"Jag fick med mig en del hem från marknaden i helgen"

Ett ceriserosa koppel och ett läderhalsband med ceriserosa passpoal och halvstryp till Hera, såklart.
 
Ett galet snygg Slash linne som jag fastnade för direkt. Hans solomusik ger mig gåshud och hans insattser i Guns n roses är inte dumma heller.
 
Alla som känner mig vet att jag älskar allt som är ceriserosa, chock neonrosa och kläder som bär dödskallar. Så det här linnet var en självklarhet. Det var även mitt första köp på marknaden.
 
Även det här linnet föll jag som en fura för och dom som säger att svart inte är en färg, fuck you!
 
Sen har jag haft ett problem på väskfronten väldigt länge nu då jag är kräsen på utseende och pris. Jag har bara en gigantisk väska för dom gånger man vill ta med sig halva garderoben, hela sminkväskan, ett par skor, hårspray och så vidare. Sen har jag en liten väska som rymmer nycklar, mobil och en börs.
 
Så när jag såg den här i mellan storleken som rymmer en tunn kofta, en dricka, börs, mobil, hundkoppel och lite annat smått och gott som man kan behöva om man går ut en dag bara, så drog jag fram börsen direkt och gav endast 120 kronor för den dessutom.
 
Så jag är nöjd och har äntligen lite nya kläder i garderoben som jag inte har förnyat på flera månader.

"You can never break me"

Jag faller för att jag inte har någon mark att stå på, kliver upp för att jag har klippor, försöker igen för att jag har faktan.

RSS 2.0