"Silfri fra Olesminde ♥"

"Men vad tusan matte, du måste ju ta ifrån min snygga sida!!!"
 
Efter ett ordentligt dressyrpass idag gick jag helt tårögd ifrån ridbanan. Glädjetårar måste verkligen vara det bästa och det finaste som finns. 
 
Iallafall så har vi kämpat med ett par dressyrmoment ett bra tag, som inte har velat samspela med någon av oss. Vilket har lätt till mycket frustration ifrån oss båda. Men idag så släppte allting och pusselbitarna föll på plats. Lyckan är helt obeskrivlig och det är sånna här dagar som jag är extra glad över att vara en hästtönt in till benmärgen. Äger verkligen världens finaste kille.

"Fyndande även denna söndagsloppis"

Det här lyckades jag komma hem med för sammanlagt 90 kronor. 
 
Crocsen 20 kronor. Klockan (helt ny) 50 kronor. Tvålpumpen 10 kronor. Tröjan 5 kronor. Sist men inte minst, det bästa fyndet som är den vita vårjackan, som jag också fick hem för 5 kronor och det är en jätte fin cheap monday jacka i nyskick. 
 
Sen älskar jag även klockan. Färgen är helt underbar och folk som känner mig vet min relation till armklockor. Sen crocsen kommer bli mina nya "springa ner till tvättstugan" skor. Sen att mamma kom hem med en jättefin mössa för 1 krona var inte heller så pjåkigt. 

"Både häst och hund fick springa av sig ordentligt idag"

"Det absolut bästa jag vet"

Vi fick de bäst vi.
 
Min skumbanan tog sig ett smakprov på min sko. 

"Till veckan ramlar dessa ner i min brevlåda"

Jag vet inte hur jag bär mig åt, men jag slaktar skal till höger och vänster. Men det blir väl så då den utsätts för stallmiljö dagligen. Iallafall så avskyr jag när dom blir slitna och fula, det får mig att jag vilja spy på hela telefonen ungefär. Så jag köpte det här skalet ovanför, samt ett genomskinligt mjukt skal då jag spillde jäger på mitt gamla så att det blev pissgult....sen klickade jag även hem fyra skärmskydd då mitt nuvarande är repigt och även det missfärgat.
 
Det låter som att det bar iväg enormt på pengafronten, men med frakt och leveransförsäkring betalade jag 50 kronor för hela alltet. Det är inte något råneri direkt. Så jag är nöjd. 

"För att jag kan klara av det"

Hade prov på livåskådningar utan gud och etik idag. I två timmar satt jag och skrev helt oavbrutet .Det resulterade i 12 fulla A4a sidor. När jag gick ut från skrivsalen trodde jag helt ärligt att min hjärna hade smälts ner till smör. Det var knappt att jag orkade kontrollera fötterna när jag gick ner för trapporna. 
 
Det hjälper inte heller att jag 6 nätter i rad har vaknat mitt i natten, kallsvettig, gråtfärdig och varit livrädd för att somna om. Så jag börjar vara ganska less på att riva sönder lakan i sömnen och vakna upp snorhal i svett nu. Men efter några år med dom här problemen så vet jag även att det snart kommer att bli bättre, sen är det bara att hoppas att det tar lång tid till nästa dåliga period. 
 
Nu har jag iallafall satt mig ner med lite kvällsfika och ska varva ner till ett avsnitt av prison break. Det har jag förtjänat efter denna dag. 

"Fått önskemål om outfitbilder"

Och det kan jag väl börja bjuda på. Klär mig dock så basic att de lär inte ens vara så roligt för er att se på.
 
Så här far iallafall jag till skolan idag. I en skjorta som behöver strykas, bikerjacka, döskallesjal och självfallet svarta jeans. Jävligt tråkig så att säga. Väldigt oorginell om inte annat.

"Hur är det ens möjligt att vara såhär gullig då man sover?"

"Det här kom jag hem med"

Det här är dom sakerna som jag fick med mig ifrån loppisen. Ljustaken köpte min älskade mor åt mig, den kommer att göra sig galant på min, än så länge, icke existerade tvbänk. Skinnjackan, 35 kr. Taklampan, 100 kr. Linnena,10 kr/st och kjolen 20 kr. Har alltid velat ha en sådan där kjol. Sen ser vi väl om jag någonsin hittar ett tillfälle att bära den. Men skinnjackan och det vita linnet med "spets" upptill lär användas flitigt. speciellt det vita linnet. Väldigt stilrent och somrigt. 
 
Från rusta kom jag hem med en pilatesboll för 49 kr och stjärnchips för 10 kr, någon fler än jag som ser ironin i dom köpen? Sen kom jag hem med en röd munkjacka från H&M för 249 kr. Med hög hals. Så jag unnade mig en sådan då jag bär munktröjor vid alla tillfällen som det passar. För det är verkligen bland det skönaste man kan bära. 
 
Sen blev det även mat på ica maxi för 300 kr. Inte lika roligt då det alltid tar slut så fort. Så efter loppisen gled pengarna iväg mellan fingrarna minst sagt. Men jag är mycket nöjd. 

"Någons skit är någon annans fynd"

Följde med min kära mor till en loppis på Nolia idag.  För 175 kronor kom jag hem med en taklampa i nyskick med tre spottar,  två linnen, en kjol och en skinnjacka. Som alla kanske förstår så var jag extremt nöjd med mina fynd. 
 
Sen innan hemfärd var vi även förbi rusta och strömpilen. Var dock inte lika nöjd över mina "fynd" när jag gick ifrån dom butikern... 
 
Bjuder på bilder senare för den som bryr sig. 

"Då allting känns lite extra älskvärt""Fact is, you can't handle me"

"One of those days"

Idag är saker extra hjärtskärande. Jag känner mig extra liten och ångesten har alldeles strax gnagt sig igenom bröstkorgen på mig. 
 
Ni som beundrat min styrka, jag undrar vad ni tänker om mig nu. 

"Det gäller att tänka till ibland trots att hjärnan är avstängd"

Har dragit på mig en förkylningen som gör och har gjort att jag knappt orkar någonting. Så alla ridturer och hundträningar har krävt all energi jag har, 
 
Så igår när jag skulle ta ut min älskade häst på en tur, trött som en idiot, känner jag att jag inte ens orkar lyfta upp sadeln på hans rygg. Så jag far ut barbacka, med en hjärna som är ungefär lika påslagen som en manets. 
 
Men självklart hade han energi av en adhd och stod mest på bakbenen. Tur att jag har en balans av inte denna värld efter 16 år på hästryggen så att jag kunde hantera det som en boss. Men, jag kommer aldrig prioritera på det viset igen då tröttheten slår till. 
 
För är det något jag har insett under dessa 9 år som ägare på denna kille är att det går inte att åka häst. Han måste alltid ridas. Vilket jag uppenbarligen glömmer bort ibland då hjärnan inte fungerar som den ska. Men han är den finaste jag vet. Mannen i mitt liv. Hur patetiskt det än kan låta för andra.

"A walk to remember"

Hela sommaren höll han sig slank då det var magert bete, så pass magert att jag lät han gå på musli under tiden. Men sen när hösten kom och han slängdes in på lösdriften i en liten hage utan egna motionsmöjligheter, så small det till. Trots daglig motion så blev han som en liten köttbulle på ben. 
 
Men efter en vinter där han endast har fått hö frukost, lunch och middag och en stor hage med varierande underlag, kombinerat med motion 4 till 5 gånger i veckan, så har jag en kille i topptrim igen. 
 
Så med ett strikt träningsschema som har anpassats för varje vecka ett par månader så har jag en häst i tävlingsform igen. Så vi ser väl ifall vi gör en come back på banorna i år. Det hade minst sagt varit roligt. 
 
Men det roligaste är att trots våra nio år tillsammans så är aldrig ett pass tillsammans den andra lik. Han är en magisk individ min kille och jag älskar honom så mycket att det nästan gör ont i hjärtat. Men det är helt klart den bästa smärtan man kan ha där. 

"It's like I never knew you"

"Ingen segrare tror på tillfälligheter"

Jag heter jenny camilla lundberg
Jag är för tillfället väldigt bakfull och långsam i hjärnan.
Jag är bra på diskutera fram mina åsikter. 
Jag tycker inte om när saker är dåligt planerade och folk som inte kan bestämma sig.
Jag är dålig på att inse när jag tar på mig för mycket
Jag läser näst intill ingenting längre
Jag gillar när jag får spontana komplimanger då jag tvivlar på mig själv som mest
Jag sjunger alltid i bilen då jag kör.
Jag älskar mina djur och jag älskar dom dagar då jag känner mig ostoppbar
Jag är inte speciellt bra på att laga mat - helt värdelös var väl mer aktuellt att säga
 
 
Jag föredrar frukost framför alla andra måltider.
Jag tycker om att få umgås med folk som sprider positiv energi och får mig att skratta
Jag är beroende av mina djur
Jag har på mig alldeles för bekväma kläder som inte går in på "vill man var fin får man lida pin"
Jag dricker inte kaffe
Jag lyssnar på country - hårdrock och power metal
Jag blir arg på människor som inte klarar av att stå på två egna ben och förlitar sig på andra
Jag är rädd för myror - döden och för att brinna inne
Jag önskar att 2014 hade börja bättre
Jag är pinsamt dålig på att inse när det inte är läge att vara brutalt ärlig och säga allt jag tänker och tycker
Jag är uppvuxen i ett hus där man skakar hand med nya människor och är väldigt frispråkliga

"Nu hämtade jag mod, från barnet som hjulade och stod på händer"

 
Det här kan man göra med glasburkar, tidningar och tapetklister som är gjort på mjöl, socker och vatten. En för borstar och dylikt, en för sminket som jag använder mig utav mest och en för tops. 
 
Är riktigt nöjd och nu har jag äntligen koll på mina sminkprodukter som förut låg huller om buller i en sminkväska som aldrig lämnar lägenheten. Så nu står dom på en av glashyllorna i mitt badrumsskåp från ikea istället. Det blev inte bara behändigt utan även snyggt, enligt min smak alltså. 

"Keep your head up"

Är så otroligt kreaktiv för stunden när det kommer till min lägenhet. Kommer på tusen grejer jag vill göra och köpa. Vet dock inte hur jag ska ha tid och råd... Sillen ligger i hårdträning och tar upp tre till fyra timmar per dag och jag försöker även att hänga med i skolan.
 
Men. Det känns bra att få upp en bild på hur jag vill ha det. Sedan får det ta den tid det tar att få till det.  
 
Utöver det är jag less på alla fittor som går fritt ute på gatorna. Det borde finnas jakträtt. Peace out.  

"Det slår aldrig fel"

"Sen en tid tillbaka"

Jag känner inte för att dö när jag hör hans namn längre. Jag börjar inte gråta när jag bläddrar igenom mina bilder och han dyker upp. Jag kan säga att det inte är vi längre, utan att vilja slita ut mitt hjärta under meningen. Jag kan planera min framtid utan att bli självmordsbenägen över att han inte kommer att vara i den. 
 
Jag har accepterat, men det förändrar inte faktan vad jag egentligen känner och det är nästan värre. Nu är det bara tomt, ihåligt och skavande. Som ett amputerat ben. Man lever men kommer aldrig att kunna gå normalt igen.  

"För jag tror att vi alla skriver historier i våra huvuden som aldrig riktigt blir som dom ska"

"Jag känner ingenting samtidigt som jag känner hur jävla mycket som helst"

Känner mig såhär. Suddig, ointressant, less, besviken, glad, lycklig, vem vette fan och fan ta dig själv. 
RSS 2.0