"Man skulle kunna tro att vissa inte gör något annat än att spy skit"

På slutet har det varit en jävla massa varför... - varför hit och varför dit. Folk som har dumförklarat mig och påpekat saker dom anser är rätt. Antytt och tagit för givet. 
 
Men saken är den att jag aldrig har varit bra på att följa normer, eller följa samhället i överlag. Jag är inte duktig på att hålla med när jag tycker tvärtom, jag suger på att hålla käften när jag bör, jag följer aldrig strömmar och jag håller sällan inne med känslor. 
 
Så det är tur är att jag med åren har skapat mig en riktig idiot tollerans. Mycket rinner av mig, som om jag vore en gås. Sen utnyttjar jag mycket till att få saker och ting gjorda. Som en slags trigger. Men det finns gränser. När folk lägger sig i saker dom inte har ett piss med att göra, anser saker om grejer dom inte kan ett piss/skit/dugg om, eller när folk ger sig på individer som jag bryr mig om och älskar... ja då ni, då är tolleransen inte lika hög längre. 
 
Sen må jag ha ett trassligt liv, vara missförstådd, komplicerad och dittan samt dattan. Men jag sköter mitt, skiter i andras och mår nog bättre än dom flesta individer som inte har något annat för sig än att skvallra, söka drama och agera ett nyhetsflöde med ben och stor käft. För jag tycker faktiskt synd om er, att ni inte har något viktigare i livet att lägga energin på. Att era liv är så ointressanta, så att prata om andras liv är roligare än att leva era egna. 
 
Och klämde jag någon på tårna så ber jag inte om ursäkt. Bara för att klargöra det. Peace out och get a life ♥. 
RSS 2.0