"Sundsvall, bilköp, ikea, birsta city, dollarstore"

"Life is what happens to you while you're busy making other plans"
 
Igår blev det en färd emot sundsvall med min älskade moder och syster. Mamma hade kikat in en skoda fabia, aka larry. Vilket var anledningen till det dagliga äventyret. Så det blev ett bilköp för henne som sedan jag och syrran fick äran att köra hem. Men innan hemfärd så blev det självklart shopping. För en resa till sundsvall utan IKEA och birsta är ingen riktig sundsvalls resa. 
 
Så efter en lunch i ikeas hjärta blev det en nogrann genomgång genom affären. Utöver en fårskinnspläd kom jag hem med en uppsättning glas, vilket var välbehövligt då jag har råkat he sönder ett par stycken under disk och fest. Sen kommer man självklart inte hem ifrån ikea utan värmeljus. Det är obligatoriskt. Sen ifall jag hade haft mer pengar än vad jag har som zooägare och student, så hade jag kommit hem med betydligt mer där ifrån. Men det är tur att man har världens bästa mamma som tyckte att både jag och syrran förtjänade att unna oss grejer och sponsrade oss med femhundra kronor var. 
 
Åh då kändes kläder som en prioritering för mig då jag aldrig näst intill uppdaterar min i garderoben. Så för en femhundring kom jag hem med tre tröjor och en bh. Totally awsome och prisvärt. Hatar dock att köpa BH. Inga affärer har prisvärda och snygga BHar i storlek 65C. Det är som att leta en nål i en höstack. Men tillslut så, efter lite svordomar och klagomål fann jag en tråkig, men skön som inte ruinerade mig. Så amen till det, för att äntligen ha två BHar som sitter bra och inte bara en. 
 
Men på dollarstore kom jag bara hem med ett roligt köp, vilket var den där trätavlan man ser på bilden. Utöver den så var det bara tråkiga grejer som tandkräm, städgrejer och andra måsten. Men det var minst sagt en trevlig liten resa med mor och sis. Med skratt, bra shopping, god mat och en fin ny bil. Välbehövligt. 

"Härligt hemma"

Beskriv din inredningsstil i en mening?
• enkelt och stilrent med en blandning av nytt och gammalt. 
 
Hur ofta möblerar du om?
• hela tiden tills jag hittar det perfekta. sen får de stå så. 
 
Form eller funtion?
• varför välja när de går att få båda på det mesta. 
 
Vilken färg är finast? 
• jag gillar detaljer i pastelliga färger. men möblerna ska vara vita.
 
Hur såg ditt flickrum ut? 
• blått överallt. de innebär att man inte finner någonting blått i min lägenhet idag. 
 
Vad gör du med möbler och prylar du har tröttnat på? 
• antingen gör jag om dem så att jag blir nöjd. eller så säljs de till någon som har bättre nytta av det. 
 
Din dyraste möbel? 
• min divansoffa som även går att bädda ut. annars är jag mer för att fynda och fixa till själv. 
 
Kommer aldrig över tröskeln?
• en skinnsoffa.. 
 
Vilket köp / projekt har du på gång här näst? 
• hatthyllan i hallen ska målas vit och även en liten byrå som för stunden är i en ful brun färg.

"Återbruka mera"

"Dubbelhaka och muminmys"

RSS 2.0