"jag har nog köpt världens sötaste BH"


Var chaufför åt Malin idag. Hennes katt Melwin skulle bli avtattad sina bollar nämligen. Så medan han låg under kniven passade vi på att äta frulle på biltema, söka hårring på avion och så vidare. Någon hårring hittade jag inte. Men jag fyndade världens sötaste BH och jag äger ingen vit sen förut, även fast jag har behövt en i flera år.. - men saken är den att alla vita BHar som jag har provat har varit så förbannat fula. 

Sen är det inte så lätt att hitta sköna, snygga och prisvärda BHar med midjeomkrets i 60 - 65. Så nu när jag väl gjorde det så tvekade jag inte en sekund. Den kostade 179 kronor orginalpris, men sen var det även -25% på alla underkläder i butiken. Vilket gjorde det hela ännu bättre. 

Sen till en annan sak, igår bytte ju männen i mitt liv till sommardäck på ådi, bara för att det skulle bli snöstorm idag. Så vi fick ligga i 60 hela vägen hem. Åh för att ta mig till jobbet någorlunda säkert imorgon är det bara till att byta däck igen. Kul. 

Så kort sagt. Ni som vill ha fina dagar då Ni är lediga, va aldrig ledig samtidigt som mig - för jag har bara pissväder på mina lediga dagar. Utan att överdriva. Och det suger. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0