"My heart belongs to you"

Idag sjöng jag för första gången på flera månader. Det drog fram alla känslorna jag har undangömt på samma gång.
 
Så det är sant det dom säger, "du kan stänga av, men när du väl trycker på ON knappen igen, så blir det en jävla storm". Så jag gråter och kan fan inte sluta.
 
Åh jag som ska dra och slå klackarna i taket..

"Sometimes, it's easier to pretend you don't care than to admit it's killing you"

"If he's stupid enough to walk away, be smart enough to let him go". 

"Someday this pain will be useful"

För att klargöra något för en idiot som jag troligast vet vem det är. Jag har aldrig sagt att jag är nykterist. Jag har sagt att jag dricker inte. Sen att man inte ställer följdfrågan och frågar varför, är inte mitt problem. Jag har aldrig förstått anledningen i alkohol egentligen. Jag anser inte att man behöver ett rus för att kunna ha roligt. Sen påstår jag inte att alkohol inte är roligt. För med rätt människor kan det vara förbannat roligt.
 
Men att dricka alkohol när man både har magsår och magkatarr, INTE SMART. Att dricka alkohol om man lider av ångest, ÄNNU SÄMRE. Jag hade alla tre. Så jag drack inte. När jag dessutom var i en förhållande där alkoholen var boven till näst intill alla bråk gjorde alkoholen ännu mer avtändande. Så vi kunde inte dricka samtidigt och i Vännäs går ingenting att göra utan alkohol, tydligen. Så han drack och jag var nykter.
 
Jag hade inget behov av att haka på. Speciellt inte i en håla där jag aldrig kände att jag passade in. Nu när jag är hemma på välkänd mark där jag får umgås med mina vänner. Så är alkohol roligt igen. Har dessutom inge problem med magen nu heller.
 
Så dom senaste två helgerna har jag inte druckit för att fly verkligheten som många tror. Jag har ingenting att fly ifrån. Jag har druckit för att jag har varit glad, och jag har haft så jävla roligt. Vilket jag har behövt. Tänker inte gräva ner mig för någonting. Livet har för mycket att ge,
 
Så det var det. Jag är inte nykterist. Jag hade bara inte lust att dricka. Men det är roligt med folk som hakar upp sig på hur jag lever.

"Och med det säger jag god natt"

• Jag överanalyserar.
• Jag övertänker.
• Jag har kort stubin.
• Jag det där man kallar för temperament.
• Blir jag arg, ja då blir jag riktigt jävla arg.
• Jag har en mur. En hög jävla mur. Helt omöjlig att riva näst intill.
• Jag har förtroendeproblem gånger tusen.
• Jag fäller hellre än friar.
 
Åtta betydligt mindre charmiga egenskaper. Mina värsta faktiskt. Dom ger jag ut gratis. Men vill man även veta mina bra egenskaper. Som är betydligt fler än mina dåliga.
 
Då får man komma och ta reda på dom själva. För dom som ger mig en chans, trots vetenskapen om mina extrema brister. De är människor jag med glädje lägger ner energi på. Sen till alla som redan finns där och alltid har funnits där - mängder med kärlek till er. Ni gör mig till en bättre människa.

"Om en och en halv vecka fyller jag år"

(Lånad bild av säljaren)
 
Så jag köpte en liten present åt mig själv i förväg. Jag är besatt i rosa och cerise. Så när jag hittade det här islandshästtränset med mässingspännen blev jag tvungen. Hade fått ångest ifall jag hade släppt iväg det till någon annan (begagnat). Idag lades det på lådan och borde vara hos mig inom några dagar. Sillen kommer att bli så snygg. Snacka om att det är drömtränset för en rosabesatt hästkvinna.
 
Håller även på att skriva min önskelista just nu. Den kunde ha blivit billigare. Men what to do. Behöver en hel del grejer till lägenheten nu när jag blir själv. Sen det här med ett presentkort till mina två tatueringar är ett måste. Dom ska på nu innan det blir sommar och varmt igen.
 
Men ett steg i taget. Det kommer att bli bra.

"Det känns bra att vara en ordentlig brunett igen"Åh inte nå jävla mitt emellan skit.

"Skaffa lite stake"

Jag har inga problem med att svara på frågor. Men som vanligt så skiter jag fullständigt i personliga frågor där personen i fråga inte ens kan stå för vem den är. Då får det vara. Kan ni inte stå för den ni är så förtjänar ni inget svar heller, inte på saker som angår mitt privatliv i varje fall.
 
Så fortsätt att vara nyfikna ni.

"Blir officiellt en Hörneforsare igen"

Fick besked om en lägenhet jag har sökt idag. Så nu blir jag med en tvåa i Hörnefors i mitten av december. Får den inte fören då på grund av att alla rum ska tapetseras om och toaletten ska renoveras. Men det känns bra. Jag får nära till stallet, tågstationen, tenton, tre kronor och nära till flygfältet där Hera kan få springa benen av sig.
 
Inte för att jag åker tåg eller gymmar speciellt ofta. Men det blir nice att få nära till bakispizzan och kunna cykla till stallet på mindre än 5 minuter. Det är ett som är säkert. Utöver det så är det mycket blandade känslor runt allting just nu.
 
Så det är tur att jag får hämta hem Sillen idag. Så blir världen lite mer stabil.

"Vi skulle ju vara dom som övervann allting"

Det var dom löftena.

"För det är en sådan dag"

 

"Åh vad jag vill ha dessa två"

 
Båda två är från jysk och där borde jag få plats med alla hundgrejer och vinterpryttlar. Hatthyllan går på 599 kronor och skohyllan går på 999 kronor. Men jag kan ju få drömma iallafall..
 
/Fattig student med tusen penga-ätande djur.
RSS 2.0