"Count your blessings and prepare to change your point of view"

"Livet är en ständig karusell"

Dom fyra senaste dagarna har varit så fruktansvärt stressiga. Har haft tusen miljoner saker att göra, tusen miljoner samtal att utföra och förkylningen har hängt över mig som en höök. Så under promenader och ridturer har jag näst intill somnat. 
 
Sen har jag inte mått så bra heller, glömt bort min medicin i stressen som har relaterat till ångest och oro. Sen bara en grej som att se fram emot något i flera månader som sedan inte händer, gör att jag känner mig extremt bortvald. Det kom även som en käftsmäll. 
 
Så det är tur att medicin är i systemet igen och huvudet arbetar som det ska. För då kan jag lägga det bakom mig och fokusera på folk som faktiskt inte väljer bort mig. För jag är bara i största allmänhet less på folk som lovar saker som dom sedan skiter i då det dyker upp något bättre. Det har varit alldeles för mycket sådant på slutet och det av något gör mig besviken. Men jag hoppas att dom är lyckliga. 
 
För alla prioriterar väl olika. Synd bara att jag blev satt i skiten för det som har lett till en hel del sömnlösa nätter. Men förhoppningsvis så har jag snart fått ordning på livet igen och slipper stressa som en get på hasch snart. Några samtal till och lite medvind bara...

"Wild hearts can't be broken"

 
Dom som har följt mig sedan länge tillbaka, vet att min blogg alltid har hetat wild hearts can't be broken när man öppnar den i en ny flik eller i ett nytt fönster. 
 
Det är inte bara för att det låter bra. Utan för att det är ett citat som betyder väldigt mycket för mig. Redan som liten startade en kamp mellan mig själv. En kamp som startades av andra. Jag mådde inte bra och blev inte behandlad bra. Men nog om det. 
 
Jag har alltid stått för det jag har trott på, även om det har inneburit att jag har stått själv. Jag är ärlig, rak och har inga problem med att vara mig själv. Jag låter ingen annan påverka mig och vad andra tycker om mig spelar ingen roll. Jag är wild hearted. Tatueringen säger resten, likaså mitt förflutna som säger varför jag har tatuerat in det och placeringen under hjärtat var en självklarhet. 
 
En tatuering som har varit planerad i tre år och ett citat som har funnit där i desto fler år. Men nu sitter den där, sedan 20122013. 

"Något jag ser fram emot extremt mycket just nu"

Att få springa mig svettig på agilitybanan med min partner in crime.

"För det är sånt man gör då man bor ensam"

I kväll har jag spelat flapy bird, käkat morötter till middag, druckit energidryck för att hålla mig vaken, funderat på livet, jonglerat med mandariner, sprungit runt i underkläder, glömt fylla på toapapper på toaletten, fält mig själv, hittat en bortglömd macka i en låda och lite andra dö viktiga grejer. 

"I dag var vi fem stycken brudar som gick en långpromenad på tre timmar"

Alla bilder är tagna av Maria Eriksson. 
 
Åsa, Alva, Saga, Hera och jag i mjukisbyxor och boots. Ren fashion.
 
Hera och Saga, bästa vänner för alltid. Dom har lekt med varandra sedan Hera var valp. Men blir alldeles för sällan numera då Maria bor i stan. 
 
Hon är inte dålig på det där med ögonkontakten min tjej. 
 
Vi trodde att skoterspåret gick hela vägen runt, men det blev även 3 km plumsande i snö då vi, eller rättare sagt jag hade fel.
 
Lycklig och vacker Hera. 
 
Vi passade även på att gå förbi mannen i mitt liv som hade en välförtjänt vila idag. Åsa ville se hur hennes nya lilla Alva (frallan) reagerade på hästar. Så jag gav kärlek och passade på att mocka hans box. För nya läsare, han en islandshäst. 
 
Har aldrig känt mig så populär som jag gjorde just där.
 
Go mulen med den bästa pussytan. 
 
Åh go nosen som luktar sig fram till det mest extrema ibland. 

"Min motivation till träning"

Här är en gammal bild på mig när jag vägde 60 kg. Ständigt synliga magmuskler, fasta ben och välmående.  
 
Nu väger jag 54 kg (muskelförlust) och har en onyttighetskropp.  Endast magmuskler ifall jag spänner mig,  benen har jag ingen kommentar på. Men misstolka mig rätt. Jag är inte fet någonstans. Absolut inte. Jag är en pinnig fast med  former. Men jag har alltid varit välltränad. Så jag trivs inte med att endast vara smal.. 
 
Så nu ska jag ha tillbaka min gamla kropp, what ever it takes. Så att jag åter igen kan vara nöjd naken. Punkt. För jag har rasat det senaste året med trasig rygg och mycket pizza. Älskade pizzor.

"Det går visst att köpa lycka"

"Fall in love when you're ready, not when you're lonley"

Vill börja med att tacka alla som trots min brist på uppdatering, fortfarande tittar in här varje dag. Ni är tappra och jag kan meddela att jag får mitt internet någon gång i veckan, då blir det självklart andra bullar.
 
Utöver det har det varit kaos med mycket. Både i huvudet och i livet i sig. Men jag har mått bra. Fantastiskt bra faktiskt. För efter en pissig start på 2014, där folk har visat sina äkta färger, svart, svart, svart. Så har jag även fått se dom som strålar i guld och diamanter.
 
Men framförallt så är jag ensam och jag är stark, jag mår bra och jag trivs. Jag tycker faktiskt synd om folk som inte klarar av att vara själva. Som är beroende av att få bekräftelse av andra. Som efter ett förhållande kastar sig in i något nytt, i ren desperation. Bara för att tanken på att leva "ensamma" skrämmer skiten ur dom.
 
Folk som blir utnyttjade för sex för att dom är så naiva och behöver närhet av någon, vem som helst. Så länge dom känner sig behövda. Men den personen som gav dom några timmar av självförtroende, tar även med sig den då dom går. Utan ett ord.
 
Jag vet även att man aldrig kan få ett förhållande att fungera ifall man inte älskar sig själv. Så jag önskar att alla trasiga små själar, bara kunde inse att det faktiskt är vackert att lära sig att stå på två egna ben. Det är vackert att våga vara stark och att det är vackert att våga vara emsam. Sen en tanke, hur ska vi kunna vara med någon annan ifall vi inte kan vara själva?
 
Men misstolka mig inte. Självklart ska man vara i förhållanden och självklart ska man ligga, det är hälsosamt och skönt, när det är av rätt anledningar.
 
Som sagt - "Fall in love when you're ready, not when you're lonley". Ingen ska behöva någon annan för att känna sig betydelsefulla. För det är alla, helt av sig själva. Sen är det lättare sagt en gjort. I know that, jag har också sämre dagar. Då är det tur att jag har vänner, familj och djur som ger mig all den kärlek och bekräftelse som jag behöver, för att förstå att jag duger och har betydelse.
 
Så kärlek till er alla och jag hoppas att ni får en underbar alla hjärtans dag. Vare sig ni firar den på gymmet, själva, med en partner, en dejt, vänner eller familj.
RSS 2.0