"Dag 7 - 20 saker alla kanske inte vet om mig"


1. 
Jag har bröt min mitten tå på vänster fot 2008. Så den är "ihoptryckt" och knotig numera. Så pass att den sticker upp ovanför resterande tår. Allt det, pga att jag är så jävla klantig och snubblade över en trunk. Men det läkte fint, tills jag "bröt" den på nytt genom att kliva igenom ett sunkhål i skogen med foppatoffler några veckor efteråt innan den var färdigläkt... 

2. Jag har tagit körkortet två gånger. För jag tappade mitt första i fortkörning. 

3. Jag tycker att de är jätte jobbigt när folk dyker upp oanmälda. Jag tycker även att de är jobbigt när folk säger "jag kikar förbi dig idag" - sen får man inte veta vilken tidpunkt. Utan istället ska man sitta på helspänn och vänta. 

4. Jag blir åksjuk av karuseller men åker ändå ifall någon taggar mig. 

5. Jag älskar kriminalserier/filmer. 

6. Jag har aldrig någonsin rökt och jag kommer aldrig att göra det. Bara lukten får mig att vilja spy. 

7. Jag har haft samma mobilnummer i 11 år.

8. Första gången jag körde bil var jag 13 år. 

9. Jag har inte varit full sen 6 juli 2015. Men jag har tagit 2-3 öl under tre tillfällen sen den tiden. Thats it. Har inga problem med att ha roligt utan alkohol.

10. Jag kan inte sova med smycken på. He gå bah int. 

11. Jag har haft en höna som sällskapsdjur. Hon hette gullefjun och var världens kelgris.

12. När jag väl har fått för mig något, så ska det gärna hända på en gång. Tex - har jag fått för mig att min hårfärg inte duger och måste fixas, då ska de hända pronto. Helst dagen innan skulle det ha varit gjort. Det gör att jag kan bli något impulsiv.

13. Jag fick blindtarmsinflammation när jag var 13 år och blev bara skinn och ben under tiden. 

14. Jag har ett V-format ärr i pannan efter att ha ramlat ner ifrån ett träd som mindre. 

15. Jag jobbar med att hjälpa äldre människor och jag trivs oerhört bra med det. Det finns många pensionerade guldklimpar som förgyllar mina arbetsdagar om jag säger så. 

16. Jag väjer för alla djur på vägen. Även paddor.. Filip är inte jätte imponerad. 

17. Jag har inget till övers för folk som vänder kappan efter vinden och som umgås med folk dom senare snackar dynga om. 

18. Jag har hål i öronen men bär aldrig örhängen. Trycker endast igenom hålen någon gång ibland för att dom inte ska växa igen. 

19. Jag har haft fyra marsvin. En av dom dog en vinter när vi bodde på 27an. Åh jag skulle absolut begrava den lilla stackaren när det blev varmare ute. Så mamma la henne i en skokartong i frysen uppe på vinden. Sen flyttade vi, men det gjorde inte Trixie. Hon blev kvar där i frysen.. 

20. Jag och Filip har snart varit tillsammans i 9 månader och jag känner mig fortfarande nykär och även sådär löjligt pirrig i kroppen då jag inser att han är min.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0