"Jag är så less på att ha jordens sämsta immunförsvar"

 
Dragit på mig världens förkylning och mår som ett överkört kadaver på sidan av E4an. Inte för att jag tror att dom känner så mycket längre.
 
Men dagen på jobbet igår var därav väldigt seg. Allt gick i slowmotion och jag var så efterblivet disträ. Halva dagen gick jag runt och trodde att det var måndag. Sen att alla vårdtagare fick det dom skulle ha var nog lite av ett under. Speciellt när jag hade 3 handlingar på eftermiddagen. Men det gick tillslut.
 
Så efter jobbet for jag till Carro på tomtebo, för att prova lite kläder hon håller på att sälja. Men jag hamnade även på en kaffe och prat i nästan två timmar också. Åh jag säger då det, hon är för bra den jäntan. Så efter mitt lilla besök där hade jag en helt ny energi i huvudet även om kroppen var densamma. Sen var inte hon den enda guldindividen igår. Pappa satte sig fint på kartan också nämligen. För när jag kom till honom för att hämta Hera så hade han även lagat middag åt mig. Folk som känner mig vet hur underbart och fint jag tycker sånt är, då jag själv tycker att laga mat är bland det tråkigaste som finns. Eller ah, själva matlagningen i sig går väl an. Men det är allt jobb efteråt. Usch. 
 
Jaja. Ska hosta och snora vidare och även försöka sova en liten stund till. Ikväll väntar ett kvällspass nämligen. Kan vara positivt att vara någorlunda klar i skallen då. 

"Loppisar är så underskattat av vissa"

 
 
Köpte den här hyllan på en köp och sälj sida på facebook för ungeför 2-3 veckor sedan. Jag har dock inte haft någon plats för den, men jag skulle bara ha den. Jag älskar att den har en effekt av en stringhylla nämligen och 100 kronor är som fått.
 
Och nu när sovrummet håller på att genomgå sina förändringar så hittade jag en solklar plats för den. Sen ifall jag känner mig själv rätt så kan jag nog hinna flytta på den ett par gånger, för att den sedan kommer att sluta upp på samma plats, men nu är den iallafall uppe och så ska det förbli.
 
Slängde även på en ljusslinga för att lägga in lite fokus på hyllplanerna nu när det mörknar ute och det blir faktiskt en bra mysfaktor.
 
Och utöver det så kände jag mig helt vilsen i morse när jag vaknade upp och sängen stod på helt fel vägg. För efter snart 3 år så antar jag att man har vant sig vid att bara slänga ut benen över sängkanten och helt plötsligt stå vid dörren in till köket. Haha jaja. Allting har sin tid och sovrummet blev helt plötsligt rymligare iallafall. Dock är det mycket kvar som ska inhandlas och ändras, inte bara i sovrummet utan även i vardagsrummet. Men det får ta den tid det tar, speciellt när jag inte riktigt kan bestämma mig över vad jag vill ha för förändringar. 
 
God natt på er och glöm inte bort att ta hand om er själva ♥.

"I'm alive"

Det kanske är dags att göra ett nytt försök till att blogga. Glömmer alltid bort hur befriande det alltid har varit, att bara kunna skriva av sig. Även om det må vara kryptiskt ibland.
 
Tankarna i mitt stackars lilla huvud går som en karusell. Medan magen gör uppror i protester mot all stress. Åh så fort jag lyckas varva ned så kommer min älskade fars ord upp i mitt huvud - "varför ska du stressa? vad ska det vara bra för?". Kloka ord, även om han är helt värdelös på att lyssna på sig själv. 
 
Mycket har hänt sedan sist. Typ tonvis med grejer. Men det är ingenting som jag tänker ta upp här. Det finns absolut ingen mening till det. Allting kommer att klarna. Fram till dess får man försöka se igenom dimman bara. 
 
Men jag lever, som jag har sagt så många gånger förut. Men det är sant. Åh jag ska bättra mig. Promise. 
RSS 2.0