" you may see me struggle, but you will never see me quit"


Mår inget vidare. Varken psykiskt eller fysiskt. Jag har en skadad häst, trasig fot och ett ångestfyllt inre. Sen att min hals är som en taggtråd är som grädde på moset. Det värsta av allt är att jag inte kan göra någonting åt det. 

Jag känner mig bara liten, otillräcklig och allmänt trasig. Som att jag har tappat delar av mig själv, typ. 

Jaja. Det är bara att fortsätta kriga. Men självklart är det svårt att hantera den ångest det var så länge sedan man hade. För den generella ångesten har jag koll på, för den är som alltid där på något vis, i alla val jag gör. Men panikångesten är inte alls lika inbodd i mig längre, och det gör det hela svårare. 

"världens bästa pojkvän"Har haft cravings efter dessa ridtights sen dom kom ut på marknaden. Nu har Filip sagt att jag ska köpa dom, från han till mig. 

Måste bara vänta på att min storlek kommer ut i lager igen. 

Men jag menar, vem vill ha en blombukett när man kan få dessa?! - inte jag i allafall. Hehe. 

Materiell lycka och mänsklig förälskelse.

"1, 2, 3, 4, 5, 6.."

Insomnian är och hälsar på igen. Stundtals. Sen kan jag somna som en stock, för att sedan vakna upp två timmar senare igen och ligga vaken och stirra upp i taket.. irriterande deluxe! 

Trodde jag skulle sova hur skönt som helst efter gårdagens fyra timmars tur med Irja. Hon snodde Sillen så det blev fyra timmar på Dunken för mig till och med. Åh han drog lite bocksprång och var allmänt framåt. Så jag fick koncentrera mig en hel del i mellan åt. Men lix förbannat låg jag och stirrade upp i taket 04.30 i natt. Jaja. 

Fyra dagar med jobb och sen är jag ledig en vecka. Ska följa med hjärtat till Karlstad bland annat. 200an ska till Umeå. Så dit rullar vi på onsdag kväll. Dagarna innan lär bli häst och hund relaterade. 

"Har spenderat min lediga dag med fyrbenta"Ledig och det innebar stalldag för min del. Började med min knatte. Som efter ett lite svettigare pass kastade in handduken. Men han skötte sig galant. Det var bara ett hål som ställde till det för oss.. ett hål som fick oss att gå omkull. Men lika fort var vi på benen igen. Ingen skada skedd och det var en lite värre snubbling bara. Hera fick även äran att jaga alla möjliga klövdjur, så hon var nöjd. Efter att jag hade tagit hand om min egna så hjälpte jag även Irja att motionera Dunken. Som även han skötte sig galant. Mötte lite rådjur gjorde vi också. Så jag satt och njöt av utsikten genom hans öron ett par minuter. Så tittar ni noga så ser ni en lite parvel bakom träden där. 

I övrigt är det svårt att tro att han är en unghäst, han har ett psyke av en äldre vis nämligen. Väldigt fin. Irja har gjort ett toppen jobb på "lillen". Så jag är oerhört tacksam och hedrad att jag får förtroendet att rida honom. 

"Värme, sol och lediga dagar"


Sov bort hela fredag kvällen. Var så sliten i både kropp och knopp efter veckans arbete. Men jag kickstartade lördagen med fyra tvättar iallafall. För att sedan fara till mamma och Johan. Körde på lite agility med super Hera bland annat. 

 
Åh lite fotboll såklart. Dock fuskade Hera så mycket att det knappt var lönt. 


Istället tog mamma och Johan med oss till norrmjöle golfklubb för middag. Så medan Filip och Johan tryckte varsin golfburgare så avnjöt jag och mamma varsin fläskfilé med sparris och kräftstjärtar. 

Så vi alla kom hem mätta och belåtna. Så jag somnade som ett ljus rätt tidigt även igår. 


Åh i morse så gjorde jag amerikanska pannkakor innan det bar av till järnäs. 


Där jag fick rida denna goding idag. Jag och Irja bytte hästar idag nämligen och tog sedan en långtur i det soliga vädret. 


Så det var tur vi hade en liten stallflicka som hjälpte oss att svampa av dom svettiga pojkarna sedan. 

Hur som, efter nästan två timmar på hästryggen och en kaffetår rullade jag hemåt. För att trycka lite middag innan jag och hjärtat for och fiskade i lögdeälven. Ingen fisk dock och ingen mobil. Så några bilder på våran fina icke existerande fiskelycka blev det inte heller. 

Avslutade kvällen gjorde vi med ett par ronder ruter 7 mot syrran och Sebbe. Vann två gånger dessutom. WHOS THA BOSS? 


"Mitt namnhalsband"


Detta föll ner i min brevlåda idag. Och i låg... 


..denna lilla söta berlock med bokstaven F. 

Hade beställt ett annat först, men sen såg jag den här lätta och stilrena berlocken. Åh tack vare en underbar och hjälpsam kundtjänat var det inga problem att byta till det här istället. 

Med andra ord, äntligen har jag ett halsband i silver som inte ger mig utslag, eller kommer göra mig less - och som dessutom står för kärleken jag har till världens finaste människa.

Nu ska jag bara lära mig att sova i det utan att få känslan av att jag blir strypt ♡. 
RSS 2.0