"Dag 5 - mina största misstag"


1. Ett misstag jag gjorde igår kväll när jag vaknade upp på soffan efter att ha tryckt i mig marabou, var att tro att jag hade missat en bit innan jag tuppade av. Så jag slängde in den där lilla bruna biten som låg på pappret när jag öppnade upp ögonen igen. MEN, såklart blev besvikelsen enorm och något bitter. För det var givetvis inte någon missad choklad som låg där, utan det var Filips begagnade prilla.. Men jag får väl säga som Sune sa i Sunes sommar - "Mmm, vad gott". 

2. Utöver de har jag dejtat svin. Inte lyssnat på mig själv eller min kropp. Lagt ner min själ i folk som inte har förtjänat det. Bestigit berg och korsat hav för människor som senare inte ens har hoppat över en stubbe för mig. 

3. Men mitt absolut största misstag var att inte lyssna på min kropp och min själ. Tanken kommer alltid gnaga i mig, om de hade varit annorlunda idag, ifall jag hade fått hjälp 7 år tidigare. Hade jag sluppit medicin resten av mitt liv? Hade jag sluppit generell ångest över små obetydliga saker? Hade jag kunnat stå i en affär med mycket folk utan att få panik? Frågorna är många. Men jag har inget svar. Men det är mitt största misstag. Men samtidigt var de inte så lätt att få hjälp över något när man ingenting sa och ingenting förstod.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0