"And she's alive"

Jaha. Då var vi här igen. Efter att jag har fått en del klagomål om min inaktivitet och låsta blogg. Men jag har verkligen haft noll motivation. Hela livet ser ändå ut såhär - work, eat, sleep, repeat. Jag har inte träffat mina vänner på tusen år känns det som. Iallafalll inte dom som inte jobbar på samma arbete som mig. 
 
Men sedan sist så har det väl inte hänt så mycket. Hera är i löpen och första dagen var som stockholms blodbad i lägenheten. Sillen har inte förbättrats någonting, villket jag fick veta förrra veckan på andra ultraljudet.. Jag harr haft finbesök från Stockholm, två gånger. Jag har varit på diamantbröllop för Johans föräldrar, vilket motsvarar bonus farfar och bonus farmor för mig. Jag har sett fantastiska vidunder på bio.Jag har lyckats avverka ännu en S6a genom att låta den bada en hel natt i coca cola. Leagat i döden i två veckor. Fått blommor via blombud av en helt oväntad person. Varti döv på ena örat i en vecka och inte förstått hur döva personer överlever. Börjat läsa kriminalare igen. Osv osv. 
 
Jag har mått för det mesta helt okej. Mindre ångest och bättre kontroll på mitt liv. Trots omständigheterna vill säga. Sen att jag snart har lyckats överleva ännu ett år är helt otroligt bara det. 
 
För jag säger då det, min skyddsängel är nog stressad som fan. Hej på er. I'm back.
RSS 2.0