"Åter igen lugna puckar och mys av alla dess slag"

 
Det blev åter igen en lugn helg för mig och min lilla familj. Följde med moder till stan i fredags. For på en massa loppisar och tryckte lite kebabrulle på svalan på teg. Det var skönt att bli utdragen då ångesten knackade på. Den kommer dock mer sällan och hälsar på nu mera. Men när den väl kommer så kommer den som åska en stormig natt istället. Hur som så kom jag hem med ett par silverstakar för 30 kronor, dom går att skymta på den övre hyllan på bilden av min hall. Som jag för den delen äntligen börjar bli nöjd med och som äntligen börjar kännas hemtrevlig. 
 
Utöver det blev det bara en massa soffhäng och godis. Hemmagjord palt hos mor. Med andra ord med syrran, Jacke och Andrew. Lydnadsträning med Hera, stall och hästmys. Åter igen en alkoholfri helg och inget värt att berätta. Men det är så det är för mig. Jag har perioder där jag aningen inte kan sitta stil en sekund, eller perioder där jag gör det jag behöver och inte så mycket mer än så. 
 
Men nu börjar rastlösheten ta över. Big time. 

"En mysig fredag i flärke"

I fredags bar det av till Flärke där kvällen spenderades i en grillkåta med räkor, kräftor, öl, ost och kex och trevligt sällskap. Det var skönt att få ta det lugnt och bara götta sig lite. 
 
Hera fyllde även fyra år i fredags, vilket firades för hennes del med en ridtur i skogen, en massa god mat och mycket mys. För att sedan spendera kvällen med pappa, där det blev långpromenad och ännu mer götta för hennes del. Så jag tror att hon är mycke nöjd med årets födelsedag. 
 
Lördagen blev dessutom ännu mer lugn. Det blev först en vända på stan med en massa ärenden. Sen spenderades kvällen i soffan framför pretty woman med bacon chips, cola och Piper på besök. 
 
Fixade även lax och potatis med citronsås till mig och Andrew, så det blev en riktig god helg för smaklökarna minst sagt. Men nu går vi ju tillbaka till vardagen och standard maten, typ flingor och fil till alla måltider. 
 
Jaja. Dags för en ridtur med mina stallbrudar och sen får vi se vad en övrigt trisst söndag kan erbjuda. Peace out. 

"För det är alltid allt eller inget"

Varför ska det alltid vara så, att man antingen känner allt eller inget. Bara en sådan sak som att vi gick in i Oktober idag drar fram tusen känslor och lite till. För det går inte att förneka saker den här månaden. Den drar upp allting. 
 
Sen min kärlek till hösten är svår att förneka. Jag älskar den varje gång den kommer. Den påminner mig att det är okej att dö av lite. Låta sig själv vissna en stund. För att sedan blomma upp till våren igen. Lite starkare och lite piggare.
 
Så att jag är lite gråare än vad jag brukar oroar mig inte. För det är precis som hösten, bara en tidsperiod och en chans att släppa ut allting. Innan jag går tillbaka till att känna ingenting. 
RSS 2.0