"han var den som fattades"


Här har vi honom. Pusselbiten som fattades i mitt pussel. 

Han som ger alla djuren lika mycket kärlek. Han som varje dag kramar om Hera och berättar vilken fin tjej hon är. Han som varje dag bär runt på alla katter, vare sig dom vill det eller inte. Han som inte har någonting emot att vi krigar om sängplatserna med fyra andra. Eller att man ibland kan råka hitta ett hårstrå i maten. 

Han som har gjort våran udda och knäppa lilla familj komplett. Åh vi älskar honom. Allihopa. Med hela våra hjärtan. 

"jag har nog köpt världens sötaste BH"


Var chaufför åt Malin idag. Hennes katt Melwin skulle bli avtattad sina bollar nämligen. Så medan han låg under kniven passade vi på att äta frulle på biltema, söka hårring på avion och så vidare. Någon hårring hittade jag inte. Men jag fyndade världens sötaste BH och jag äger ingen vit sen förut, även fast jag har behövt en i flera år.. - men saken är den att alla vita BHar som jag har provat har varit så förbannat fula. 

Sen är det inte så lätt att hitta sköna, snygga och prisvärda BHar med midjeomkrets i 60 - 65. Så nu när jag väl gjorde det så tvekade jag inte en sekund. Den kostade 179 kronor orginalpris, men sen var det även -25% på alla underkläder i butiken. Vilket gjorde det hela ännu bättre. 

Sen till en annan sak, igår bytte ju männen i mitt liv till sommardäck på ådi, bara för att det skulle bli snöstorm idag. Så vi fick ligga i 60 hela vägen hem. Åh för att ta mig till jobbet någorlunda säkert imorgon är det bara till att byta däck igen. Kul. 

Så kort sagt. Ni som vill ha fina dagar då Ni är lediga, va aldrig ledig samtidigt som mig - för jag har bara pissväder på mina lediga dagar. Utan att överdriva. Och det suger. 

"En bättre söndag"


Startade dagen med en rejäl sovmorgon innan vi först träffade pappa, för att även svänga förbi mamma och Johan innan vi tog oss till Järnäs. Där jag motionerade Sillen medan Filip kollade över elen i stallet med Irja. 


Åh när vi lix var kring nordmaling och yrade så passade vi på att äta skinkpiroger. För att sedan fara hem till pappa igen. Där jag och Hera kastade pinnar på gården medan Filip och pappa bytte till sommardäck på min bil. 

Väl hemma igen mös jag ned mig i soffan med flickan under jorden och svartvinbärste. En kriminalbok som iallafall får mig att tappa tiden. Speciellt med tanke på att jag läste ett kapitel klockan fyra i natt. 

"Ett, två och tre, mitt huvud är på sned"

 
 
Idag blev det klart att jag får en helt ny samsung galaxy S6. Då min gamla är fuktskadad och inte går att rädda. Så tacka fan för försäkringen som jag NÄSTAN var för snål för att ta. Men jag har aldrig varit så nöjd över en försäkring någonsin. En helt ny mobil, utan några konstigheter, tackar. Kommer kunna hämta ut den nya imorgon eller på fredag. SOM JAG HAR LÄNGTAT. Har känt mig helt handikappad utan den. 
 
Sen till en annan grej - jag är 23 år och jag flyttade hemifrån för 4 år sedan. Sen finns det vissa personer som uppenbarligen inte har förstått det än. Men det kanske är för att dom själva är 12 år i hjärnan. VÄX UPP.
 
God natt. Nu ska denna irriterade jänta lägga sig ned och räkna lamm. 

"Tog mig en liten nostalgitripp"

"Bra dagar är viktiga dagar"


Dom senaste dagarna har varit bra. Har inte ens haft genrell ångest.

Var ledig både onsdag och torsdag. Spenderade båda dagarna med frugan. Även Adam var med på ett litet hörn både dagarna. Det blev grillat i hagel och snöstorm. BVC med lilla Wilma. Långpromenad och hockey med ostbricka. Osv osv. 

Sen kom Filip hem torsdag natt. En dag tidigare än det var tänkt. Så underbart. Så vi var uppe större delen av natten innan vi lyckades somna. Sen skulle jag fara och jobba kl 13. Så det blev lite slitet sådär. 

Fick även för mig att köpa med mig en massa gotta för 160 kr för att ha myskväll då jag väl slutade vid 21.30. Men hjärtat somnade med huvudet i mitt knä redan efter 40 minuter. Haha.

Nu blir det att fortsatta kriga igenom helgens jobb och hoppas på att ångesten är borta för en lång tid framöver. 

"när man känner sig som en liten pissmyra"

Känner mig helt död. Åh det går ut över den människa jag älskar allra mest. Lägger ner all energi jag har på jobbet, kommer hem helt utmattad i både kropp och knopp. Den lilla energin som finns kvar vill jag bara använda till att mysa ner mig hos Han med stort H. 

Men han är inte här, utan vi har varit ifrån varandra i 3 veckor. ÅH telefonen är inte min bästa vän när jag är utmattad. Jag vill bara vara tyst, säga något litet ibland, kyssa honom, krypa ned i hans famn, somna en stund och vakna upp bredvid han. Men det har inte gått. Så det är ett under att jag inte har skrämt iväg honom. 

Hur som helst så var ångesten total i natt, efter att jag hade varit irriterad på kvällen i telefonen, medan Filip bara försökte diskutera våran semester i sommar.

Vår semester, som kommer vara så välbehövlig och viktig. Och i natt så längtade jag mer än någonsin.

"When I'm gone"

 
Inte sjungt på flera månader. Men jag tog tummen ur ikväll. Dock är detta ett gammalt klipp. Men fy i fan vad roligt det är. Önskar jag hade råd och tid att gå till en sångpedagog. Det skulle vara guld. Sen att bli frisk och kunna andas genom näsan hade också varit något. 

"Min lördag kväll och natt"

 
Mötte upp mina två favorit bönor igår. Som dessutom klär sig i varandras ansikten. Haha. 
 
 
Åh sådär glad vad frugan över att se mig. Och jag var såklart lika glad över att se henne. Min fina soulmate vän. 
 
 
Sen har vi detta fabulous par. Två godingar som jag också tycker väldigt mycket om. 
 
 
Men jag och Sebbe passar inte riktigt i varandras ansikten dock. Men vi är stiliga ändå. 
 
 
Är har vi ännu ett skräckexempel på mig och frun. Bara övre delen av våra ansikten byttes, haha. Man skulle kunna tro att det är halloween. 
 
 
Åh när jag kom hem där mitt i natten så kokade jag mig lite nudlar, slängde mig ner i sängen och startade lite serier med Judas. 
 
Utöver det hade jag riktigt roligt. Utöver att jag spydde som en gris på natten och att jag har ett galet stort blåmärke på ryggen idag. 

"9 månader - 275 dagar - 6600 timmar - 23 75 000 sekunder"

 
Som rubriken lyder så är det 9 månader, eller 275 dagar, eller 23 75 000 sekunder sedan jag slog ihop mig med den här människan på riktigt. Eller 6600 timmar om det känns roligare att säga. 
 
Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Det känns som igår jag såg den här personen ordentligt för första gången och tänkte - "personen som fångar hans hjärta är lyckligt lottad". Och fyra dagar senare fick jag höra - "jag har aldrig känts såhär förut". 
 
Sanningen var/är att jag hade aldrig känt sådär förut jag heller. Så där stod vi, efter fyra dagar och insåg att det var vi. Trots den korta tiden så var det bara så. Vi två. Helt oplanerat och oväntat. 
 
Ingen trodde på det, eller förstod hur jag kunde inleda ett distansförhållande med en kille jag endast hade känt i 4 dagar. Förutom frugan då. Men till sak, jag förstod dom. Till 110 %. För jag har dömt ut människor av precis samma anledning. 
 
Hur som helst, till alla som inte trodde på oss. Här är vi. Starkare än någonsin och starkare kommer vi att bli. För det är vi två. Så enkelt är det. Och jag har aldrig någonsin behövt tveka på det. 
 
Filip - min sambo, min bästa vän, min partner, min bättre hälft, min klippa, min framtid, min trygghet, min stora kärlek. 
 
 

"the story of my life""Mymlan bjuder på te"


Avnjuter lite svartvinbärste och honung med Mymlan medan mumindalen rullar på TVn. Utöver det startade jag morgonen i stallet. Åh hade jag inte blivit så galet hungrig så hade jag nog fortfarande varit kvar där. 

Håller på att samla ihop all utrustning jag inte använder, för att kunna lägga ut det på försäljning nämligen. Har man en häst behöver man inte 4 sadelgjordar, 30 fleecetäcken och 20 grimmor tydligen. Man hinner inte använda allting nämligen.

Har även fått prata en timme med mitt hjärta i telefonen. ÅH jag saknar honom så sjukt mycket. Känner mig halv utan honom..

"Hade rena julafton i brevlådan igår"

Två nagellack i gel effect, men som inte behöver strålningen från en UV lampa. I färgerna pretty nude 20 och pink puppet 14.
 
En top coat i gel effect och just framtagen för dom nagellacken. Ett top och grund för alla nagellack. Sen har vi en ny framtagen primer. Som ska förbättra nagellackets livslängd på nageln, upp till hela 2 veckor på ett basiclack stod det - dock upp till bevis. 
 
Åh självklart har jag redan testat ett av gellacken. Det blev den i nude. Lätt att applicera och bra pigment. Så det ska verkligen bli intressant att se hur länge det håller. Torka fort gjorde det också. 
 
Jag har iallafall höga förväntningar och jag hoppas att jag inte ska behöva bli besviken. Skulle vara så skönt att inte behöva underhålla naglarna precis lika ofta som förut. Jag hatar nämligen när det börjar lossna och blir färgsläpp. 
 
Jaja. Det återstår att se. 

"Tidig morgon och sen natt"


Tidig morgon och sen kväll. Det är min lördag uppenbarligen. Jobbade från 07 - 15.30 och stannade sedan på middag hos pappa. Såg på vem vill bli miljonär och agerade som en einstein. Hade lätt kammat hem kosingen. 

Somnade en stund vid tio och nu är jag "piggelin". Eller ah, känner mig som en hjärndöd. Men hjärnan går i högvarv och jag försöker lugna ned den med lite ben&jerry och kissemys. Så har jag tur kanske jag lyckas somna innan 04 iallafall. 

Har även fabrikåterställt telefonen idag. Trots det och ett nytt simkort så kan jag fortfarande varken ringa eller ta emot samtal på skiten. Så det är bara att återvända till Telia igen och skicka iväg den på lagning. Vilket jag försökte med redan igår, men dom trodde att det satt i simkortet och skickade iväg mig med ett nytt bara. Jag säger då det.... TEKNIK.... vilken pärs.

Nae. Det är bara att ladda upp för ett kvällspass imorgon och hoppas på att jag hinner sova innan dess. 

"Feta cravings"


Jag är nickelallergisk och har därför aldrig örhängen eller halsband näst intill. För det kliar och jag får utslag. Har bara ett halsband som jag kan bära (inte riktigt i min stil) och absolut inga örhängen. 

Hur som. Nu när jag nattsurfade i natt på allt och ingenting så hittade jag det här infinity halsbandet. Som man får specialdesigna med namn. Åh man kan beställa med två namn eller ett. Och jag vill ha ett halsband med ett, nere till höger som på bilden. Med Filip såklart. 

Så fint. Sen är jag en sådan där att jag köper aldrig något så länge jag inte vet att jag verkligen vill ha det, då jag är ganska "snål" när de kommer till att unna mig själv. För jag får alltid skuldkänslor och ångest efteråt. 

Men nu har jag fått feta cravings och det är inte så ofta jag har det ifall det inte handlar om mat och fordon. Haha. Så ett sådant ska jag beställa i framtiden. Sen kommer de få sitta på jämt, även om det innebär att jag måste lära mig att kunna sova i halsband. 

"Mumindalen och noll motivation"

 

Jorå. Jag lever. Men det har väl varit lite hackigt just den här veckan. Jag saknar Filip och det är mycket annat i huvudet. Så jag har jobbat, umgåtts med Sanne lite och inte gjort ett skit i övrigt. 

Idag har det varit extra slött då motivationen har varit noll. Så jag har legat i sängen hela dagen. Men tog mig ut vid 16 tiden. Mockade ut 6 skottkärror med blöt gödsel från hagen. Men efter det sa min rygg upp sig och jag beställde hem pizza, köpte ostkrokar och cola istället. 

Typ det enda som är lockande en ångestdag som denna. Det värsta av allting idag är att jag missade så mycket roligt ikväll bara för att huvudet inte ville hänga med. 

Jaja. Kan inte sova och ser på mumintrollet istället. Åh Lilla my levererar som vanligt och jag vill också bo i mumindalen.

RSS 2.0