess. En riktig mattehund som är sådär läskigt trogen. Skulle jag plötsligt gå bort så skulle hon kunna vara den där hunden som sätter sig vid min grav. 
 
Så det var bara tänkt att det skulle vara vi. Typ ett dött lopp där dom andra hundarna inte existerade överhuvudtaget. Hon följer med mig överallt nästan. Far jag bort någonstans dit hon inte kan följa med, så saknar jag henne till döds, medans hon ligger vid dörren och väntar på att jag ska komma hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0