"Oredigerade bilder från Wheels även fast kameran glömdes bort blev det ett par stycken"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Granngården levererade idag"

När jag fyllde år fick jag ett presentkort på granngården av Andre. Idag kom de till användning. De blev ett bling bling träns åt Inez. Hon som bara har fått låna grejer av min älskade Sillen hittils. Så de var på tiden. 

Åh jag älskar att pannbandet går i en båge istället för rakt, sen att lädret är så mjukt och fint redan från start är awsome. 

Sen gick de på 560 kronor, så jag hoppas de sitter lika bra på henne som de är snyggt och dyrt. 

"Black and white"

Ibland skulle jag vilja leva i en svart vit värld. De är vackert, fint och enkelt. 

"Kan himlen bara sluta pissa?"

De är fel väder för att vara hund och hästägare. Jag blir deprimerad även fast de är de perfekta jobbvädret. Iallafall då slipper man ångesten över att alla sitter i solen medan man själv svettas i en varm bil eller i ett varmt hem. 

Men de är tur att jag får jobba med så fina brukare som jag gör. Ett par firade till och med sin bröllopsdag idag, så jag blev bjuden på tårta och fick mig en trevlig pratstund innan jag slutade för dagen. Är inte de ett perfekt avslut så säg. 

Gled även förbi en saknad vän påvägen hem. Så trots vädret och trots att min hjärna har varit på rast hela dagen, så har de i överlag varit en väldigt bra dag. 

Så nu nalkas de sovmorgon imorgon för att sedan briljera på ett kvällspass. Peace. 

"Ledig måndag"

Min första lediga dag på 8 dagar. Åh den kommer att spenderas med att motionera hästarna, städa och röja undan vinterkläderna i lägenheten och självklart ska jag även försöka ta hand om mig själv lite. Men de får bli då allt annat är klart. Men jag skulle verkligen behöva slappna av lite.. Så de är tur de blir lite lugnare på jobbfronten ett tag framöver nu så att jag hinner allt annat som måste göras utan att behöva vara på flera ställen samtidigt. Vilket inte ens går, så jag har ett problem där. 

Jobbar nämligen bara tisdag-fredag och får sedan ta lång helg till nästa tisdag. Totally awsome. Sen att jag får spendera hela lördagen med pontiacen gör allt lite extra bra = lyckorus. 

Peace out.

"Första passet med Inez"

 
 
På midsommarafton efter en förmiddag med jobb, så bestämde jag mig för att fara till Järnäs och köra ett första pass med Inez. Självklart från marken. Join up i all ära, men fyfan vad jobbigt det är när man har dålig kondis och har en envis häst. 
 
Men efter 1,5 h började hon äntligen att söka sig inåt. Strax därefter fick jag henne att följa efter mig. Slutade direkt efter två start och stopp, svettig och nöjd. 
 
Sen är hon är så fruktansvärt lik Sillen i yngre dagar och jag fullkomligt älskar det. 

"Nu är min lilla Inez äntligen hemma"

"Jobbar tills jag knappt vet vilken dag de är längre"

Förra veckan:
Måndag: 15:30 - 22:00
Tisdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: LEDIG 
Torsdag: 13:00 - 21:30 
Fredag: 07:30 - 15:30
Lördag: LEDIG
Söndag: 07:00 - 16:00

Denna vecka:
Måndag: 07:30 - 16:30
Tisdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 13:00 - 21:30
Torsdag: 07:30 - 16:00

Sen får jag ÄNTLIGEN lite ledigt efter fler veckor med knappt några luckor! Jäklar vad jag ska glassa! 
RSS 2.0