"Min helg i lite mindre ord och så"

 
Fick en bra helg där jag inte satt still många minuter. Spenderade fredag kväll med Maria. Jag hade köpt hem en massa gotta så efter en promenad med hundarna så drog vi en fett deluxe. 
 
Vi "såg" även tre filmer. Minns varken hur någon började eller slutade. För vi pratade oss igenom alla, kollade på youtube och skrattade till humorbilder. En bättre fredag med andra ord. 
 
 
Började lördagen med en mysig tur med häst och hund. Det blev både barbacka och bettlöst. Men det gick bra. Han var pigg och framåt men väldigt lyhörd. Så det gick galant.
 
Efter det blev det att fixa sig för middag hos mamma och Johan, för att sedan bege mig till Linn och Olle för inflyttningsfest med sköna människor. Jag har verkligen underbara vänner och jag är så lycklig för det. Speciellt när man fick veta alldeles för mycket den kvällen. 
 
Hur som så ramlade jag in hemma kring fyra snåret. Vaknade upp bakis och jävlig. Med feber som ett plus i kanten. 
 
 
I söndags fyllde pappa 54 år. Det firades med massa tårta och fika hos honom med farmor och farfar. Sen fick han självklart paketen inslaget i ljusrosa med julsnöre fint skärande till. Men han blev nöjd över innehållet så tur var väl det..
 
 
.. och innehållet innehöll en skål och en temugg. Sen har jag då målat dom själv med porslinsfärg. Pappa är nämligen en sådan som blir gladast över genomtänka grejer som man har lagt ner tid på själv. Han är väl ingen som tycker att man ska gå och köpa något bara för att köpa något. 
 
Sen dricker han nämligen te och äter gröt varje morgon. Så han blev glad. Även fast jag inte är konstnärligt lagt. Sen var penseln helt värdelös, så bara att få jämna kanter var ett helvete i sig. 
 
 
Sen avsluta vi hans födelsedag med hästmys, mockning och vattenfyllning. Han som älskar djur lika mycket som mig och som själv har varit engagerad i hästar följde med glädje med. 
 
En bra helg med andra ord. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0