"Jag är så less på att ha jordens sämsta immunförsvar"

 
Dragit på mig världens förkylning och mår som ett överkört kadaver på sidan av E4an. Inte för att jag tror att dom känner så mycket längre.
 
Men dagen på jobbet igår var därav väldigt seg. Allt gick i slowmotion och jag var så efterblivet disträ. Halva dagen gick jag runt och trodde att det var måndag. Sen att alla vårdtagare fick det dom skulle ha var nog lite av ett under. Speciellt när jag hade 3 handlingar på eftermiddagen. Men det gick tillslut.
 
Så efter jobbet for jag till Carro på tomtebo, för att prova lite kläder hon håller på att sälja. Men jag hamnade även på en kaffe och prat i nästan två timmar också. Åh jag säger då det, hon är för bra den jäntan. Så efter mitt lilla besök där hade jag en helt ny energi i huvudet även om kroppen var densamma. Sen var inte hon den enda guldindividen igår. Pappa satte sig fint på kartan också nämligen. För när jag kom till honom för att hämta Hera så hade han även lagat middag åt mig. Folk som känner mig vet hur underbart och fint jag tycker sånt är, då jag själv tycker att laga mat är bland det tråkigaste som finns. Eller ah, själva matlagningen i sig går väl an. Men det är allt jobb efteråt. Usch. 
 
Jaja. Ska hosta och snora vidare och även försöka sova en liten stund till. Ikväll väntar ett kvällspass nämligen. Kan vara positivt att vara någorlunda klar i skallen då. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0