"Dead man walking"

"Alla hjärtans dag"

 
Var väldigt mysig. Fick frukost på sängen och ett jätte fint halsband av Andre. Jag gjorde tre rätters och vi bodde på soffan. Lugnt och harmoniskt. Så som jag vill ha det. Ingen hysteri eller stress. 
 
Förätten bestod av skagentoast. Varmrätten ostsnitzel med cheddar, pommes och sallad. Sen efterätten som blev en vanilj pannacota med hallon. 
 
Top notch! 

"För livet är ingen jävla dans på rosor"

Jag har så mycket jag vill säga. Samtidigt som jag inte får ur mig ett enda ord. Trots att jag har varit vilsen i världen, eller rättare sagt är vilsen, så har jag alltid vetat vart jag har mig själv. 
 
Men för stunden så har jag ingen koll alls. Varken på vart jag har mig själv eller vart jag har andra. Saken är väl den att jag aldrig har brytt mig om vart jag har andra för det första. Men nu är det nästan så att de definerar mig. Jävla fan. Men what the fuck. Jag har tagit mig ur betydligt värre situationer. Så detta borde vara en förbannat enkel match. 
 
Sen är det hur som helst bättre att gå vilse än att inte gå alls. Så det så. 

"Möte och shopping"

Igår hade jag möte på viva. Har nog världens bästa handläggare där. Helt underbar är hon och gud vad hon stöttar mig och det jag går igenom. Hon gör allt för att hjälpa mig och lägger ned massor med tid för att få ett fungerande schema åt mig. Med både vettiga kurser och tidsepoker. 
 
Efter det gick jag in på H&M för att se om det fanns något där, då ett presentkort på 300 kronor låg i börsen efter en julklapp av Andrew. Hur som. Jag har aldrig någonsin trott att jag skulle köpa ett klädesplagg med blommor på. Men sen såg jag den här underbara skjortan (ovanför) och blev helt kär. Så den fick åka med hem. Även en svart vanlig tröja med en liten ficka fram på bröstet. Kom även hem med en underbar vacker kofta som var på rea. Endast 100 kr. Fick dock ingen bra bild på den.
 
Hann sen bara komma hem nästan så bar det av till levar hotell för middag med min bästa. Det var oerhört gott med pasta och kyckling med vitlökssås. 
 
Idag blir det iallafall en hel del plugg och även ett par maskiner med tvätt. Hur kul?..... 

"Lördag då den är som mysigast"

Lördagen startade på bästa sätt med en långtur med Sanne på Helga. Dock synd att det blåste en del. Men annars var det hur mysigt som helst. Även lillkillen min skötte sig galant. Han var på hugget med lyssnade jätte bra. Trots lite smygökningar så jag satt och funderade på annat. Blev även tur förbi lägenheten innan vi for tillbaka till stallet. Varför ta bilen liksom? 
 
Och väl hemma igen så kastade min älskling in handduken. Så att säga. Haha. 
 
Sen blev det hämtmat för mig och Sanne och ett flertal thrillers på tvn. Ett bra avslut på den lördagen minnsan. 

"En trevlig torsdag"

 
Fick mig allt en trevlig torsdag. Vädret var på topp med sol och endast någon enstaka minusgrad. Så jag fick med mig både Maria och Marcus på en promenix. Dock så virrade vi bort oss totalt, så vi var inte hemma fören 1 mil och 2,5 timme senare. Men vi hade minst sagt 4 galet nöjda hundar efteråt. 
 
Hann även med att städa lägenheten och dra en lång varm dusch när jag kom hem. Fick även för mig att mixtra lite i köket. Så det blev uppstekt kyckling i sås med smaker av örter, paprika och vitlök. Ja och självklart ris till det. Det blev faktiskt riktigt gott. Tror även att jag fick godkänt av Andre som tog två portioner.
 
Men efter en dag med full fart så somnade jag som en fura där vid 21.00 snåret. Galet skönt och bra sov jag. Helt klart en dag i världsklass. Åh vad som händer i helgen är fortfarande lite oklart. Men den blir nog bra den också. 

"För att jag har ett minne som en guldfisk"

Älskade mamma! 
 
Snart är det helg igen och förra helgen var trevlig. 
 
Spenderade dock fredagen ensam i soffan och mådde piss. Varenda andetag kändes som ett helvete. Men med massor av sömn, godis och bra filmer så gick det ändå att överleva fredagen. Sen kom lördagen som spenderades först hos Stina, som styrde upp med förfest innan dom sista timmarna spenderades på HR. 
 
Mådde inte dåligt alls när jag vaknade faktiskt. Var lite dålig i magen av all sprit men i övrigt var jag rätt tipp topp. Men med endast tre timmars sömn i bagaget så var det endå rätt jobbigt att åla sig till stallet igenom en halv meter snö, klockan sju på morgonen. Men jag fick det gjort. 

Sen bar det av till Örsbäck för att fira Robin med tårta och massa annat gofika. Fick även kika in hans nya hus i Rundvik och jag tror att han kommer att få det riktigt bra. 
 
Sen vad helgen erbjuder är lite svårt att sätta fingret på. Men det brukar komma eftersom. 
RSS 2.0