"Vindstilla och solsken"

Dagen började med oboy och limpmackor med körven på. Oerhört gott och en standard nu på vintern. Skulle kunna leva på det. Vilket jag nästan har gjort idag. 
 
Efter det kunde jag inte låta bli att gå ut i det fina vädret på en lång promenad. Trots febersmärtor och kramper. Trodde att jag skulle bryta ihop totalt. Rundan som brukar ta 1 timme tog 1,5 idag. Rena rama kampen att ta sig runt då kroppen inte alls ville röra på sig. Men, skammen den som ger sig. Hera var då nöjd iallafall. Hon sprang som om hon aldrig hade varit ute förut. 
 
Vilket visade sig när vi kom hem och bröstkorgen var alldeles vit. Klippte även ner tasshåret på henne idag för att se ifall hon skulle få mindre klumpar mellan tår och trampdynor, vilket fungerade utmärkt. Hon behövde bara stanna två gånger för att ta ut en klump. Förut var det mellan var och varannan meter. Men då såg hon ut som en liten hobbit mellan tårna också. Så det fanns en del för snön att fästa i så att säga. 
 
Peace out. För nu ska jag dö av igen och förbereda mig mentalt för att ta in hästarna för natten. 

"Bill och bull, katt och hund"

Jag tror helt klart att djuren under det här taket, i den här lägenheten, har någon slags deal med varandra. 
 
Igår började Mumin att slunga ut nagellack från fönsterbrädan över hela vardagsrummet så att det small överallt. Självklart springer jag dit i full fart, utan att tänka på att jag lämande Hera själv i köket där jag höll på att fixa min frukost. 
 
Så vipps så var den borta. Sista filet och nästan det enda jag får i mig med denna halsbränna. Så ja. Kul att dom kommer överrens iallafall. Fick stanna hungrig och göra det bästa av situationen. 

"2015 kunde ha fått en bättre start"

Jag önskar att jag var en odödlig optimist. Att jag skulle kunna stå i helvetes lågor och endå tro att jag skulle kunna ta mig till himlen. 
 
Men så är det inte. Därav är dagarna just nu fyllda av oro medan nätterna är fyllda av mardrömmar. Är så less på denna sjukdom och att jag inte ska kunna leva ett normalt liv. Skolan är åt helvete och bara tanken på pengar ger mig magknip. Det här är som att vara tillbaka i sista året av gymnasiet, koncentrationen är som bortblåst och att ta sig upp från sängen är som att bestiga mount everest. 
 
Men jag hoppas att min älskade Andre har rätt, att allt kommer att ordna sig. Med hans hjälp bör jag klara av vad som helst. 

"Ska bli intressant att testa kvalitén på dessa"

 
Tillbaka i mitt nagellacks beroende beställde jag hem dessa nyanser från color nails. Det ska bli intressant att se vad det är för standard på dom. Då dom endast kostade 19 kronor styck så kan man väl inte förvänta sig så mycket. Men samtidigt så är nagellacken för 4 kronor från Turkiet bland dom bästa jag har hemma också. 
 
Så man ska kanske inte alltid nöta sig fast vid priset. Hur som, dom lär ramla ner i brevlådan om några dagar. Så den som lever får se. Peace out.

"Skoterpremiär och skaldjurspizza"

Jag hade minsann en mysig och välbehövlig helg i helgen. I fredags kom mamma och Johan på besök. Med gardiner och nya fönsterlampor. Så efter en del krig med mammas symaskin så satt gardinerna uppe i rätt längd. Det var mysigt att ha dom på besök. Prata om allt och ingenting och bara få umgås. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dom. 
 
På lördagen for jag och Andre till flärke och körde lite skoter. Det blev inte mycket då variatorn krångla på lynxn. Men vi fick lindra abstinensen lite. Sen bjöd Andres pappa Lars på hemmagjord pizza. En med räkor och musslor på och en med kebabkött och tonfisk. Riktigt goda faktiskt. Jag som älskar räkos och så vidare klagade inte för fem öre iallafall. Var inte tillbaka i hörne fören åtta timmar senare och då deckade jag som en klubbad säl i soffan. 
 
Sen till helgen som kommer kanske det blir lite klackar i taket på fredagen och på söndagen så blir det fika i örsbäck för Robin som fyller 24 år. Så förhoppningsvis blir det mysig den också. Preace out. 

"En sådan där uppdatering"

Mitten av januari och regn. Helt otroligt. Det är tusan i mig bara att ta fram gummistövlarna med broddar på. 
 
I övrigt så städade jag ut julen förra veckan och blev utan gardiner i alla rum. Ville inte sätta upp dom gamla. Dom var för korta för fönsterna och det förstörde allt. Så jag tog tummen ur och beställde nya från jotex med mamma. Så idag blir det äntligen att sätta upp nytt då mamma hämtar ut paketet. Det blev även ett nytt överkast i ljusgrått som kommer passa in bra till grenarna på fondtapeten. Det gamla är trasigt och passade inte in alls i rummet dessutom. 
 
Sen gjorde jag en synundersökning för en vecka sedan. Tycker att jag har sett dimmigt och behövt kisa mest hela tiden. Åh med all rätt. Har gått från att ha -0.50 på höger öga och -1.00 på vänster, till -1.25 på höger öga och -1.75 på vänster. Så med rätt styrka såg jag allt i pixlar näst intill. Helt galet vilken skillnad. Så nu väntar jag på att få hämta mina nya brillor på torsdag och det blev ett par cheap monday bågar. Rätt lik dom jag redan har men som passar mitt ansikte. Ett par som alltså inte stiker ut på sidorna och så vidare. Sen gick dom på det dom gick på, men detta var min födelsedagspresent av pappa, och han är en man som inte vill att jag ska bära linser, så att jag har ett par bågar jag trivs i var prio ett för honom. Världens bästa pappa. 
 
Får äntligen linser som inte irriterar mina ögon också, för det blev knas när det var så fel styrka och dessutom låg rakt på ögat. Så jag har inte burit linser sedan halloween. Så det ska bli skönt att äntligen ha rätt glasögon och rätt linser. För även om jag vet att det är smartast att bära glasögon så ofta som möjligt, så vill jag faktiskt inte köra skoter i dom eller ha dom på fest. Då passar faktiskt linser bättre. 
 
Hur som, spänningen är olidlig. Peace out. 

"Visste ni de?"

♡ Jag har tunnelseende på livet. Missar allt som inte är uppenbart och självklart.
♡ Jag äger 4 onepiece.
♡ Jag är tråkig när de kommer till kläder. Jag bär bara de som är bekvämt och skönt.
♡ Jag är en sucker för allt som är mysigt. Filtar, tjocksockar och mysiga fluffkläder osv osv.
♡ Alla tror att min häst är ett sto. För jag klär honom i rosa.
♡ Jag har ett ärr under mitt vänstra bröst. Det fick jag veta när jag tatuerade mig där. Har dock ingen aning om vad jag har gjort.
♡ Jag har lindrig astma.
♡ Jag har feber några gånger i månaden.
♡ Jag har varit förkyld och tät i näsan i 3 år. Enligt vårdcentralen är det inget fel på mig. Bara en vanlig förkylning.
♡ Jag är en stressande tidsoptimist och det går inte ihop någonstans.
♡ Jag äger 20 grejer med Marilyn Monroe motiv på.

"2014 är kanske ett av dom bästa åren någonsin"

Fast inte av någon speciell anledning egentligen. För jag har inte skaffat mig någon lyxig bil, blivit miljonär eller skrattat mig lycklig varje dag. Inget sånt. Men det här är första året som jag har haft fysisk kontroll över mig själv. Trots dåliga och smärtsamma stunder, så har jag haft full kontroll. Jag har aldrig någonsin under det här året slagit sönder min egen hand, gjort den svullen som en fotboll, som så många gånger förr. Jag har inte suttit i timmar och stirrat in i en vägg, eller suttit helt manisk i ett hörn och skakat.
 
För varje år som jag tänker tillbaka på den tiden som har gått, så inser jag även hur långt jag kommer. För varje år, för varje dag. Även fast jag har en bra bit kvar, så klarar jag mig. Jag gör framsteg. I år har jag inte skadat mig själv fysiskt. För första gången på 13 år så har jag inte skadat mig själv. Det är så enormt stort att jag i skrivande stund försöker komma på ifall jag ljuger nu. Ifall det är någonting som jag sitter och förtränger. 
 
Men det finns ingenting som jag har förträngt i år. Så happy new year till mig. Det lönar sig att vara envis och en dålig förlorare. Nu ska jag bara bli lika duktig på att hantera mitt psyke, som fortfarande kör sitt enga race allt för många gånger per dag. Men det är nästan ännu värre när hjärnspökena blir helt tysta. För då har jag ingen aning vad dom jävlarna planerar. 
 
Men vad är det man säger, ett steg i taget och gott nytt år. Åh ja, i övrigt har året också varit awsome. Fått lära känna så oerhört mycket nya människor. Spenderat många kvällar och dagar ute på havet. Djuren har varit friska och jag älskar min lägenhet. Sen har mamma blivit friskförklarad och resterande av familjen mår bra. Utöver pappa som har haft en del otur. Men han är en fighter. Så förhoppningsvis så blir detta år något liknande. Med en frisk familj och friska djur. Jag begär inte så mycket mer. 
RSS 2.0