"En sådan dag"

Hade jag inte fyndat plaggen nedanför och haft en underbar dag med frugan och min guddotter, så hade den här dagen varit lite mindre guld. 

För mitt flow har varit lite si och sådär idag. 

》 Hera börjar nämligen dagen med att glida ut på hörneå isen. Isen som knappt håller för en underviktig ekorre just nu. 

Jag skrek i ren panik, samtidigt som jag sprang mot henne och började slita av mig jackan. Och ja - jag hade hoppat efter henne ifall hon hade gått igenom. Varje dag i veckan. 

Men hon vände tillbaka, sprang fjäderlätt upp och började leka med pinnar... medan jag står där med en lättare hjärtattack.

》 Sen far jag på återvinningen för att göra plats för barnvagnen i skuffen. När jag står där och kastar i tidningar så ser jag hur en telia räkning flyger med.. jahaja.. så medan folk springer vid fönstren på gymmet 10 meter bredvid, så hänger jag halvvägs ner i containern och försöker fiska upp den, i min nya bomullskappa, som endast kan kemtvättas. Kul.

》 Sen när vi väl är i stan står jag i kassan på en affär för att betala en julklapp. Endast för att inse att jag har glömt kontokortet på affären vi var på precis innan. Typiskt och åter igen: jahaja. 

》Sen att en gubbjävel försöker svänga ut precis framför oss, då han ligger i filen bredvid, medan vi ligger med fronten bredvid hans arsle, är ju bara grädden på moset alltså. Jag la mig inte bara på bromsen utan även på tutan, så han såg måttligt chockad ut när vi kom upp jämsides sen. Fick behärska mig för att inte peka fuck you och köra in i sidan på han. 

Sen hade det varit soft ifall vi hade haft en megafon och kunnat skrika ut - "we have a baby on board dumjävel". 

Men nae. De hade vi såklart inte. Men bitter var jag. Tur är de iallafall att allting gick bra. 

För:
》Hera gick inte igenom isen. 
》Räkningen nådde jag tillslut efter en del svordomar. 
》Kontokortet hade dom lagt undan åt mig. 
》Vi krokade inte och Wilma vaknade inte ens.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0