"Lite ledighet är bra för kropp och knopp"


Klockan 14.05 igår hade jag redan hunnit ≡ 
 
• motionera häst och hund
• mockat hagen
• städat lägenheten 
• tvättat
• intensiv tonat håret 
• dammsugat trapphuset
 
Och lite annat smått och gott. Sen gick min hjärna på högvarv. Mest för att det är så oerhört sjukt. Jag var nämligen ledig i förrgår också, men fick inte ett jävla skvatt gjort den dagen. Och med inte ett skvatt, så menar jag verkligen > inte ett skvatt. 
 
Medan jag igår hann med allt det där på bara förmiddagen. För att sedan mysa några timmar med fika och seriegluttning innan de bar iväg mot mamma och Johan. Där det blev oxfile och hasselbackspotatis till middag, med - dom, syrran, Peder och Jocke (Filip och jag). 

Där vi även blev kvar till halv ett på natten. Efter sällskapsspel och en nostalgitripp bland videos och bilder. 

Och för mig är de sjukt > hur jag första lediga dagen är så psykiskt och fysiskt utmattad, att kliva upp ifrån sängen bara för att äta frukost känns som mission impossible. För att dagen efter arbeta som en understimulerad ninja på hash. 

Det är sjukt och det är jobbigt, att dagarna kan vara så jävla olika. Det är nästan så att jag skulle vilja anklaga delar av min egna hjärnan till att vara schizofren. 

Jaja. När jag är 85 så kanske jag har listat ut alla mina defekter och har lärt mig att hantera dom. Lagomt till demensen. Då största problemet lär vara att sätta skorna på rätt fot och inse att plastblommorna inte behöver vattnas. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0