"jag som bara skulle köpa lite kattsand"


Skulle bara gå in och köpa kattsand på granngården i onsdags. Tro på fan att det även var/är en gigantisk rea på häst avdelningen. Tänkte att jag kunde kika lite iallafall och se ifall det även var rea på lite grejer som jag har suktat efter. 

Så utöver kattsanden kommer jag även ut med grejer som skulle ha kostat 1200 kronor tillsammans egentligen. Ridbyxor för 800 kronor som det var 70% på. Grimma och grimskaft för 200 kronor som det var 50% på. Sen sporrar för 200 kronor som även dom hade en 50% lapp på sig. Sporrarna har jag väl inte suktat efter, men ska man rida dressyr på Dunken på banan så behövs dom.  

Hur som, istället för 1200 kronor så betalade jag bara 440 för grejer som jag har dreglat över ett tag. Sen är det även en väst där inne som är to die for. Men den blir inte på rea fören framöver tydligen. Ska även hålla utkik efter nya ridskor då mina håller på att ramla sönder.

Så jag har kommit fram till att jag lär gå back i sommar, för att jobba bredvid granngården lär uppenbarligen inte löna sig. Jaja.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0