"Loppisar är så underskattat av vissa"

 
 
Köpte den här hyllan på en köp och sälj sida på facebook för ungeför 2-3 veckor sedan. Jag har dock inte haft någon plats för den, men jag skulle bara ha den. Jag älskar att den har en effekt av en stringhylla nämligen och 100 kronor är som fått.
 
Och nu när sovrummet håller på att genomgå sina förändringar så hittade jag en solklar plats för den. Sen ifall jag känner mig själv rätt så kan jag nog hinna flytta på den ett par gånger, för att den sedan kommer att sluta upp på samma plats, men nu är den iallafall uppe och så ska det förbli.
 
Slängde även på en ljusslinga för att lägga in lite fokus på hyllplanerna nu när det mörknar ute och det blir faktiskt en bra mysfaktor.
 
Och utöver det så kände jag mig helt vilsen i morse när jag vaknade upp och sängen stod på helt fel vägg. För efter snart 3 år så antar jag att man har vant sig vid att bara slänga ut benen över sängkanten och helt plötsligt stå vid dörren in till köket. Haha jaja. Allting har sin tid och sovrummet blev helt plötsligt rymligare iallafall. Dock är det mycket kvar som ska inhandlas och ändras, inte bara i sovrummet utan även i vardagsrummet. Men det får ta den tid det tar, speciellt när jag inte riktigt kan bestämma mig över vad jag vill ha för förändringar. 
 
God natt på er och glöm inte bort att ta hand om er själva ♥.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0