"3 för 2 och mysig helg"

Dålig bild, men kom hem med dessa 3 i går. Endast 198 kronor och dom var så förbannat sköna. Känns bra att ha lite somrigare skor hemma som passar till typ allt - så länge man inte ska på bal. Sen måste mina fötter ha krympt eller så har dom gjort skorna större. För alla skor jag provade blev för stora i 37.. så jag var tvungen att köpa i 36. Haha. 

Utöver det hade jag en mysig helg i helgen trots jobb. Vi spenderade lördag kvällen med Maria och Anton. Dom bjöd på tacos och glass bland annat. Spelade lite gitarr hero gjorde vi också. Vi hann bara vara där ett par timmar innan vi var tvugna att fara hem. Men det var trevligt så länge det varade. Hade lovat att skjutsa hem Jocke och Peder till sörmjöle också. Men innan jag fick ut dom till bilen så var det allsång hemma hos mamma och Johan. Tog mig inte i säng fören 01.15 och somnade väl inte fören vid 02 tiden. 

Så trött i hela kroppen for jag till jobbet 06.30 på söndagen. För att sluta 13. Men Karin fyllde 80 år i går så jag blev kvar där till 16 tiden för firande och tårtfix med mera. Världens bästa Karin. Det var kul att se henne uppklädd och runt folk hon älskar. 

Så ja, det blev en mysig helg trots jobb. Nu går jag bara och är nervös vad nästa steg blir för min älskade Sillhink. Ska ringa veterinären imorgon för uppföljning. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0