"What the fuck"

Får panik, ångest, och allt där i mellan. Hera stressar runt och tror att vi ska fara "hem" hela tiden medans man försöker packa upp, idioten fattar ju inte att hon redan är hemma. Stänger man in henne i buren gråter hon i panik över att möjligheten finns att hon blir lämnad på ett random ställe och jag blir ännu mer stressad. Jobbar till sena eftermiddagen och ska även försöka hinna rida mitt i allt.

Det är lådor tamme fan överallt och jag vet inte ens vart jag ska få plats med allting. Kläder i tusen sopsäckar och EN garderob. Kylskåpet är tomt och jag vet inte ens vart jag har en kastrull jävel och tallrikarna verkar ha sprungit långt jävla bort. Döda mig bara!!

"Vart tog tiden vägen"

Jobbar jag inte så är jag i stallet och underhåller Sillen eller så är jag ute med Hera, eller både och. Gör jag inte det så trycker jag antingen mjukglass någonstans eller hänger med sköna människor.

Allt med datorer och elektronik kommer i sista hand, även bloggen. Är dock någorlunda duktig på att uppdatera på instagram - jennyvem.

Men nu har vi äntligen fått nycklarna till den nya lägenheten och det nödvändigaste är hittaget. Så nu ligger jag här och tittar upp i ett helt nytt tak. De betyder att jag även har helt nya bräder jag kan räkna då ångesten trycker på och John Blund vägrar komma. Perfekt.

"En liten del av det senaste dagarna"

"Fuck djurparker, jag har mitt egna ZOO"

"Det känns bättre nu"

Svackorna blir mindre och hormonbomben mindre antändningsbar. Det är bara att hålla tummarna att de håller i sig.

Det bästa av de bästa är att jag hämtar hem Sillen till Vännäs, förhoppningsvis i helgen om jag hinner och ifall de passar det gamla stallet och det nya stallet.

Min rygg är bättre och jag vill ha super koll på hans exem i sommar. För jag vill inte utsätta Jennie för de när hon redan har fullt upp med sin egna havremoped. Jag har dessuton sillenabstinens och de här har varit dom tre tuffaste månaderna utan honom. Men jag vet att han har haft de bäst hos Jennie och Ulrika i överboda under tiden jag har blivit behandlad för ryggen. Så nu är de bära eller brista för min del och se ifall ryggfan håller för allting.

Håll tummarna, nu är de dags för ännu mer akupunktur hos sjukgymnasten... God jävla morgon.

"Vi har de ganska bra vi"

"Jag saknar min skatt"

Jag sitter och smider en hel del planer i huvudet just nu. Både angående plugg och häst.

Jag har förhoppningsvis vändningen som jag behöver snart.

"Som en speedad bäver på hasch"

Kan inte påstå att det är mycket som har fallit på rätt plats på slutet. Är som en vandrande hormonbomb med ständig mens. Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att jag var gravid. Är stundtals inte så speciellt rolig att ha och göra med. Temperamentet är på 180 grader och stubinen är för ofta alldeles för lättantändlig.
 
Kan bli förbannad för att jag snubblar över en tröskel eller för att dörren inte går igen som den ska. Har alldeles för mycket i huvudet och jag vet inte vart jag ska placera det. Övertänker som en speedad bäver på hasch och förstår inte ens hälften av vad som snurrar runt där inne.
 
Jag börjar bli allergisk mot mig själv och det är inget bra jävla tecken.

"Idag har vi roat oss med agility"

"Let us be beautiful"

"It's not just something you take - it's given"

Vingen igår med bruden till vänster. Dock tappade jag bort henne i dimman efter ett tag och fick även fullt upp med annat.
 
Men jag träffade sköna och även saknade människor. Vissa gjorde ett för högt alkohol intag. Fick damma av knytnävarna. Avreagera mig på idiotiska inkompetenta fittor. Skön polis med bra ord. Söndersliten jacka. Bra vänner och fin hjälp. Kom hem hel och självklart nykter. Alkohol hade fått helvetet som redan brann att självförstöras.
 
Rasade. Behärskade mig. Mognade. Förhoppningvis är det idag allting förändras och blir till något bättre. 

"Det var länge sedan sist"

Det har varit ett tag nu som jag har känt mig nollad, ur funktion, på efterkälke, på andra sidan, borta någonstans. Vid ett avgrund, ett stup, under en sten.
 
Alla motgångar har varit som tusen käftsmällar. Har inget sug, ingen motivation, känner mig ensam trots att jag är omringad av människor. Känner mig halv fast jag har en person som gör mig hel. Känner mig ilsken och aggressiv så fort det lutar lite nedåt. Känner mig i bitar.
 
But when life's fucking you, keep your head high and your middle finger higher.
 

"So much to do in one life time"

Freddie Mercury, vilken man. Fan för din jävla aids och lunginflammation. Hade så jävla gärna velat se dig live innan du dog. Men, föds man fel årtal så missar man en hel del tydligen. Hann aldrig se Uriah Heep heller.
 
Så, hokeohehklaldmal på det.
 

"Söta små varelser"

"Jag mår som jag förtjänar och troligast lite till"

Drack för mycket igår för att visa en poäng. Det gick inte riktigt som de var planerat. Så nu mår jag som en fitta både psykiskt och fysiskt.

Det fanns en del anledningar till varför jag inte hade haft en fylla sen i somras och nu blir jag helt allvarligt nykterist. Alkohol är skit på alla plan. Det förstör förhållanden och river upp människor in till benmärgen. Rena djävulen.

RSS 2.0