"Who let the demons out?"

Hade en bra i helg i det stora hela. Fredagen spenderades på allstar med fina och bra människor. Fick skratta och må bra. Även träffa människor jag inte har sett på länge. Sen att stöta på individer som uppenbarligen skulle behöva ett par omgångar hos en eller tio psykologer är väl en annan femma. Men det är dom som inte mår bra. Så jag tycker nästan lite synd om dom faktiskt. 
 
Avslutade iallafall fredag natt hos min favorit Åsni med Alex och Daniel. Nattvåfflor och hitta nemo stod nämligen på schemat. En riktigt soft efterfest med andra ord. Blev dock endast två timmars sömn där på morgonkvisten efter att Nemo hade hitat hem. 
 
Åh lördagen spenderades mesta dels åt att sova. Men lyckades ta mig runt på marknaden i bjurholm med mamma och Johan iallafall. Men väl hemma så stupade jag som en fura. Men efter tretton timmars sömn så kände jag mig som en människa igen, som tur var. 
 
På så vis så orkade jag spendera söndegen ute på kolkajen, och det var verkligen en bra dag för båt, bikini och mat ute i solen. Råkade dock bränna mig på pannan av alla ställen, så jag ser för stunden inte riktigt klok ut. 

"Bland det klockrenaste jag har sett"

RSS 2.0