"Två bättre arbetsveckor"

 
Vi har en vårdtagare som har hjälp större delen av dygnet. Och han som brukar vara där måndagar till fredagar är på semester, så jag fick äran att vara där hos henne istället under tiden. Så i två veckor framåt har jag ett fast schema på 11.30 till 19.00 alla vardagar. 
 
Igår var vi iallafall ned på stan en sväng då hon skulle klippa sig bland annat. Under tiden satt jag och läste Hälge och höll på att dö av ovanstående bilden. Jag kan ha sveriges torraste humor, men jag har då roligt iallafall. Det är ett som är säkert. 
 
Medan vi idag var ute på baksidan där jag fick dra upp lite blommor som skulle bort innan vintern. Samt lite annat smått och gott. 
 
Fast imorgon ska vi på bio och även fika. Så efter dom här två veckorna lär det vara tufft att gå tillbaka till den vanliga hemtjänsten minst sagt.Speciellt då den här vårdtagaren är min favorit och även en person som jag har kommit väldigt nära under det här 1,5 året som jag har jobbat på lottas omsorg. Hon har själv sagt att hon ser mig som ett "barn barn", så kort sagt har vi inte en typisk arbetsrelation. Och det är självklart något positivt. 
 
Natti natti, det är ju en dag imorgon också. Åh bastupanelen Leffe hälsar. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0