"Dag 6 - Min favoritplats"

Så länge jag sitter på hästryggen eller bakom styret på en skoter så spelar det ingen roll vart jag är. Då är jag nöjd som en lärka.

"Dag 5 - Mina största misstag"

Det är ingenting som jag vill dra upp här. Det är bättre att gå vidare än att gräva upp gamla gropar.

"Fika i Connys mormors trosor"

Idag tog jag och Conny skotern till spöland, längs älven, för att hälsa på hans mormor och morfar. Väl framme var jag så jävla dyngsur efter att ha fått älv-vatten uppsprutat på arslet och ryggen. Så när jag tog av mig täckisarna var jag genomblöt enda in till skinnet.
 
Så jag fick låna ett par granny panties av hans mormor, haha, fyfan. Kände mig riktigt sexig. Så där satt jag i deras kök, med hennes trosor och fikade rostat. Jag börjar helt ärligt komma Connys släkt alldeles för nära, bokstavligen.

"Dag 4 - Vad jag är mest nöjd med när det gäller mitt utseende"

Det måste vara mitt arsle. Det är den som grabbarna tittar efter och det är den jag får komplimanger för med jämna mellan rum. Och jag tror aldrig att jag har testat ett par jeans som den inte sitter som en smäck i. Och det är inte för att låta självgod.
 
Men med tanke på hur många komplimanger jag har fått för den, av både folk jag känner och inte, så har jag förstått att det är den som får grabbar att tända till av någon anledning. Men jag skulle vara nöjd med den utan en massa komplimanger också.
 
Men God bless my butt. Typ.  

"Dag 3 - En person jag vill träffa just nu"

Evelina Jeri. En människa som kan flytta vart hon vill på jorden och jag skulle ändå fara och hälsa på henne. En människa som har gjort så otroligt mycket för mig även fast hon kanske inte vet om det. Saknar henne varenda dag och jag hatar att inte kunna ta bilen och bara svänga förbi där en eftermiddag.
 
Men snart så, när läkarbesöken börjar trappa ner en aning, då far jag till Strömsund. Till en av dom bästa människorna jag känner. Tack för att du finns!

"Nej som blev till Ja"

 Jag känner världen snällaste människa. Jag spräckte mina jeans igår. Dom enda jag har och nu har dom ett stort hål vid skrevet, ett par riktiga hej kom och hjälp mig jeans blev det på mindre än fem minuter.
 
Så världens finaste pojke Conny, gick och kollade storlek och modell och beställde hem ett par exakt likadana åt mig idag. Vilket jag blev riktigt arg för till en början. Han erbjöd sig att köpa ett par nya åt mig i natt på festen då jag blev helt förtvivlad över att dom gick sönder, för jag vet att jag inte kommer att ha råd att köpa ett par nya nu när jag är sjukskriven och inte får in ett skit. Men jag ville inte ha hans hjälp, för han har lagt ut så otroligt mycket pengar på mig då jag har bett honom att inte göra det. Så jag känner mig bortskämd och överlastad, för jag vet att jag aldrig kommer kunna skämma bort honom likadant. Men utan min tillståndelse beställde han hem ett par nya åt mig, för att jag ska slippa gå naken. Och jag älskar den grabben för det. Samtidigt som jag är arg på honom, för han verkar ju inte begripa vad fan NEJ betyder.

"Kvällen jag spräckte mitt enda par jeans"

Snygg.
 
Sofia och Tommy.
 
Kyss.
 
Tommy och Berta i apversion, haha.
 
Micke och Conny.
 
2 cider, 1 öl och 2 shots senare för min del. Det ser dock värre ut än vad det var. Jag gick rakt, kollade inte i kors och hade full koll på läget egentligen.

"Dag 2 - Mina rädslor"

Att förlora dom jag älskar. Att dö ensam. Men framförallt att förlora dom jag älskar. Tanken på att förlora mina föräldrar, min syster och min extrapappa som har funnits där för mig i vått och torrt. Det skulle förstöra mig som människa.
 
Ålder har sin kurs. Men om jag skulle förlora dom i en olycka eller av sjukdom skulle vara så jävla mycket värre. Det är min värsta mardröm. Och det handlar inte bara om mina familj. Utan om mina djur och dom som står mig nära.

"Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta"

1. Vi har bara en 32 tums tv som jag knappt kan se texten på när jag sitter i soffan. Blindstyre.
2. Jag älskar cerisrosa.
3. Hera är min bästa vän och jag tar med mig henne överallt jag kan.
4. Jag är förbannat besatt av klockor och amerikanska flaggan.
5. Jag har ibland svårt att veta när det är dags att hålla käften och att inte vara så ärlig.
6. Sen vi flyttade till lägenheten i Oktober så jag har eldat upp över 400 värmeljus.
7. Jag äger runt 6 skjortor men bär dom aldrig. Det är dock något jag borde ändra på.
8. Att diska är bland det värsta jag vet.
9. Jag ser inte tjusningen i alkohol och dricker näst intill aldrig längre.
10. Jag är kär.

"Sysselsättning för den sjukskrivna"

Men jag kommer att hoppa över dom jag tycker är tråkiga. Typ -"vad jag tycker om storbloggarna". Saken är att jag hade inte kunnat bry mig mindre.
 
Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Vad jag är mest nöjd med när det gäller mitt utseende
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - En person som jag har kommit nära med under kort tid
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Berätta om din familj
Dag 15 - Något som gör mig glad
Dag 16- Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 17 - Min favoritdag på året
Dag 18 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 19 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 20 - Ditt bästa minne
Dag 21 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 22 - Det värsta du varit med om
Dag 23 - Visa mitt favoritplagg
Dag 24 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 25 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 26 - Något jag är beroende av
Dag 27 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere
Dag 28 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 29 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 30 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 31 - Hur du är som person
Dag 32 - Något som ändrat mig

"Tio saker ni kanske inte visste om mig"

1. Jag gnisslar/gungar mina tänder när jag är uttråkad eller ligger i sängen och ska sova.
2. Jag hatar kroppshår. Jag rakar bort allting varje gång jag duschar. Til och med min röv. Jag rakar dock inte mina armar. Eller mitt huvudhår, såklart.
3. Jag har perioder då jag byter sängkläder sinnessjukt ofta.
4. Jag hatar att gå, för det går så otroligt sakta när man ska någonstans. Men det är helt annorlunda när man ska gå ut med hunden. Då kan jag gå en mil och älska det.   
5. Jag är besatt av krämbullar och kan äta hur många som helst.
6. Min favorit mat är spagetti och räksås.
7.Jag är väldigt bekväm när det kommer till att fixa mig. Bär sällan smink och anser att mount everest är lättare att bestiga än att fixa håret. Det är därför det näst intill aldrig kommer några egobilder. För jag är aldrig så pass fixad så att jag vågar fota mig själv.
8. Har börjat träna igen även fast ryggen vägrar. Klarar inte av att vara otränad och äcklig längre.
9. Mina djur är bland det heligaste jag vet, skulle göra vad som helst för deras välmående.
10. Trots alla helveten just nu så är jag riktigt lycklig.
 

"Some die young"

Idag är en dag som jag hade många av för ett till två år sedan. En dag då jag bara vill ligga i sängen, gråtandes. Men jag tänker inte sjunka så lågt igen. Så jag tänker åtminstonde sitta rakryggad, eller ligga i sängen tystlåten.
 
Kanske ta en dusch och skrika in i strålen. Men annars tänker jag hugga i sten ikväll.

"Nattmatte"

Har haft en treårig amstafftik här idag, Nova. Hon kommer även hit på onsdag och söndag för att lära känna mig och Hera bättre. Och även Conny och Mumin såklart. Fungerar allt bra så kommer jag att bli nattmatte åt henne några nätter i veckan.

Så vi håller tummarna för det. Lugn och väldigt snäll var hon iallafall. De var bara Hera som blev lite små sur där en liten sväng pga en matbit. I övrigt kom dom bra överens.

"Första träningen med Vännäs brukshundklubb"

Det gick betydligt bättre än väntat. Hade ingen problem med inkallningen då hon var lös runt andra hundar. Det enda är att hon blir så otroligt taggad, lyrisk, ivrig, energisk och så vidare gånger hundra. Hon är en överlycklig hund och vet inte riktigt hur hon ska behärska det. Sen mötet med hund gick också kanoners utöver några få dragningar.
 
Så jag är en stolt mamma till min älskade lilla tjej. Jag älskar framstegen och att hon är så otroligt duktig trots alla motgångar vi har haft med anemi och så. Det har tagit långt tid för henne att bli återställd. Så dom där valpkurserna alla andra tar hade inte vi tillgång till, för då låg Hera döende. Bad memories.
 
Men nu går det framåt och roligt är det. Så till hösten blir det mer agility.

"Dagens göra"

Dubbelsats med kladdkakemuffins, klippa Mumins klor, göra amerikanska pannkakor till lunch, träning med Hera på Vännäs brukshundsklubben, häng med Stina och lite annat.

I fredags flyttade jag Sillen till överboda med hjälp av Conny och Stina, åt middag med Berta, Micke, Stina och Conny, såg gladiatorerna och sov.

Igår blev de södra nyby på dagen och kvällshäng hemma hos oss på kvällen, med samma människor. Doppade gurka, drack cola, såg ace venture trycka sig ur en noshörning och snackade skit.

En lugn MVG helg. I veckan står röntgen på schemat av bröstrygg och nacke och sen är de inte så länge kvar till smärtkliniken. Dom prioritera mig väldigt högt så allt går i en bra fart nu. Hallelujah.

"Ett stycke kärlek"

"Älskade lilla Hera ♥"

Tränar stenhårt med Hera och hon börjar faktiskt bli riktigt fin i kopplet. Så min lilla draghunden börjar faktiskt ge med sig. Med lite tips från Stina och nya metoder så har jag fått en helt ny hund på bara ett par dagar. Sen så måste jag erkänna att halsband till hund är som bett till hästar. Har även gått med i Vännäs brukshundsklubb och ska börja träna med dom. Det kommer att bli toppen, för det är helt omöjligt att möta en hund med Hera och min rygg klarar inte av hennes schäfer och rottweiler muskler när hon väl drar.
 
Så det är verkligen dags att ta tag i det. Hon är så otroligt fin när man har henne lös, då kan hon gå förbi både människor och hundar utan problem. (Utöver i vissa fall då hon har fått för sig att springa fram skällandes till människor. Det är inte alltid så populärt). Men har man henne i koppel så blir hon som ett jävla monster runt hundar och ibland människor. Förstår inte varför det är så stor skillnad på lydnaden när hon är lös och när hon är kopplad. Om det är någon hundmänniska som läser det här och har samma problem, eller några tips. Kommentera gärna.
 
Det var en liten hund update iallafall.

"Lite mer från Lillarmsjö"

"En sväng om i Lillarmsjö"

Håkan, Erica och Sofia.
 
Jag, Tommy och några huvuden.
 
Connyyyyy.
 
Berta, Micke och Stina.
 
Till vänster ser ni mig och Conny, we are the champions, hehe.
 
Erica och Håkan myser och Sofia suger upp sprit från bordet, haha.
 
 
Allsång blev det minsann. Tommy, Håkan, Conny och Micke.  
 
Sofia kyler ner sin armbåge efter att ha tuktat den då hon lärde sig att dra igång skotrar.
 
Ska skåla med Stina.
Stina och Leva, ett fint par.

"Som en kvinna stark nog att stå kvar"

Mycket läkarbesök, dåliga nyheter, trötta kvällar, tidiga mornar, amerikanska pannkakor, färgat hår, hundar, musik, städning, prat, skratt, pizza och konstiga videor.
 
Det är lite av veckan som har varit. Helgen ser ut att bli någorlunda fartfylld dessutom. Skoter, grillning, bra människor och förhoppningsvis en massa skratt och dessutom alkohol.
 
Jag behöver det.

"Knakande is, varm sol och god oboy"

Hade en rolig gårdag. Jag och Sofia kunde varken köra skoter eller ta en tur i middagsberget, så vi tog med oss Hera och gick ut på älven i tre timmar. Hon tog med sig bullar och varm oboy. Otroligt gött att sätta sig på en brygga i solen och trycka i sig det kan jag då lova. 
 
Sen blev det te, middag och hon stannade även på ett par matcher i "med andra ord" mot Conny och Berta. Så det var skönt att få göra något, istället för att ligga i fosterställning.

"Lilla Mumin-trollet"

"Min helg i en kortare version"

Spenderade hela fredagen med att köra bil. Var fyllechaufför till Conny, Tobbe, Tobbe, Matte och Jeppe. Dom tre sista var det första gången jag träffade. Riktigt trevliga grabbar. Så det blev några vänder mellan vännäs, rödåsel, och umeå. Hälften av gångerna visste jag inte ens vart jag befann mig för stunden. Mycket skog var det iallafall.
 
Var tveksam till en början ifall jag skulle orka köra när jag hade planer på att hälsa på Stina och Micke, men när Conny mutade mig med hans gam phazer så blev det svårt att säga nej. Jag skulle egentligen köpa den nu när han lix har köpt en ny skoter. Men han var tillräckligt desperat efter öl för att ge bort den till mig, sötisen. Så nu är vi båda med skoter och kan äntligen börja kööra utan en massa strul, förhoppningsvis.
 
Så igår fick Stina och Micke komma förbi på en kaffe sväng istället, sen blev jag inte långvarigt uppe, utan jag hamnade väldigt fort i sängen med fosterställning och illamående. Sov från 19.00 till 04.00 snåret. Förbannat tråkigt. Men det är väl första helgen jag egentligen har träffat människor. Så det blev en bra helg. Utan att jag mådde allt för jävla dåligt.
 
Sen tjänade jag även pengar där på fredagen, så jag och Stina ska göra mig till en brunett igen. Så det är planen. Att vara halvblond / guldhårig är inte min grej. När det är gjort så kommer det bilder.
RSS 2.0