"Jag är så fruktansvärt utmattad"

 
Den här veckan som har varit gillade jag inte. För mycket dåliga nyheter, för mycket slit med tråkigheter. Som tur är de en ny vecka och nya möjligheter. 
 
Och det här är sista veckan innan tre veckors välförtjänt semester. 
 
Åh grejen är att jag har så mycket att skriva. Men motivationen är kass och det här inlägget kommer bara på grund av klagomål om min inaktivitet här. 
 
Så jag återkommer. Tills dess får ni glo på den svettiga bilden av mig efter gårdagens löppass.. 

"Babushkadockor"

Här har vi Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley och Peter Criss i babushkadockor. 
 
Hur grym är den inte? Yvonne, (mammas kusin) är retro fantast. Hon har en hel ladugård som loppis. Så där har jag fyndat en del då vi har varit här. Iallafall, vår väg mot Stockholm tog en övernattningspaus här i Kaggbol (Uppsala). Där mammas kusin med familj bor - världens bästa Wahlbeck. 
 
Hur som, men dom här ryska dockorna har stått inne i deras hus, ej till salu. Men igår när jag åter igen sa, som jag har sagt så många gånger förut - "ifall du ska sälja den i framtiden så vill jag köpa den". 
 
Under middagen säger Yvonne tillslut, ifall du hittar dalahästen i den här bilden så får du KISS. 
 
And guess what? I DID!!! Så efter många år så är den min. Lyckan var magisk. Dom som känner mig vet varför ♡. 

"där kommer jag att vara"


Åh fy fan vad jag är lyrisk. Jag hann aldrig se Freddie Mercury. Men Ozzy hinner jag i varje fall se. Så länge han överlever 9 dagar till. Sen är han den enda medlemmen som är orginal i black sabbath nu. Men ändå, att få höra black sabbaths låtar live med Ozzy i täten is to die for. 

Har drömt om att få se och höra honom 15 år nu och - ÄNTLIGEN! Woho. 

Sen ska det bli så jävla grymt att höra volbeat. 
RSS 2.0