"Min helg i små bokstäver men större betydelse"

Har haft en mysig helg faktiskt. Fredagen började med att jag gjorde staden osäker med min älskade mor och temperamentfulla syster. Utöver 50 kg spån, 10 kg kattmat och 15 kg kattsand så kom jag även hem med... 
 
..en super söt tavla ifrån en loppis på grubbe, Jag är helt galen i te, så den kommer att sitta perfekt i mitt kök. Sen att färgerna i tavlan passar så bra med färgerna i mitt kök gör det hela ännu mer underbart. Sen att det var 50% på blommor på expo var ingenting jag bara kunde gå förbi. Så nu har jag fina fönsterbrädor i vardagsrummet. 
 
Sen är jag inte bara en klockmissbrukare, jag älskar även ceriserosa. Så när jag såg den här klockan som skulle kosta 199 kronor med hade en rabatt på 70%, så skulle den också få följa med mig hem, utan tvekan. 
 
Våra fina fynd firade vi in med buffé på Eurasia, åh jag må vara liten, men äta kan jag. Så tallrikarna var soprena efter att jag var klar med portion ett och två. 
 
Sen efter en middag hos pappa så följde jag med Andre till Flärke. Fick kolla in hur bisamhällen fungerar och jag hade kalla kårar under hela inspektionen. Jag vet att dom har en väldigt stor betydelse för världen, men att jag är livrädd för dom går inte att undgå för det. Men häftigt var det faktiskt. Sen kan jag väl inte begripa hur någon kan ha det där som en sysselsättning på fritiden. Så utöver valpmys och ny bekantskap fick jag även med mig en burk med houng från bina jag hade stått och inspekterat tidigare, så det var lite häftigt. 
 
Men efter en fartfylld fredag så blev lördagen ganska lugn. Iallafall dagen. På kvällen drog jag till Piper och fikade, snackade skit och bara tog det allmänt lugnt. For hem vid tolv snåret för att sova hade jag tänkt. Men hamnade istället hos Adam och Anton, där även Alex var. Så det blev ännu mer skitsnack och även alla möjliga kortspel fram till morgonkanten, åh en sak är säker... - jag suger på gurka, åh memory ligger väl inte på min starka sida det heller. Kan väl dock skylla lite på ölen där. 
 
Så efter fyra timmars sömn blev det åter igen en lugn dag. Dock med en skön tur ute i skogen med två av mina favoriter. Dom skötte sig exemplariskt båda två. Så jag log från öra till öra efter att jag var klar. Efter det har jag bara legat i soffan och tryckt allt möjligt ätbart framför Norges paradise hotel. 
 
Så JA. Jag lever och mår. Peace out. 

"Så jag välkomnar hösten, med öppna armar. För jag har levt ut i sommar och jag ångrar ingenting"

Blir helt rörd när jag ser hur många som är in här varje dag fast jag inte uppdaterar. Ni är antingen trogna fans eller trogna haters. Vilket som så har det hänt mycket sedan sist. 
 
Jag har försökt att ta vara på varje minut av sommaren. Vare sig det har varit bra väder eller inte. Har lagt ner ett tioatal timmar på att måla möbler och börjar bli nöjd med lägenheten. Trots att det är en del kvar att ta itur med. Men jag donar och pysslar, åh det kan nog vara den bästa terapin som finns. 
 
Jag har även spenderat många dagar och kvällar ute till havs och på öar. Jag har träffat många nya intressanta människor. Jag har med andra ord verkligen passat på att leva den här sommaren. Jag har tagit risker, jag har gjort sådant jag inte har kunnat göra förut och jag har tagit varje chans jag har haft till att ha roligt. 
 
Men trots den härliga sommaren, dom sena nätterna med vänner, ölen på hällorna, dagarna i båten osv osv. Så känns det riktigt bra att det börjar trappa in mot höst. För jag älskar att få ta på mig tjockare kläder, krypa ner i onepiecen bland tända ljus, dricka te, mysa framför film och bara gå in i en liten dvala.
 
Så jag välkomnar hösten, med öppna armar. För jag har levt ut i sommar och jag ångrar ingenting. 

"Till och med vardagsrummet börjar kännas hemtrevligt"

 

"Köket har fått sig ett lyft på slutet - inge mer furu bland annat"

"Sju lager med vit färg senare - envishet lönar sig"

RSS 2.0