"Jag förtjänade en julklapp utav mig själv"


Dom som känner mig vet att jag bor i min onepiece när jag är hemma. Så efter tre års slitsam användning så förtjänade jag faktiskt en ny att tära på med kärlek.

Jag behövde inte vänta länge heller. För igår beställde jag den och idag ramlade den ner i brevlådan. Helt klart underbar frakt.

"Ett år äldre och oerhört bortskämd"

Fyllde år i torsdags.Tjugotvå hela år. Begriper ingenting och får nästan panik över att vara äldre. Varför går tiden så fort och varför hinner man så lite? 
 
Iallafall så fick jag vakna av rosor och presenter på sängen. Helt underbart. Resten av dagen spenderade jag med att stressa, som vanligt. Det är lite av en standard för mig och aldrig lär jag mig något av det. Familj, vänner och släkt började rulla in vid halv fyra och sisten gick ut vid nio. 
 
Fick alldeles för mycket bra och känner mig så oerhört bortskämd. Armband och halsband i silver, efterlängtad klocka, tofflor, tatuering, presentkort, retro plåtburkar, underkläder, koss hörlurar, nya glasögon och synundersökning, mysiga tjocksockar osv osv. Åh det var bara en liten del av kakan. Då förstår ni kanske grejen, jag blir rörd och generad.
 
Men vad är grejer när man får känna sig älskad av så fina människor. Även fast jag är mer en nöjd över mina oerhört braiga presenter.
RSS 2.0