"Min helg i lite mindre ord och så"

 
Fick en bra helg där jag inte satt still många minuter. Spenderade fredag kväll med Maria. Jag hade köpt hem en massa gotta så efter en promenad med hundarna så drog vi en fett deluxe. 
 
Vi "såg" även tre filmer. Minns varken hur någon började eller slutade. För vi pratade oss igenom alla, kollade på youtube och skrattade till humorbilder. En bättre fredag med andra ord. 
 
 
Började lördagen med en mysig tur med häst och hund. Det blev både barbacka och bettlöst. Men det gick bra. Han var pigg och framåt men väldigt lyhörd. Så det gick galant.
 
Efter det blev det att fixa sig för middag hos mamma och Johan, för att sedan bege mig till Linn och Olle för inflyttningsfest med sköna människor. Jag har verkligen underbara vänner och jag är så lycklig för det. Speciellt när man fick veta alldeles för mycket den kvällen. 
 
Hur som så ramlade jag in hemma kring fyra snåret. Vaknade upp bakis och jävlig. Med feber som ett plus i kanten. 
 
 
I söndags fyllde pappa 54 år. Det firades med massa tårta och fika hos honom med farmor och farfar. Sen fick han självklart paketen inslaget i ljusrosa med julsnöre fint skärande till. Men han blev nöjd över innehållet så tur var väl det..
 
 
.. och innehållet innehöll en skål och en temugg. Sen har jag då målat dom själv med porslinsfärg. Pappa är nämligen en sådan som blir gladast över genomtänka grejer som man har lagt ner tid på själv. Han är väl ingen som tycker att man ska gå och köpa något bara för att köpa något. 
 
Sen dricker han nämligen te och äter gröt varje morgon. Så han blev glad. Även fast jag inte är konstnärligt lagt. Sen var penseln helt värdelös, så bara att få jämna kanter var ett helvete i sig. 
 
 
Sen avsluta vi hans födelsedag med hästmys, mockning och vattenfyllning. Han som älskar djur lika mycket som mig och som själv har varit engagerad i hästar följde med glädje med. 
 
En bra helg med andra ord. 

"Effektiv och nöjd"

Det är ganska magiskt vad man kan åstakomma när man har bra dagar. Speciellt när man vissa dagar får anstränga sig för att ens ta sig upp ur sängen. 
 
Men idag har jag gjort bort ett prov, tvättat fyra tvättar, städat hela lägenheten och skurat. Jag har även renbäddat sängen och tagit en lång varm dusch, krypt ner i pyjamasen, sätt på suits och ätit plättar. 
 
Det är så skönt att kunna slappna av lite, i en ren lägga, med tända ljus, och äta något som jag anser vara bland det godaste som finns. Sen är det tomt här hemma. Sängen ekar och jag dukar bara för en. 
 
Men vad är det ett par fyrbentingar inte kan styra upp? 

"Mysig tur till gråbo och havet"

 
Började morgonen på bästa sätt med en tur till havet. Sen att få sällskap av Maria och Nova var inte illa pinkat. Så dom fick leka och vi fick prata av oss. 
 
Det är så roligt att se att dom kommer så bra överens. Hera som har lite svårt med andra hundar behöver en hund som Nova vid sin sida. Dom hjälper varandra att balansera upp sina liv kan man säga. Iallafall för Heras del. Kan inte prata för Nova. 
 
Sen att dom kan brottas och springa över varandra, trots att den ena bara väger hälften av vad den andra gör, det är rätt coolt. 
 
Hur som helst så var det roligt med sällskap. Både för mig och Hera. Vi behövde det. 

"You can't hide from life"

Kl: 00.33 och ÄNTLIGEN får jag krypa ned i sängen. 
 
Efter två omgångar i stallet, plugg i tusen timmar, så har jag ÄNTLIGEN skickat in den sista uppgiften för "dagen". Inte för att det var någon panik egentligen. Jag hade 3 dagar till på mig att slutföra skiten. Men nu kan jag slappna av lite. Luta mig tillbaka en stund och slippa känna mig som en stressad höna på hasch. 
 
Sen det här med att plugga 200% istället för 100%.. det har jag nog ingen kommentar på, inte mer än att jag har lust att skjuta skallen av mig 6 av 7 dagar i veckan iallafall..
 
Peace out people.

"Saker och ting har en förmåga att vända på en femöring"

Jag saknar att blogga. Jag behöver blogga. Prata med ingen, skriva till alla. Ventilera av mig. Bara dumpa allting. Hamna i en annan sorts bubbla. Men ändå kan jag inte. Har läst igenom mina arkiv. Jag kunde formulera orden, uttrycka mig, få fram en mening utan att ens behöva skriva den. Så frågan är, kan man bli totalt värdelös på att skriva? Bara sådär, från ingenstans? 
 
För det spelar ingen roll hur länge jag sitter, jag kan varken formulera mina tankar eller känslor. Allt blir som en ända suddig massa. Ett totalt jävla blurr. Samtidigt som jag inte känner någonting alls och allt på samma gång. 
 
Logiken är som bortblåst. Fattar ingenting och vill inte förstå det. Samtidigt som jag vill ha svar på alla tankar jag har, som jag varken tänker eller funderar på. Så, det är väl bara att lägga in sig på psyket kanske. 
 
Skjut mäh. 
RSS 2.0