"Då tar vi en sista tur i 2015"

》Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? 
- Jag var åskådare och stöd på frugans förlossning. Vilket innebär att jag såg ett nytt litet liv komma till världen, från en annan kvinnas vagina. Det vill jag lova att det har aldrig någonsin hänt förut. Och lär aldrig någonsin hända igen. Men snacka om en häftig upplevelse. Sen att jag dessutom fick äran att klippa navelsträngen och klä på den nyfödda babyn hennes första kläder, det har aldrig hänt förut det heller. Älskade frugan och älskade Wilma. 》Höll du några av dina nyårslöften? 
- Mitt löfte om att bara äta godis och dricka coca cola på helgerna? Hahaha nae. Det är väl ungefär femte året i rad nu som jag misslyckades med det löftet.. 


》Vilket eller vilka datum kommer du att minnas ifrån 2015? 
- Jag kommer aldrig att glömma natten från 9 till 10 Juli. Det är mitt och Filips datum ♡. Sen kommer jag självklart aldrig att glömma Wilmas födelsedag heller, 22/10 ♡. 


》Har du varit sjuk eller skadat dig under 2015?
- Helt frisk kommer jag aldrig att bli. Åh skadat mig har jag också gjort. Jag är trots allt som en vandrande naturkatastrof. Och i år har jag fått en del nya ärr på kroppen. Det största är från i somras då jag drog en vurpa med cykeln och slog upp knänet. Det var en blandning med att Hera drog och att jag samtidigt fastnade med väskan i sadeln. Det slutade med en natt på akuten efter att jag hade haltat omkring tillräckligt länge på firmafesten.


》Ditt bästa köp i år? 
- Helt klart min samsung galaxy s6. Dock hann jag bara ha den i 6 veckor, sen låg den kvar i en vattenpöl i stallet efter utsläpp av hästarna en morgon, medan jag själv for och jobbade en hel dag... sedan dess har den agerat lite speciellt vid alldeles för många tillfällen. 


》Vad spenderade du mest pengar på?
-  Ja alltså.. utöver måsten som hyra, bensin och djuren, så spenderade jag alldeles förmycket pengar på mat. Skräpmat. Så en tyst minut för alla stålar som försvann ner i magen och aldrig återfanns igen.. 


》Gjorde någonting dig riktigt glad? 
- Massor. I år fick jag ett jobb jag trivs på. Jag träffade Filip. Jag blev gudmor. Jag fick bevittna två fina vänner gifta sig. Djuren höll sig friska och skadefria. Osv osv. Vad mer kan man begära. 


》Vilka låtar kommer du att minnas ifrån 2015? 
- Du swipa höger och shots and squats. 


》Var du ledsnare eller gladare i år i jämnförelse med tidigare år? 
- Jag hade en dålig start på året. Men sen kastade jag ut lite skit och världen blev en mycket vackrare plats att leva på. Så gladare. Absolut. Speciellt efter att jag träffade mitt hjärta. 


》 Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre? 
- Mer fritid. Mindre idioter. Bättre hälsa. Bättre sommarväder och bättre skoterföre. 


》 Har du några planer för 2016?
- Skapa ett liv med Filip. Ta hand om mina nära och kära. Umgås mer med mina vänner istället för att alltid jobba arslet av mig på ett eller annat vis. Kort sagt, släppa efter på alla måsten och njuta mer av livet. För jag har bara ett. 


》Hände det någonting som du gärna hade hoppat över 2015? 
- Faktiskt. Jag har aldrig någonsin varit påväg att krocka med något vilt i en hastighet över 50 km/h. I år, inom loppet på en vecka, så höll jag på att krocka med tre älgar. Det var på fitthåret båda gångerna. Första gången var på wheels, påväg hem mitt i natten i dimman, med pontiacen. Vi var fullsatt i bilen och Sanne var höggravid. Inga bälten.

Tillslut hör jag Alex utbrista att de var här någonstans Erik hade berättat att de fanns två älgar på fel sida om stängslet. I samma veva ser jag två skuggor i dimman, ställer mig stenhårt på bromsen och ser kort därefter två bakben ovanför huven. Det var så satans nära jävla ögat att vi skulle plocka den satans jäveln. Åh den var inte ensam. Den hade även en vän där i helvetet. (Ursäkta språket) Jag var helt ärligt påväg att både spy och skita ut hjärtat på samma gång. 

Dom blev ungefär lika rädda. Så den ena älgen sprang med huvudet rakt igenom stängslet. Medan den andra försökte hoppa över och voltade till andra sidan. Men dom klarade sig. 

Exakt 7 dagar senare påväg hem från jobbet en kväll, så höll jag på att plocka den tredje. På ungefär samma ställe. Den hoppade mitt framför bilen i 120 km/h den satan. Så den höll på att plocka högra framlyktan med kläven i förbi farten. 


》En resa du inte glömmer? 
- Jag kommer aldrig att glömma min och frugans spontanare till Karlstad (skoghall). Utan pengar och med en dag till godo. Vi tog bara vårat pick och pack, tryckte in det i skuffen och började köra klockan 4 på morgonen. Från det ena till det andra. Det var en underbar semester med mina fyra hjärtan - Filip, frugan, Hera och Wilma som just då låg och göttade sig i frugans mage. 


》Vad blir dina löften 2016? 
- Ja de här med att äta nyttigt går ju alltid åt helvete. Så i år tänkte jag på ett löfte om att ta trapporna istället för hissen på jobbet. Då kan jag fortsätta äta och ändå jämna ut de lite. 


》Tror du att 2016 blir bättre en 2015?
- Självklart. Hell yeah. Abso-fucking-lutely. Självfallet. Klart som fan. JA DET BLIR DET. Hur vet jag det? För jag är snart sambo med världens finaste älskade människa. Har världens mest omtänksamma familj. Jag har en underbar fru. Världens mest älskvärda guddotter. Ett underbart jobb. Världens finaste djur. Osv osv. Så länge alla får vara friska och hela så kan det nog inte bli någonting annat en fantastisk. 

Så välkommen tvåtusensexton. 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0