"Svar på en fråga"


Hallå där. Njae, det har tyvärr inte blivit bättre. Iallafall inte för mig. Mina föräldrar har haft katter i hela mitt liv. Och jag skaffade egen direkt efter att jag hade flyttat hemifrån. 

Första gången jag tog allergitester, mot bland annat katt, så var jag 15 år. Åh då kollad jag pga att jag alltid var sjuk, trött, allmänt dålig och hade svårt att andas. Men jag hade ingen allergi mot någonting överhuvudtaget då. 

Men då jag fortfarande alltid är sjuk, trött, allmänt dålig och fortfarande har andningssvårigheter, så tog jag nya allergitester nu i höstas och då visade testet mot katt positivt. 

Så hur jag påverkas av mina katter är svårt att veta egentligen, då jag var dålig redan innan jag blev allergisk. Det enda som jag vet helt säkert är att mina luftvägar öppnar upp sig då jag befinner mig på ett ställe som är utan katter en längre tid (ett par dagar). 

Sen ifall du vill ha en katt, men inte vill skaffa en naken, så köp en sibirisk. Dom ska vara allergivänliga nämligen. Sen om de stämmer är jag inte helt 100 på. 

Men jag hoppas det här var till någon hjälp. Ta hand om dig. Kram. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0