"Äntligen framme"

 
 
 
 
Efter 4 timmar flyg och över 2 timmar buss kom vi äntligen fram till blue bay platinum. Ett lyxigt och oerhört vackert ★★★★★ hotell. Med 3 stora pooler och underbar all inclusive. 
 
Så vi spenderade eftermiddags timmarna med att göra oss hemmastadda och kika in allting runt omkring. För att sedan spendera kvällen med turkisk spa. Så i över 2 timmar blev vi behandlade som prinsessor med drycker och behandlingar. 
 
Vi somnade som stockar allihopa efteråt. Men trots de så blev de fjärde natten utan oedentlig sömn för mig. Har verkligen svårt att sova utan pälshögarna vid min sida. Tur jag vet att dom blir bra omhändertagna då jag är borta iallafall. 
 

"Valborg 2014"

Jag har aldrig varit någon stor firare av valborg. Det är en dag som alltid har kommit och gått för mig. Man har ätit någon god mat med trevliga människor och tagit sig någon öl, typ. Så blev det även i år, hemma hos mig. Slog upp köksbordet i vardagsrummet med tilläggsskiva. Sen blev det kött och potatisgratäng, vitlöksbagetter och sallad. Oerhört gott.  Sen under kvällen och nattens gång kom andra fina vänner. 
 
Så här får ni min valborg i bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0