"Kärlek och omsorg"

Ett - Undra om de är ff hos grannarna. Ungen springer runt på hustaket med vattenslangen och sprutar vatten överallt. 
 
Två - Ja man kan ju hoppas att h*n ramlar ner därifrån. 
 
Tre - Så att h*n lär sig något eller?
 
Två  - Nä, så att h*n blir lagomt lam och sitter lugnt och stilla i en rullstol sen.

"Fyfan vad jag hatar dessa regniga dagar"

Men lite nytta får man iallafall gjort då vädret sviker dag efter dag. Lägenheten är städad. Tvätten är tvättad och alla garderober är rensade och sorterade. Så nu ligger koftor efter material och användning, likaså med linnen som ligger i tre olika högar - bas, tryck och krimskrams linnen. Samma sak med tröjorna som ligger sorterade efter armlängd och användning.
 
Mina två sammankopplade garderober med endest galjar (dock ser man bara ena öppningen) är också sorterade efter material och användning. Även lådan med kattmaten och tvättkorgen får plats där inne. Sen till höger om det vid andra öppningen står en trekorgars på hjul, där skor som inte används så ofta är placerade. 
 
Så hittar jag inte det jag ska använda nu, när jag väl ska använda det, ja då vette tusan..

"Andra midsommaren i rad som jag ligger sjuk, och..."

...Den penderades såhär. Halsmandlarna var som små pingisbollar och febern kom och gick. Så jag försökte trycka i mig lite gott samtidigt som avsnitt efter avsnitt rullade på med svensson svensson. 
 
Men om jag ska vara ärlig så verkade jag inte missa speciellt mycket. En midsommar utan norrbyskär är lix ingen riktigt midsommar. 
 
Men grillat och jordgubbar blev det iallafall hos pappa igår. Så lite midsommarkänsla fick jag i det icket existerade sommarvädret iallafall. Så helt förgäves for inte helgen förbi. Men jag hoppas att alla andra hade en bra och minnesvärd midsommar iallafall, så får jag satsa på nästa år eller något. 

"Amen to that""Min helg i flamsiga meningar och ostrukturerade rader"

Börjar fredagen med att få dessa jätte gulliga ugglor av min älskade mor. Har suktat efter dem ett tag så det känns riktigt bra att dom äntligen står där. Så taaack mamma. Det var en underbar överraskning och det är aldrig fel med lite materiell lycka. 
 
Följde sedan med mamma och Mia på en promenix runt hörne. Vilket inte lär ha gett något resultat alls, då det här trycktes alldeles direkt efteråt. Men det är väl tanken som räknas. 
 
Sen kommer vi till lördagen där jag börjar kvällen med att massakera Eriks hår. Han ville bli klippt och kom till mig som inte ens kan frisera så att jycken ser någorlunda vettig ut. Men jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med resultatet. Det hade kunnat bli betydligt värre. 
 
Sen var det de här med att jag skulle ha en vit helg då det har varit alldeles för mycket partyn på slutet, fungerade inte riktigt. Det slutade med att dessa gossar övertalade mig till ett glas vin, efter det var det kört. Sen är det så att rykten sprider sig ganska fort. Så innan jag visste ordet av det var det alldeles för många människor i mitt vardagsrum. Men ingenting gick sönder och ingen annan, utöver jag själv, spydde ner toan. Så fyra av fem öl till det. Men jag mådde verkligen inte bra för fem öre i morse. Sen att jag vaknade upp i ett hav av ölburkar underlättade inte heller. 
 
Jaja. Har spenderat dagen med lite Piper sällskap, massor av trocadero och en del micromat iallafall. Men det återstår att se hur lång tid det tar att reparera sig från det här fysiskt. 

"För att saker har en förmåga att rulla på vare sig man är aktiv eller inte"

Ni kan kanske gissa min förvåning när jag loggade in idag efter mer än en månad utan uppdatering, åh ser att det fortfarande är ett tiotal personer som kikar in här varje dag. Gullehönor och gulletuppar.
 
Utöver kaos, stress och allmän förvirring så är det mesta som vanligt. Det var mycket plugg ett tag och problem med CSN. Men nu blir det nya kurser över sommaren. Så jag hoppas på mycket sol så att jag kan plugga och kanske få lite färg samtidigt. Dock vet jag inte hur jag kommer att klara av att plugga 5 kurser på distans. Har lite dålig självdisciplin ibland nämligen. Men vad är det man brukar säga, den som lever får se. Hur som. Här kommer ett par få bilder från dom senaste veckorna.
 
Här är en bild ifrån kulturnatta som började hos Maria med dessa brudar. Så efter god mat och lite för mycket alkohol av olika slag så hamnade vi på lokal av en ren uteslutningsmetod. Men det visa sig att bli en rätt bra slump då vi dessutom inte visste vart vi skulle gå in och var tvungen att fråga efter hjälp av två unga herrar. Vilket visade sig bli en start på en ny härlig vänskap för min del. Heja.
 
Har även insett det positiva med att bo precis bredvid ån då man har en hund med björnpäls varma dagar.
 
Balkongväder har det även varit som passade bra till melon och öl. Har dock inte sett dessa pojkar sedan dess. Så det måste jag ändra på.
 
Sen kom yran som även den spenderades med dessa brudar. Åh bästa Åsa som lät mig bo hos henne från fredag till söndag. Men det var väl skönt för henne att slippa mig en natt i alla fall. Men gästvänlig är hon minst sagt den där kvinnan.
 
Som sagt, det mesta har varit som vanligt. Långpromenader med damen här samtidigt som jag pumpar hårdrock i lurarna och gör livsviktiga tankebeslut. Sen alla dessa kvällar som spenderas i soffan med en kopp te och serier rullandes på datorn. Långa konversationer med människor som inte bor i närheten längre och sen den där ångesten av att man inte riktigt får allting att fungera. 
 
Men jag mår bra och jag tänker göra allt för att må ännu bättre. Så ja, kort sagt. Jag trivs med livet. 
RSS 2.0